Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - partychemicalseu - 07.04.2026

High-LifeMarket 
[b]Ostateczne wyjaśnienie, żeby nie było niedomówień: Czekam na działający numer nadania (tracking) najpóźniej do CZWARTKU do godziny 12:00. Jeśli do tego czasu nie będzie kodu, wymagam natychmiastowego zwrotu 230 PLN w BTC na mój adres. Nie interesują mnie już żadne inne terminy ani wymówki. Towar do czwartku rano albo zwrot kasy.

[/b]

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - odjutraniepale - 07.04.2026

Pierdolisz kocopoły niczym Trump w ostatnich dniach xD
Idź chłopie na detoksykacje a potem odwyk.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - horsii - 07.04.2026

partychemicalseu a jak go zmusisz zeby ci zrobił ten zwrot (zakładając, że po prostu leci w chuja, a nie np był przypał, czy cokolwiek takiego na co nie miał za dużego wplywu)? Skengmen Skengmen Skengmen

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Klefedron12345 - 07.04.2026

(07.04.2026, 17:17)partychemicalseu napisał(a): High-LifeMarket 
[b]Ostateczne wyjaśnienie, żeby nie było niedomówień: Czekam na działający numer nadania (tracking) najpóźniej do CZWARTKU do godziny 12:00. Jeśli do tego czasu nie będzie kodu, wymagam natychmiastowego zwrotu 230 PLN w BTC na mój adres. Nie interesują mnie już żadne inne terminy ani wymówki. Towar do czwartku rano albo zwrot kasy.

[/b]
To cała afera o paczke o wartosci 230zł xd chłopie myslalem ze zamawiałes pake na 10 koła i cisną cie kontrahenci w realu xd

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - doxyou - 07.04.2026

horsii 
Z tego co pisze, to ma mocne znajomości w moderacji. A może i z samym Pawełkiem na piwo chodzi...
Ja bym z nim nie zadzierał SkengmenSkengmen

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DrakoMalfoy - 08.04.2026

To nie diabeuu przypadkiem? Big Grin kurwa ta sama narracja; same problemy wszystkie paczki są przechwytywane i Bóg wie co jescze

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - horsii - 08.04.2026

DrakoMalfoy diabeu jest zbyt narwany żeby pisać w taki sposób jak on, i żeby wybierac jakieś kolorowe literki. Poza tym diabeu nie płaci za temat i żyje tylko z sampli Skengmen

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Meeow69 - 08.04.2026

Autyzm lvl hard Podobno kultowa

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - horsii - 08.04.2026

Myśle że to nie autyzm tylko coś innego xd

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Sonyvegas - 08.04.2026

Jakieś informacje o THC Vape? produkt w żaden sposób nieopisany, ilość i jaki to sort. Jakieś info o tym?