![]() |
|
Duszek... - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Duszek... (/showthread.php?tid=3964) |
RE: Duszek... - DGEloV - 17.07.2024 Duch.store już nie będzie RE: Duszek... - Powerpolish - 17.07.2024 RE: Duszek... - LOBO - 17.07.2024 bylo jest i bedzie na zawsze ducho-golebie RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - FrogBull.shop - SzaszekMajster - 19.07.2024 (19.07.2024, 04:57)kot_kreskowy napisał(a): SzaszekMajster Już Ci Panie kreskowy odpowiadam, jakiem cudem ludzie we wtorek na dzień przed zniknięciem dostali sample? Widzisz Pan Mglus magicznie dostał 15g mefa choć słyszeliśmy wszyscy że ponoć paczkomat się spierdolił i zamówienia normalnych klientów którzy powpłacali poważne pieniądze nigdy nie wyszły od vendora. Jak mamy was traktować szanowni samplarze skoro ktoś pluje nam w morde wszystkim a wy udajecie że wiatr wieje i jeszcze go bronicie bo co, bo nie dostaniecie następnym razem 2g za friko? Ja pierdole, zastanów się co pierdolisz jeden z drugim. A i jeszcze jedno tak duch siedzi ale w ciepłych krajach za nasze pieniądze. Elo. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - FrogBull.shop - Mglus808 - 19.07.2024 Chłopie sample szły z innego magazynu i też się nie doczekałem na swoje tylko tyle że te sample dostałem, nie tylko ja je dostałem. Tak to bywa czasami się coś zjebie, przeżywasz to widzę mocno, to tylko kasa zawsze można nowa zarobić
RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - FrogBull.shop - SzaszekMajster - 19.07.2024 Ok czyli duch Cie poinformował z którego magazynu idą sample, adres dokładny podał? Może coś tam zostało jak go 'zawineli' to bym się kopsnął odzydkać swoje siano? Ja pierdole dajcie już spokój z tym pierdoleniem, wszyscy wiedzą jak jest. RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - FrogBull.shop - padliniarz - 21.07.2024 (19.07.2024, 14:36)SzaszekMajster napisał(a): Ok czyli duch Cie poinformował z którego magazynu idą sample, adres dokładny podał? Może coś tam zostało jak go 'zawineli' to bym się kopsnął odzydkać swoje siano? Ja pierdole dajcie już spokój z tym pierdoleniem, wszyscy wiedzą jak jest. szefie masz racje w 100% RE: Duszek... - Powerpolish - 21.07.2024 frogbullshop ma kontakt z duchem, pisal przed chwilą u siebie w temacie głównym że będzie mieć screeny rozmów od ducha z ludźmi z tego forum i jutro wstawi, więc może od razu zapytać co z kasą i paczkami ludzi RE: Duszek... - Metykatykot - 21.07.2024 Ja tam nie wiem. Może się mylę, ale rozmawiałem z Duchem na chwilę przed tym zniknięciem i zauważyłem u Niego takie coś jakby przeczuwał, że coś się święci niedobrego. Nawet jeśli nikt tam nad Nim nie "czuwał" to może profilaktycznie postanowił się uciszyć, zatrzeć to i owo i zniknąć... W każdym razie przykro mi z powodu utraconych pieniędzy co niektórych. Wierzę, że powracając nawet pod innym szyldem po cichu wynagrodzi co trzeba tym w porządku którzy nie wieszali od razu psów na Nim... RE: Duszek... - Leśny_koteł - 23.07.2024 Tajemnica poliszynela... |