4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=2193) |
RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Admin - 10.07.2023 Konto Maniakomak zostało zbanowane. Był to troll oszust, który w kazdej swojej wypowiedzi kłamał. Kazdy kto kupował ten produkt dobrze wie, że jest tym co ma być. Suchy czy wilgotny ale zawsze było to 4mmc i działało bardzo dobrze tak jak miało działać. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Epsiakos - 12.07.2023 Podobne trochę do tego co u mnie lata, nazywają to "Piaskiem pustyni" ale musiałbym pobrać żeby się przekonać, ale to najpierw trzeba trochę odpocząć RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 15.07.2023 Sort prawdopodobnie z ostatniego rzutu, nie wiem dokładnie bo dostałem ale zapewne tak. Wagi nie namy obecnie, ale miałem info że 0,7gr i to by się zgadzało na okoę Materiał lekko wilgotny, ale naprawdę LEKKO, po kilku minutach od roztarcia jest zupełnie suchy, zapach identyczny co miałem ostatnim razem. Podzieliłem to na trzy części, jedną sniff a drugą do japy. Załadowało się po 15-20 minutach, euforia wywaliła, delikatnie speed. Odczucia bardzo pozytywne, jest dobrze😁 Trzymało mnie to ponad dwie godziny i wtedy zarzuciłem resztę oral, dorzutka trzymała jakieś 1,5 godziny. Biorąc pod uwagę to, że w środę i czwartek leciałem z 3cmc pablo, wczoraj spadłem cały dzień, i dziś mnie to tak ładnie zrobiło - temat tezeba ocenić bardzo wysoko. Jest zajebiscie 😁 Polecam w chuj. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Epsiakos - 15.07.2023 Dobra, to zdjęcie co teraz wrzuciłeś jednak obala to co pisałem wcześniej. Wygląda całkowicie inaczej niż to co lata w mojej okolicy bo to wygląda naprawdę zacnie RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 15.07.2023 Epsiakos Po wyglądzie nie da się niczego ustalić. Ponadto czegoś takiego nie ma raczej nikt. To klasyk. Petarda😁 Mała aktualizacja; Worek otworzyłem około południa, przed chwilą dopiero zeszło całkowicie, wziąłem prysznic- jest git, biorę się za jedzonko. I jeszcze jedno, Orgazm na tym, to jest... To jest kurwa inny wymiar😎 Tosz to chce jajca urwać, ja jebie RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - wiktororban - 20.07.2023 (15.07.2023, 16:54)kot_kreskowy napisał(a): EpsiakosMyślę że nie jedna osoba zrobiła duża inwestycje i pcha to na street tym bardziej, że jakość i cena rozpierdala system Doleciały 25g...miesiąc temu miałem 50g o chyba jedyna różnica, że tamto było bardziej suche i miało delikatny zapach...to jest trochę bardziej wilgotne jakby swiezo ugotowane i ostro jebie tym czym powinno...po jutrze wieczorem lub w środę próba nosa..polecam V..kontakt i czas przesyłki to kurwa jakiś kosmos..ultra szybko...tym bardziej jak na dzisiejsze czasy...jeszcze czekam na pikulca bo leci w osobnym ładunku... RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 24.07.2023 Odebrałem kolejny pakunek tym razem 25g, wygląd taki jak u wiktororban trzy duże brył i troche piasku na dole, tym razem zauważyłem, że towar był suchutki, mniej osadza się na woreczku do prawdy zastanawia mnie kwestia "wilgotności" tego mmc RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - yetow - 24.07.2023 U mnie coś takiego, wiedzac ze Mefedron powinien być bezwonny i biały a jebie z tego niesamowicie, kolor tez taki piaskowy, to mam lekkie obawy przed aplikacja ale No raz kozie smierć. Na zdjęciu 10g Edit: po wysypaniu i lekkim skruszeniu (małe grudki były) przebija się biały proch ale wciąż niewiele w stosunku do piasku a jebie tak ze już na całej chacie czuć xd Być może tez spróbuje oczyścić acetonem, jak będzie się chciało to dam jnfo co z tego zostało RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Mef123 - 24.07.2023 Czym ruzni sie 3MMC od 4MMC chodzi mi o profil dzialania jakie sa odczucia co sie po tym robi albo do czego bardziej pasuje RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - andrzej9 - 25.07.2023 (24.07.2023, 15:18)yetow napisał(a): U mnie coś takiego, wiedzac ze Mefedron powinien być bezwonny i biały a jebie z tego niesamowicie, kolor tez taki piaskowy, to mam lekkie obawy przed aplikacja ale No raz kozie smierć. Na zdjęciu 10g I jak tam, coś się udało? U mnie to samo, towar jebie niemiłosiernie (skądś już ten zapach znam, ale nie mogę przypomnieć skąd). W pakunku dwie duże grudy, a reszta to miał koloru żółtego - zdj poniżej. |