![]() |
|
Ketamina - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Dysocjanty (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=52) +--- Wątek: Ketamina (/showthread.php?tid=1855) |
RE: Ketamina - włodzimierz - 11.08.2025 Lamotrygina wyłącza efekty kety RE: Ketamina - jimirison1 - 22.08.2025 Hejka, Z względów na to że Ketamina mi się przyjazdla bo tolerke mam wyjebana w kosmos to szukam innego specyfiku z działaniem podobnym do Ketamina Próbowałem o-pce, które działanie jest bardziej intensywne i speedujace, i faza sama w sobie jest naprawdę fajna, to jednak nie jest to coś czego oczekuje. Zastanawiałem się nad DMK, czy ktoś byłby wstanie coś wypowiedzieć na ten temat ? Dzięki za pomoc RE: Ketamina - horsii - 24.08.2025 dck jest mocowo podobne do o-pce, ale jest mniej pobudzajace. jeden z lepszych dysocjantów jak dla mnie. a jak cie interesuje juz w ogole pierdolnięcie z armaty jak w twierdzy kłodzko to 3-ho-pcp. RE: Ketamina - jimirison1 - 24.08.2025 Nie jestem wstanie napisać na pv, a nie wiem czy to jest idealna miejsce do tego aby zapytać, skąd mogę ogarnąć te 3-ho-pcp? Czego mogę się spodziewać? Czy mieszajac z Ketamina, można osiągnąć k-hole? Słyszałem że przy DCK faza jest dość Mroczna, w sensie wizualne efekty, a lubię gdy jest kolorową tak zresztą kolorowe fazy miałem po o-PCE i to był Kocur pod względem halunow i samej bani, ale to nie dla mnie bo strasznie speedujacy zawsze byłem czymś zajętym, co nie było źle, bo rysowałem, tworzyłem muzykę w porównaniu do takiej Ketaminy gdzie tripowalem pod kołdrą. RE: Ketamina - Opinie o produkcie - wiktororban - 21.09.2025 (31.12.2024, 23:20)Mirosound napisał(a): Tu chyba musisz sam popróbować, jakie proporcje będą dobre. Chce zrobic miksa proporcje 1g mieszanki powiedzmy 30-50mg kety reszta 3mmc/4mmc..to ma byc juz gotowa sol..masz pomysl jak to rownomiernie wymieszac? Moze rozpuscic ta kete w malej ilosci spirytusu i wymieszac ze zmielonym mmc? Chodzi o to zeby to sie rownomiernie rozprowadzilo po calosci i zeby orzy kazdej dawce byla chociaz mnjej wiecej ta sama ilosc kety RE: Ketamina - Opinie o produkcie - Dafidov - 21.09.2025 Wpierdol do moździerza i hehlaj jak głupi. Poza tym dziwne połączenie cmc i ketamina, ale jak kto woli RE: Ketamina - Opinie o produkcie - TheEnd - 21.09.2025 Dodaj hexenu do koko to zobaczysz co.to pizda.. Super Kokaina powstaje.. Escobar miezal koke.z.hexenem malo kto o tym wie RE: Ketamina - Opinie o produkcie - wiktororban - 21.09.2025 (21.09.2025, 07:35)Dafidov napisał(a): Wpierdol do moździerza i hehlaj jak głupi. Poza tym dziwne połączenie cmc i ketamina, ale jak kto woli Mmc RE: Ketamina - Opinie o produkcie - doxyou - 21.09.2025 (21.09.2025, 16:42)TheEnd napisał(a): Dodaj hexenu do koko to zobaczysz co.to pizda.. Super Kokaina powstaje.. Escobar miezal koke.z.hexenem malo kto o tym wie Łączenie tak zajebistej samej w sobie rzeczy jak kokaina ze stimem to pomysł po chuju. Koks to reuptake inhibitor w odróżnieniu właśnie od 95% rc, które głównie releasują dopaminę. Nie będę się produkował i tłumaczył całej zajebistości mechanizmu blokowania odkurzacza w synapsie, ale łączenie tego z rc to jak podbijanie sedacji po benzo gazem do zapalniczek albo jakimś marnym neurolepem - no niby będziesz bardziej upierdolony, ale czy będzie przyjemniej? RE: Ketamina - Opinie o produkcie - TheEnd - 21.09.2025 Czyli Pablo Escobar nie wiedział co robi? A miał miliardy na koncie.. ciekawe🤔 Ty ile masz na koncie znawco Wielki? 8,99 na koniec miecha? |