Jakie substancje najczęściej zdarzyło wam się zażywać z poniższych lub innych? - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: Jakie substancje najczęściej zdarzyło wam się zażywać z poniższych lub innych? (/showthread.php?tid=1050) |
RE: Jakie substancje najczęściej zdarzyło wam się zażywać z poniższych lub innych? - kot_kreskowy - 18.12.2023 Najwiecej przerobiłem ciężkich stimów typu alfa/hex, nastepnie wszystko co ma w nazwie cmc/mmc. RE: Jakie substancje najczęściej zdarzyło wam się zażywać z poniższych lub innych? - LOBO - 18.12.2023 Marihuanina MDMA GBL RE: Jakie substancje najczęściej zdarzyło wam się zażywać z poniższych lub innych? - elomaniana - 19.12.2023 RC to skrót od Research Chemicals .. przypuszczam że to retoryczne pytanie ale kto to wie kto co wie RE: Jakie substancje najczęściej zdarzyło wam się zażywać z poniższych lub innych? - RAZZ - 03.01.2024 Najczęściej to zioło. Uwielbiam ten chill 😁 RE: Jakie substancje najczęściej zdarzyło wam się zażywać z poniższych lub innych? - dzwudziesty - 03.01.2024 Neurotop dotychczasowo na szczęście już koniec kuracji. Swego czasu stimy i skończyło się to jak się skończyło... RE: Jakie substancje najczęściej zdarzyło wam się zażywać z poniższych lub innych? - LOBO - 03.01.2024 dzwudziesty Neurotop, mowisz o leku, czy chodzilo Ci o nootropy? ;-) Edit: ...a jaki jest stosunek speed/eufo w %? ;-) RE: Jakie substancje najczęściej zdarzyło wam się zażywać z poniższych lub innych? - dzwudziesty - 03.01.2024 Lek o nazwie neurotop 600 (stabilizator nastroju) Również pozwolę sobie na edycję, skoro pytasz. Praktycznie sam nep/hex i sporadycznie 3cmc. Bardzo sobie zaszkodzilem hulający dzień w dzień natrukany, nie robiąc przerw zarywajac nonstop maratony bez snu... Na szczęście posiedzialem w ośrodku 4,5 miesiąca i się naprawiłem. RE: Jakie substancje najczęściej zdarzyło wam się zażywać z poniższych lub innych? - hidden - 03.01.2024 jezeli nic, co jest w pierwszym poscie nie jest mi obce, a stanowi to moze z 3% substancji jakie w zyciu przyjalem, to powinienem czuc sie jak najgorsze dno? RE: Jakie substancje najczęściej zdarzyło wam się zażywać z poniższych lub innych? - LOBO - 03.01.2024 (03.01.2024, 16:40)dzwudziesty napisał(a): Lek o nazwie neurotop 600 (stabilizator nastroju) Reasumując, jaki z tego wniosek...? Skoro przerwales bledne koło i wyzwoliles sie (przypuszczam z pomocą osob 3) z tego prywatnego pandemonium, to może warto nie wracac, w te same rejony?...Tylko swiadczy to o tym, iz straciles kontrole, moze dalej jej nie masz, sam musisz sobie odpowiedziec... Moze warto zmienic, sympatie co do gatunku substancji. Sa takie, ktore moga doraznie dzialac terapeutycznie, wzbogacac i poszerzac horyzonty., upgradowac człeka. Raczej te wszystkie speedy, mozgogwalciciele, robia z czlowieka papke i chodzace zombi, brane bez rozwagi, w ciagach (oczywiscie sa wyjatki) ale z mego doswiadczenia, kiepsko to wyglada "Miećka";-)...zresztą do chlorow tez mam dystans i nieco pogardy ;-). To jest moje zdanie tylko, subiektywny oglad.... RE: Jakie substancje najczęściej zdarzyło wam się zażywać z poniższych lub innych? - Biały Miś - 03.01.2024 Dosyć dużo kokainy a 4mmc , pvp , klefa , ketaminy to już w kilogramach mogę liczyć |