Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Hexen Analogue - Opinie o produkcie. - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Hexen Analogue - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=348)

RE: Hexen Analogue - Opinie o produkcie. - WielebnyLTM - 01.06.2024

Szczęść Boże, 
Na wstępie oznajmiam że nie jestem naganiaczem dla żadnego z Vendora , po prostu służę Bogu i wiernym oraz czas tym nie wiernym. 
Recenzja brata Epsiakos jest tym co chcielibyśmy w naszym gronie braci i sióstr wyrazić, 
A nawet powiem tak na 5 gr tego heńka dodałem 7 gramów lidokainy potem wszystko razem wymieszalismy, bardzo dobrze roztarlismy na puderek całą partie i szczerze powiem wam moi wierni że wyszło nam 12gr dalej mocnego Demona, 
Heniek działa z opóźnieniem od 30 do 2 godzin wejście, 
Powiem tak: z  pół grama już rozrobionego Hexen
nam wychodzi minimum 8 ścieżek  max do 12 zależy kto jadł co i kiedy a to faktycznie ważne, 
Nasze kurwiszcze po wtarciu w dziąsła, usta i w dupe była otwarta na wszelkie rozmiary masztów, 

Drogi Panie Pablo Emilio Escobar Gaviria ! 

W imieniu biskupów konferencji Episkopatu Polski  pod przewodnictwem  Arcybiuskupa metropolity Gdańskiego zwracamy się z uprzejmą prośbą do szanownego Vendora o zmianę nazwy na taką :

"Hexen Diabolic Demon" 

Z Panem bogiem

RE: Hexen Analogue - Opinie o produkcie. - Mfexor - 02.06.2024

Lepszego analogu nie ma nigdzie nie wiem skąd Patrol to pobiera ale jest moc
Testuję któryś raz z rzędu

RE: Hexen Analogue - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 03.06.2024

Dwie godziny opóźnienia?
O chuj tu chodzi? To zawsze działało od razu, z bomby flagi można było wieszać na maszt ...

Biskup ma rację, to trzeba koniecznie rozbełtać i to nawet dla własnego bhp

Matko klefoska jasnoalfoska miej nas w opiece  Podobno kultowa

RE: Hexen Analogue - Opinie o produkcie. - Epsiakos - 03.06.2024

Pierwsza wejście masz z buta, ale do 2h to się rozpędza jak zauważyłem.

Pierwszego dnia z uwagi na błędy miałem bardzo ciężko noc xD jak mi się dwa porządne węże zwyczajnie skumulowały

RE: Hexen Analogue - Opinie o produkcie. - dzwudziesty - 03.06.2024

Koleżka ode mnie zamówił tego analogu i powiem tak...
Jeśli ktoś lubi mocne strony to produkt dla niego, moc naprawdę kolosalna samo działanie to kreatywność, pobudzenie (istny hardcore) i słowotok. Niestety z każdą dorzutka jakby substancja się kumuluje i pojawia się gonitwa myśli, głos, przesuszenia. 
Słowo po pvp, pihpa, PHP czy mdphp tak nie miałem zjedliśmy dychę w dwa dni na 4osoby, parę koleżanek po linijce więc nie licze. W pewnym momencie zwierzyłem spisek polozylem się na glebie, skulilem bo "ziomale" chcą mnie wystawić i zaraz ktoś wpadnie z palą.. takiego czegoś to ja nigdy nie miałem kolana aż fioletowe od kucania, a pot i smród taki że do tej pory pióro wietrze chatę XDD nawet moja laska się strula tym odorem co się u osób w chacie XD najlepsze jest to, że koleżka o 2 w nocy jechał do apteki po klony, a ja nie chciałem go puścić bo myślałem że specjalnie się uwija, żeby "tamci" wpadli a on rzekomo o niczym nie wiedział.. Podobno kultowa MASAKRA. Szczerze to ja po 2 dniach tego analogu się czuje fizycznie i psychicznie 3x gorzej, aniżeli jakbym ojebal dyche pvp solo i nie spał tyg bez jedzenia. Szanuje Esco bo to wiadomo 1 liga i swój chłop, ale sort mega mocny i mega (toksyczny) do tej pory szczypie mnie wszystko, biorę chyba już 9 prysznic, wszystko mokre, skóra szczypie. 
Reasumując mega mocny stymulant, bardzo. Gdyby nie te klony... I to jeszcze 4 pąkiem zapite a tu człowiek spał 3h wstal i dalej jazda. Do szczęki to lewar zaraz se wypierdole.
NIE MAM PRETENSJI DO ESCOBARA BO POWTARZAM TO VENDOR KLASA SWIATOWA, ALE SKORO PVP, 4F MPH IINNE ROZNE SIUWARY I CIAGI ZE CZLOWIEK ZAPOMNIAL JAK SIE SPI TAK NIE POLAMALY TO MYSLALEM, ZE TO MNIE NIE ZASKOCZY. A KTOS PISAL, ZE SLABSZY SORT.. XDD

Dodam, że mam zerowa tolerancję na benzo a od wczoraj zjadłem 14mg klonazepamu pod piwo, spałem 3h i czuję się dalej naćpany. Wtf? Boję sie spac, bo to nie jest normalne, nie normalna faza zasypiania tylko siedzę z telefonem i dosłownie nie wiem kiedy, nie wiem jak wybudzam się aż mnie trzęsie i taka dezorientacja. I niech nikt mi nie pisze że się przetyralwm, bo kto zna to wie że niejednokrotnie była jazda bez trzymanki. To człowiek za dużo zajebał tego pvp od Gienka wziął rolkę zapił piwem , bucha złapał świeże powietrze i luks. A tu.. ODWROTNIE. A jak zajebalem bucha to taki atak paniki, że mało co a bym z krucyfiksem latał żeby mnie to puściło.  Nie wiem czy to jest składanie czy nie , ale sami widzicie jak się sprawy mają 
Moc 10/10
Czas działania 10/10
Uboki 8/10
Zjazd? Mamy taką skalę?
PRODUKT DLA WETERANÓW!

RE: Hexen Analogue - Opinie o produkcie. - kurvvisko - 03.06.2024

Kurczę, to ja też nie znając dobrze tej substancji to waliłem dużo, ale jedyne co mnie spotkało to szczęka chcąca się przekręcić i niemożliwy łomot serca, gdzie po dwóch tabletkach nasennych na siłę nie chciałem zasnąć, bo tak waliło, że czułem się, jakbym umieral.

RE: Hexen Analogue - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 04.06.2024

kurvvisko 
Ty miałeś jeszcze ze starego zaopatrzenia gdzie analog był działaniem dostępny dla większości ludzi.
Natomiast teraz to widzę, że nabrał pazura mocy, to jeszcze rozjebał tym szponem szklany sufit i mknie do gwiazd na liczniku mocy Podobno kultowa

'Dziecko' Escobara przechodzi okres dojrzewania 😎

RE: Hexen Analogue - Opinie o produkcie. - Diabeuu666 - 06.06.2024

A jak libido po tym? I czy ten sort da się vapowac?

RE: Hexen Analogue - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 06.06.2024

Diabeuu666 
Już go nie ma i moim zdaniem to dobrze że się skończył.
Osobiście czekam na stary dobry sort.

RE: Hexen Analogue - Opinie o produkcie. - Diabeuu666 - 06.06.2024

Za mocny był? No dawki jak kurwa bdb apvp hehe 
Hex to ma być Hex

Mi go zastępuje chyba najlepiej NEP.
Najbardziej zbliżony działaniem. Tylko NEP to taki udomowiony tygrys a Hexen Ori to był dziki głodny tygrys czający się w dżungli na ofiarę 🤘🏻😁🤘🏻