Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
w**.juklisl*b.**m - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23)
+--- Dział: Dopalacze sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=17)
+--- Wątek: w**.juklisl*b.**m (/showthread.php?tid=4293)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: w**.juklisl*b.**m - TheEnd - 29.09.2025

Ale UJ mnie to obchodzi jak to nazwali sobie JPRDL 3mep 3kiep 3zjeb co za różnica? Jak na tego nie znam..i pierwszy raz to brałem a nazwa nie ma wpływu na działania substancji jakbyś nie wiedział 😂🤦🏻 chciałeś zabłysnąć czy co? Dojebac mi? Sam siebie w tym momencie osmieszyeles. Widzę że ty też często masz chyba za grubo..moja rada
.nie korzystaj wtedy z forum ok? Bo piszesz takie rzeczy że nie wiem czy się śmiać czy płakać czy po prostu ci współczuć..... 🤦🏻🤷🏻

RE: w**.juklisl*b.**m - sagitta - 03.10.2025

Pisałam do nich wczoraj z zapytaniem o jakieś sampelki. Na razie bez odzewu. Zobaczymy

RE: w**.juklisl*b.**m - TheEnd - 03.10.2025

Do mnie sami napisali wczoraj i wysłali już hehe

RE: w**.juklisl*b.**m - Lukas1985 - 03.10.2025

(29.09.2025, 16:53)TheEnd napisał(a): Ale UJ mnie to obchodzi jak to nazwali sobie JPRDL 3mep 3kiep 3zjeb co za różnica? Jak na tego nie znam..i pierwszy raz to brałem a nazwa nie ma wpływu na działania substancji jakbyś nie wiedział 😂🤦🏻 chciałeś zabłysnąć czy co? Dojebac mi? Sam siebie w tym momencie osmieszyeles. Widzę że ty też często masz chyba za grubo..moja rada
.nie korzystaj wtedy z forum ok? Bo piszesz takie rzeczy że nie wiem czy się śmiać czy płakać czy po prostu ci współczuć..... 🤦🏻🤷🏻

Po co sie cisniesz ?  Dla Ciebie nie ma ,nauczenia co ćpasz byle klepalo. Dla innych nazwa i wzór są istotne bo oddają budowę chemiczna której konsekwencją jest działanie substancji. 
Obyś nigdy nie trafił na coś o budowie efylonopodobnej. Bo będzie płacz. 
Ps. Horsii Ci chciał wytłumaczyć co i jak a Ty się cisniesz.

RE: w**.juklisl*b.**m - TheEnd - 03.10.2025

Ale co mi chciał wytłumaczyć? Pisząc, że to nazwa wymyślona dla idiotów?
Niech sobie wymyślaja jakie chcą nazwy..co mnie to obchodzi? Spróbowałem i kopie konkretnie. I nie ważne czy nazywa się 3MeP czy 3mccpp czy jeszcze jakiś inaczej.....
Leci do mnie jakaś nowość od nich
Meprylcaine
Ktoś może coś o tym napisać? Jak to dawkować?

RE: w**.juklisl*b.**m - sagitta - 04.10.2025

Bardzo mało informacji jest w necie o tym odczynniku. Strukturalnie podobny do DMC a z tego co pamiętam jakiś czas temu go próbowałeś. Może dawkowanie też podobne? Uważaj na siebie Smile

RE: w**.juklisl*b.**m - TheEnd - 04.10.2025

Kurde no to będzie test w ciemno

RE: w**.juklisl*b.**m - Szczurek - 08.10.2025

(03.10.2025, 18:52)TheEnd napisał(a): Ale co mi chciał wytłumaczyć? Pisząc, że to nazwa wymyślona dla idiotów?
Niech sobie wymyślaja jakie chcą nazwy..co mnie to obchodzi? Spróbowałem i kopie konkretnie. I nie ważne czy nazywa się 3MeP czy 3mccpp czy jeszcze jakiś inaczej.....

Leci do mnie jakaś nowość od nich
Meprylcaine
Ktoś może coś o tym napisać? Jak to dawkować?

I jak tam dostałeś już zamówienie z tą nowością jakie doznania bo też czekam na paczuszkę z tym i nie wiem czego się spodziewać napisz coś.

RE: w**.juklisl*b.**m - horsii - 08.10.2025

Nie spodziewaj się za wiele - tego mozna być pewnym.

RE: w**.juklisl*b.**m - TheEnd - 08.10.2025

(08.10.2025, 13:14)Szczurek napisał(a): I jak tam dostałeś już zamówienie z tą nowością jakie doznania bo też czekam na paczuszkę z tym i nie wiem czego się spodziewać napisz coś.

Nie jeszcze