Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - smakosz - 11.04.2026

najlepiej napisać maila do sklepu i zapytać

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Palko - 14.04.2026

(07.04.2026, 17:17)partychemicalseu napisał(a): High-LifeMarket 
[b]Ostateczne wyjaśnienie, żeby nie było niedomówień: Czekam na działający numer nadania (tracking) najpóźniej do CZWARTKU do godziny 12:00. Jeśli do tego czasu nie będzie kodu, wymagam natychmiastowego zwrotu 230 PLN w BTC na mój adres. Nie interesują mnie już żadne inne terminy ani wymówki. Towar do czwartku rano albo zwrot kasy.

[/b]

I co dostałeś paczkę?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Kocia666 - 15.04.2026

Paki lataja az milo gosciowi to nie powinni nic wyslac za takie akcje....

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - biernackia - 15.04.2026

Bardzo nie lubią ponagleń i pytań kiedy doleci a ten gościu chyba troszeczkę z tym przesadził. Jak zamawiałeś tam już i nie wysyłasz maili z pytaniami, to dochodzi b. szybko.

edit: przy założeniu, że nie ma dni wolnych itd. bo wtedy zawsze są obsuwy. Ale tak jest chyba u każdego vendora.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - S-N - 15.04.2026

śmiać mi się chcę z nie których może nie z niektórych Balla Balla , jakby czytali co inni piszą ze pali latają , najlepiej na pisać raz widomości niż setkach Wieruszów sprawę paczki xD

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - smakosz - 15.04.2026

(14.04.2026, 21:30)Palko napisał(a): I co dostałeś paczkę?

napewno już dostał, bo gdyby było inaczej to już by tutaj o tym pisał z pretensjami Big Grin szkoda, że teraz po zrobieniu takiej dramy sam nie napisał jak sprawa się zakończyła

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - dzejesol - 16.04.2026

Daj chlopowi dojść do siebie po całym tym stresie.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Dziczek - 20.04.2026

partychemicalseu 

I jak paka wylądowała?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Roftw - 22.04.2026

Witam 😺 nie wiecie może czy wszystko w porządku z naszym  kochanym h-l.m?  Bo zamówienie wyszło w **** szczegóły **** wieczorem, a ptaszyska jak dotąd nie widać i trochę się o niego martwię. A tym bardziej, że poprzednio czekałam coś ponad dobę....

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - doxyou - 22.04.2026

Roftw 
Zamówienie wyszło, czy przesyłka?
Jeśli zamówienie, to nadali pewnie wczoraj albo w poniedziałek. Dzisiaj albo jutro powinno być u Ciebie.