Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! (/showthread.php?tid=3944) |
RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - Epsiakos - 25.07.2024 Obstawiam ze do soboty wroci, no max niedzieli. RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - kot_kreskowy - 25.07.2024 No jesne że wróci. Spędzając tyle lat na różnych forach człek się do tego trybu tak przyzwyczaja, ze ciężko odejść. Widzę to też po sobie. Jestem nawet skłonny powiedzieć, że forum też poniekąd uzależnia RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - Powerpolish - 25.07.2024 Maniek To jest taki typ człowieka któremu nawet jak napiszesz drukowanymi literami to nie zrozumie, on ma swoją wersję i nie wyciąga wniosków ze swoich błędów. I nie dlatego że nie chce, tylko dlatego ze jest tak glupi że nie potrafi zrozumieć. Epsiakos To ja przebijam Ciebie i obstawiam że wróci już w piątek, czyli jutro, lub nawet zaraz, a może nawet ma już tu nie jedno konto, kto wie... Ja tam jakiś swoje podejrzenia mam, tego gościa wyczuje wszędzie, tak samo jak wyczuje ducha teraz wszędzie. kot_kreskowy No ja tu od kilku dni siedzę codziennie, czy nacpany czy na trzezwo, już nie odpisuje nikomu na msgr, czy nie przeglądam fb, tylko czekam tutaj na nowe tematy i siedzę cały czas na chat, nawet jak rucham to sprawdzam czy coś ciekawego dzieje się na tym forum RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - kot_kreskowy - 26.07.2024 Powerpolish XDDDD RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - dzwudziesty - 26.07.2024 Pamiętacie jak chciał pożyczyć 6 stów tutaj na forum i deklarował jaki to on nie jest w porządku chłopczyna i zeby brzmieć bardziej wiarygodnie zasłaniał się stazem na forum? RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - Lifeisbrutal - 26.07.2024 Ale staż nie ma tutaj nic do znaczenia. Proponował coś komuś za to? Pewnie nie więc nic dziwnego, że nikt mu nie pożyczył. Zresztą zlamanego grosza bym mu nie dał. Co do bana sam sobie jest winny za nieodebranie nagrody miałby tylko bana na miesiąc. I tylko na nie a nie na całe forum. RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - kot_kreskowy - 26.07.2024 Pamiętam, do mnie pisał o tą pożyczkę tylko chyba kwota była inna (400 lub500) Wiesz, można mieć kryzys, bo sam osobiście miałem gdy musiałem na gwałt opuścić mieszkanie, wtedy poprosiłem tu o pomoc i znalazły się dwie osoby, które bez wachania łącznie pożyczyły mi 600zl. (Btw, jedną z tych osób był duch, drugiej nie zdradzę) Spłaciłem co do grosza. (26.07.2024, 06:42)Lifeisbrutal napisał(a): Ale staż nie ma tutaj nic do znaczenia. Proponował coś komuś za to? Pewnie nie więc nic dziwnego, że nikt mu nie pożyczył. Zresztą zlamanego grosza bym mu nie dał. Ty materialisto. A z dobroci serca to nie łaska? Właśnie przez takie myślenie ten świat schodzi na psy. Mi osobiście oferował stówę więcej, niestety ja sam miałem wtedy kryzys, zresztą on nie jest osobą godną zaufania na takie kwoty. Pewnie gdyby pytał wtedy o stówkę to może bym i pożyczył no ale nie kurwa pińcet... RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - Lifeisbrutal - 26.07.2024 kot_kreskowy Gdyby to chodzilo o kogoś innego np ciebie to bez zastanowienia bym ci pożyczył o ile sam bym miał . A dlaczego bym ci pożyczył? Dlatego, że ty jesteś w porządku wobec inny. Diabeuu taki nie był dlatego napisałem, że złamanego grosza bym mu nie dał. ( to taki przykład) RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - dzwudziesty - 26.07.2024 kot_kreskowy wiesz Ty pokazałeś nieraz, że honorowy jesteś, a Diabeł to diabeł łeb zaorany stimami. Epsiakos czyli izolatka na stałe dla pana Diabeu? RE: Kolega z forum. Uwaga na Diabeuu666! - Epsiakos - 26.07.2024 Tak, pokój bez klamek dla delikwenta Dożywotnio |