Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Hexen Analogue - Opinie o produkcie. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Hexen Analogue - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=348)

RE: Hexen Analogue - Opinie o produkcie. - Lifeisbrutal - 23.04.2024

Sniffiarz97 A no różni się. Przecież każdy v bierze od innego chemika. Jeden chemik doda czegoś za dużo i będzie sort pizgał mocniej, drugi zrobi mniej chemiczny. Wszystko zależy od procesu powstania mimo, że substancja i nazwa ta sama.

RE: Hexen Analogue - Opinie o produkcie. - Epsiakos - 29.04.2024

Dziś sprawdzę jak obecny sort, na szczęście nie wszystko spłonęło i 3g się zachowało w domu

RE: Hexen Analogue - Opinie o produkcie. - Epsiakos - 01.05.2024

Przepraszam za opieszałość, sort jak przez ostatni miesiąc - czyli bardzo dobry

W dalszym Ciągu znaczek High Quality

RE: Hexen Analogue - Opinie o produkcie. - 28582 - 13.05.2024

Translator

ANALIZA SORTU ''HEXEN ANALOG'' ZE SKLEPU ''ESCOBAR STORE''
Zawsze lubiłem Hexen za jego wydajność i moc działania.. i moc faktycznie była ze mną. Nawet większa od samego Luka Skywalker'a. Ogromnie rozczarowany byłem jak znikł on z półek.. to była tragedia. Zacząłem zastanawiać się skąd Skywalker bierze teraz moc, więc rozpocząłem poszukiwania czegoś co może koło Hexenu leżało. Pablo pomimo niedużego acz konkretnego asortymentu miał ''Hexen Analog''. No i co tu zrobić? Oczywiście zamówiłem ten temat i coś tam jeszcze.. nie pamiętam co, ale coś dającego MOC.
''Hexen Analog'' rozpocząłem sniff'em w dawce ok 30mg. Troszkę mnie podrapało po głowie, ale to jeszcze nie było bliskie Hexenu gdzie po takiej dawce robiłem dorzutkę dopiero po 2h. Postanowiłem więc posypać sobie kreskę długości ok. 10cm - ok. 100mg i wtedy zaczęła mi wracać moc Jedi. Dorzytka po ok. godzinie ok. 100-150g zrobiła robotę. Analog podsumowując jest na pewno dobrym stimem lecz nie tak ekonomicznym jak oryginalny Hexen. Działanie także nieco mniej agresywne, a ja lubię jak kopie mnie stąd na Księżyc i takiego stima nadal szukam. Analog oceniam na mocne 7/10. Hexen miał w mojej ocenie 9,5/10. 
A może kochani doradzicie mi jakiego stima powinienem kupić? Zależy mi na mocy, braku zmęczenia i motywacji do pracy - bo do tego chcę go wykorzystać. Wiem że jest NEP, A-PIHP (już próbowałem, trochę słabe). 4F-MPH próbowałem. Był niezły, dawał taką typowo roboczą energię bez żucia szczęką, dyskretny - nikt się nie zorientował że coś brałem.. i czegoś takiego szukam, ale mocniejszego. A może MDPHP? Podobno to mocny stim.. a jaki jest najmocniejszy? Doradźcie mi proszę, tylko nie piszcie MD-PHP Brutal bo niestety się zgapiłem i nie zdążyłem kupić jak był jeszcze dostępny. Czekam na Wasze doradztwo i z góry dziękuję Smile
Peace out my niggas!

RE: Hexen Analogue - Opinie o produkcie. - Epsiakos - 13.05.2024

Mdphp tez uważam za worki stim niestety więc od razu ci to mówię.

RE: Hexen Analogue - Opinie o produkcie. - Supernova - 18.05.2024

Witam jak tam aktualny hexen, bo ostatnio był troszkę inny

RE: Hexen Analogue - Opinie o produkcie. - Myga - 18.05.2024

Zajebisty taki jak był pobieraj

RE: Hexen Analogue - Opinie o produkcie. - Szarlatan - 19.05.2024

Ten sam dobry temat jest przecież polecam

RE: Hexen Analogue - Opinie o produkcie. - Epsiakos - 25.05.2024

Ten Heniek albo jest inny, albo mi jakimś cudem spadła tolerka w co nie wierzę, albo jest lepszy niż był.

Dłuższe testy wymagane xD

RE: Hexen Analogue - Opinie o produkcie. - Epsiakos - 26.05.2024

Dobra mam już opinię, za dużo zwiększona moc która generalnie zaćmiewa całkowicie działanie po 10h od pierwszego pasa, na dłuższy dystans mocno wyciencza organizm, możliwe że dostałem ten sort mocny o który tu niektórzy prosili.

Zważajcie na dawkowanie - 25mg wystarczy bo i tak silniej nie wejdzie, jedynie wydłuży i tak już długi czas półtrwania, ostatni pas był o 17 chyba a mamy po północy, jestem wycieńczony ale chwilowo o śnie można zapomnieć xD ostrożnie jak macie w samarkach żółte grudki bądź mieni się czasami pod światło na ten kolor - to będzie sort mocny

Ten łagodniejszy, czyli klasyczny ma konsystencję bardziej jak mąka i miękkie grudy.

Panowie kurwa na przyszłość piszcie więcej, a nie tylko że sort dobry bo mocny, wpadnie ktoś świeży i zajrzy stronę do tyli gdzie pisze o 100mg i uwierzcie że będzie miał zonka, ja dopiero w sobotę rano się zorientowałem że za mocny, u niedoświadczonych na bank wystąpi tachykardia i próby łapania głębszych oddechow i od razu uspokajam żeby nie panikować, jest to standardowy objaw dla zbyt dużej dawki stymulantow czy w niektóych przypadkach wstępnego przedawkowania.
Jak dorzucacie to dla innych poza obytymi ze stimami, odczekajcie do 2h bo dopiero wtedy zaczyna wchodzić.
Jak będziecie często poprawiać, to zamiast pobudzenia szybciej was wyjebie z energii zwyczajnie, kiedyś był taki sort też.
Nie mówię że jest zły, bo działa ale trzeba wiedzieć ile brać żeby to mialo sens, poza przyjebaniem dużo bo tak i chuj