![]() |
|
1P-LSD - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Psychodeliki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=31) +--- Wątek: 1P-LSD (/showthread.php?tid=439) |
RE: 1P-LSD - Demilich - 08.03.2025 ![]() Sprawdzimy CO CZYTAĆ ENCYKLOPEDIE LSD
RE: 1P-LSD - Dafidov - 23.06.2025 A czym się różni 1p LSD a LSD? Z waszych subiektywnych odczuć? RE: 1P-LSD - horsii - 23.06.2025 Nie uwazam ze sie jakos wybtnie różni, poza tym że ma 90 pare % (95% jakos tak) mocy LSD (bo w tylu % 1P-LSD metabolizuje sie od razu do LSD) i moze byc odrobine dłuzszy onset przez ten metabolizm. Jak na moje to to jest nieznaczne i praktycznie ledwo co wyczuwalne. Uwazam ze praktycznie nie idzie rozroznic 100 mcg 1p od 100 mcg lsd-25. RE: 1P-LSD - AniaCz - 03.07.2025 działa tak samo według mnie nie zauważyłam różnicy
RE: 1P-LSD - Demilich - 30.07.2025 kobold cleric started with like spell shield... SUMMONED BALOR?! but he forgot about protection from evil, and even after his death, balor was standing there like "let me live here for a second before you crush me." efortless. Night hag buffing into the sky... horrid wilting 25d8 eated ear fast. Thus i open this door and see two dragons. Bronze great wyrm and something. Greater sanctuary (is so hard actually write this words on two layers, primary leayer is soo difficulty.. but it actually exist) becouse if i get too close i do not pass test for will power against fear. ![]() Caster becomes ethereal and nothing can detect him ![]() Let's think about this situation for few next hours Meanwhile i condesate into ![]() compresed time//// 26/1200 i HAVE TO compress more time! -increase evocation efficiency? Against dragons? Maybe i better conjure something. with Kelphior black beam i compress 65y81d10h11m19s but when lay keeper partialy split across time line and existing between planes watching the world balance around 700 y compressed time into INSTANT CAST (~60 CASTS / 1S) Bronze great wyrm maybe of bronze? Living bronze? They are Inquisitive and enjoy polymorphing into animals. Vulnerable to cold. But im out of ice storm that i used for kobold cleric?![]() This fucking wyrm is fighting with monster seller! Mummy minion dancing around trash, spell caster (beholder) don't pass test against fear and is scared out of combat. I go all in and hit this trash with +7 quarterstaff for 22 dmg. I can't nuke monster seller. He selling greater mummies for 37k gold each. Effortless piece of trash but maybe some flesh condu.. I just realize i can not pass fortitude save against devastating critical. And i think about Mestil's ACID sheath is my protection, but obviosly... Enemy take back acid damage But HIS HUGE AXE S P L I T T I N G ME IN A HALF LIKE WORM, now shiet becouse he swing against me, im standing, compress 3.e30s , 君はすでに死んでいる 不可能 Fukanō IMPOSSIBRU.. cHARging refined wormhole ![]() AHA YOU KNOW WHERE IT GOES. INCREASE FUCKING EVOCATION EFFIENCY... and we will be jumping on the lines of time like monkey on trees looking for banana. I got hit by this axe, running away, yes i hide behind this efortless mummy only 26k gold? t SHIEEET WHY I COMPRESS SO much time, not i don't want back and i need to look for new upgrades. Now 今、私はこの圧縮された時間の中にいなければならない 戻ることはノーです 変成耐性を持つか、より強力な変成を行う方が良い Hensei taisei o motsu ka, yori kyōryokuna hensei o okonau kata ga yoi Spell caster are you alright? Maybe rest for some time and regenerate ice storm ![]() maybe i compress to much time RE: 1P-LSD - Dafidov - 30.07.2025 O szacuneczek ziomuś za tą gierke! Za Never Winter! RE: 1P-LSD - Demilich - 05.08.2025 Rxj1242 comp
RE: 1P-LSD - Dafidov - 05.08.2025 Demilich zauważyłem, że dość często wrzucasz kartony, jakie dawki? RE: 1P-LSD - Demilich - 05.08.2025 Pierwszy Głodomór, którego kiedykolwiek sprowadzono na plan materialny, okazał się prawdziwym zagrożeniem. Jego właściciel uważał go za nieszkodliwego, gdy był pozbawiony magicznej energii, ale nic bardziej mylnego. Podczas snu stworzenie żywiło się wszystkim, co znalazło w mieście. Następnego ranka właściciel obudził się i stwierdził, że leży na łóżku, pośród pustego krateru, a jego pupil śpi spokojnie u jego boku – Głodomór nie skrzywdził go, najwyraźniej wciąż lojalny wobec swego pana. W końcu, z ciężkim sercem, musiał walczyć i zabić go, zanim zdążył wyrządzić więcej szkód. Jednak dzięki ogromnej mocy stworzenia i infuzji Pustki, jego czaszka zdaje się mieć pozory samodzielnego życia – wciąż pożerając wszystko, co się mu poda. Nie mając jednak ciała, oddaje je w postaci czystej energii. Być może, w jakiejś formie, Głodomór wciąż żyje w Pustce, myśląc, że to jego pan karmi go na planie materialnym. RE: 1P-LSD - AniaCz - 18.08.2025 no co działa jak zwykłe lsd ja mam podobnie zdanie moje jest takie że jest tak samo jak po kwasie nawet nie mam sposobu jak zrobić dobre złe zwężenie po tym mam tak jak po tamtym nie ma rożnicy dostała jedno od znajomej dała mi to w ręce trzymam trochę dało teraz w usta i na jezyk i czekam 2h nawet na faze ogólną jak wszystko wejdzie dobre lsd pozdrawiam |