Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Nauka i kuchnia (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=57)
+--- Wątek: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie (/showthread.php?tid=2555)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - JureKiler - 02.12.2025

A brązowy to po prostu nie jest czasem kolor przegrzania tematu?(spalenia)

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - Silence - 02.12.2025

Mglus808 MDMA owszem. Ale to co widzialem to bylo 3 albo 4cmc. Nie znam się na syntezie takze nie bede sie sprzeczal

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - DarkSonia - 02.12.2025

Konrad Curze 

no ja tu z nikogo nie robię idiotów... troszkę zaznaczyłam, ale może źle wytłumaczyłam
brudny sort zakryje dobrze ( mimo wszystko ) faza z tego, co w danej substancji działa...
natomiast jak "faza schodzi" doświadczamy na wątrobie ( i na nerkach ) chujowego samopoczucia związanego z syfem, który się ( być może ) znajdował w testowanej substnacji, 

tak czy siak zjazd potrafi powiedzieć wiele o jakości ( lub o stanie danego pacjenta bo też należy wziąść pod uwagę jego życie, wiek, zajechanie daną substancją/substancjami no i to co wziął, w jakich dawkach oraz jakich odstępach czasu ... jest w cholere zmiennych, nie mniej jednak wprawiona osoba, która ma swój ulubiony specyfik i leci na nim już nie od wczoraj a kilka lat - regularnie co należy podkreślić - z automatu wykryje - "jakość" danego sortu... no i czy dany sort wgl. jest tym - czym być powinien, bo zna doskonale mechanizmy jakie zachodzą w jego ciele po zapodaniu określonej dawki tego specyfiku )

+ kuknij chociażby na to forum, ilu ludzi tęskni za "cocacolą" 3CMC... 
aż niemogę uwierzyć jak ludzie czasami dopytują o Bandita, który był prawie czorny  Big Grin ale czepał - to się liczyło  Heart

JureKiler co do opcji przegrzania... jest duży procent szans że tak się własnie stało ( + tysiące powodów dlaczego nie wyszedł krystalicznie czysty )

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - Mglus808 - 02.12.2025

Kolego nie wszystko to blaszka  Podobno kultowa

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - włodzimierz - 03.12.2025

(02.12.2025, 22:27)DarkSonia napisał(a): nie mniej jednak na szczęście lub nie szczęście ketony trudno "dobrze" skopać w przeciwieństwie do fety, gdzie na dzień dobry może pachnieć oraz posiadać konzystencję no idealną, a działanie będzie - wiadomo jakie
Kiedyś ktoś do mnie z prośbą z identyfikacją napisał, że jego feta pachnie rybą i że to znaczy, że dobrze XD
Jak się źle rozcieńczyć kwas przy wysalaniu to rozpuszczalnik może się skondensować w mezytylen, który śmierdzi w mojej opinii jak właśnie taką ryba albo jak kobieta Ci w kiblu wywali zużytą podpaskę czy tam wkładkę 🤮

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - DarkSonia - 03.12.2025

feta akurat co by nie było... ma swój specyficzny zapach, jak "jebie" no cuszz.,.. chyba tylko desperat taki szit wybierze.
czasami z nosa trzeba korzystać, nie tylko do wciągania narkotyków  Big Grin

RE: Brudne sorty - badania, eksperymenty i oczyszczanie - JureKiler - 03.12.2025

włodzimierz kiedys kiedyś jak była kozacka to jebala skarpetą XD kojarzy mi się
Taki zapach 12 lat temu 2 szczury na 24h