Metody aplikacji - oral - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Metody aplikacji - oral (/showthread.php?tid=3575) |
RE: Metody aplikacji - oral - kurvvisko - 19.10.2024 Wissdomm ja zazwyczaj potem lecę na sniffie i co jakiś czas dorzucam bombkę RE: Metody aplikacji - oral - marioss - 20.10.2024 Inferno no rozumiem zacznę z małego progu zobacze co się zadzieje. Ciekaw jestem czy 4cmc tak samo ryje śluzówkę jak 3cmc bo ostatnio po 3 juz pod koniec pierwszej nocy byl problem z dolotem powietrza xd RE: Metody aplikacji - oral - Lifeisbrutal - 20.10.2024 marioss Jak dla mnie walenie 4cmc sniff mija się z celem, ale wiadomo jak jest. Jeśli chodzi o mnie to 4cmc bardziej ryje śluzówkę niż 3 cmc RE: Metody aplikacji - oral - marioss - 20.10.2024 Lifeisbrutal a jak żołądek po np 2 sztukach skonsumowanych rusza później idzie cos zjesc czy podobnie jak po zatruciu alko ? Wymioty niestrawności? RE: Metody aplikacji - oral - Lifeisbrutal - 20.10.2024 marioss To już kwestia indywidualna. Ja np nie wale bombek bo przewraca mi się od razu w żołądku i to po małych ilościach typu 300mg. Kiedyś potrafiłem walić z grama bombki, bombę mieć jak skurwesyn i nic mi nie było a teraz całkowicie mi się odmieniło. Zawsze można coś zarzucić osłonowo, ale ja po prostu wolę sniff. RE: Metody aplikacji - oral - marioss - 20.10.2024 Lifeisbrutal nie pozostaje nic innego jak metoda prób i błędów. Szkoda żeby po 3 dawkach oral zygac przez 3 dni xd RE: Metody aplikacji - oral - Lifeisbrutal - 20.10.2024 marioss No ewidentnie to nie jest dla ciebie droga podania. RE: Metody aplikacji - oral - Wissdomm - 23.10.2024 Dzisiaj przyjmowane różnie albo na miał i do kielona z coca cola albo do wody jak już coca coli nie miałem xd No zawsze unikałem oralków ale w przypadku czwórek to jest must have. RE: Metody aplikacji - oral - Lifeisbrutal - 23.10.2024 Do orala to tylko sok kubuś lub innego typu taki gęsty. Bombka wchodzi gładko nie wykrzywia ryja ani nic, praktycznie nie czuć smaku. RE: Metody aplikacji - oral - Czeslawo - 23.10.2024 Co do wariantu oral, jak już pisałem parę stron wstecz, że najlepiej np. w kapsułkę, które można kupić na allegro albo innych stronach, google poprowadzi. Co dla mnie przemawia za taką formą to to, że ten sposób przyjmowania powoduję, że dana substancja trafia do żołądka, a nie ma styczności z jamą ustną i zębami, co pozwala uniknąć częstych wizyt u stomatologa. Kolega z pewnych powodów nie może od kilku lat nic przyjmować w nos, robił więc to, co piszecie, czyli rozpuszczał w sokach etc. Po roku takich aplikacji, miał do usunięcia 3 zęby oraz 5 kanałówek, gdzie wcześniej regularnie dbał o ząbki, a tu nagle poleciało mu tyle. Gadał z zaprzyjaźnionym stomatologiem powiedział mu co za miksy robił i z dużą pewnością dentysta stwierdził , że te soczki z wkładką musiały w znacznym stopniu spowodować te problemy, co nie jest jakimś wyjątkowym odkryciem, ale potwierdzeniem przypuszczeń moich i jego. Teraz ma detoks, bo innych form aplikacji nie preferuję, jak na przykład kot_kreskowy |