![]() |
High-Life.market- Temat główny - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: High-Life.market- Temat główny (/showthread.php?tid=4909) |
RE: Highlife.market - Temat główny - Lukas1985 - 01.12.2024 Wy tak na serio ? Pojechaliście po vendorze a dziewczyna nawet zdjęcia nie wrzuciła. Następny znów w 2 dni zezarl substancje które budują tolerke jedna na drugą. Już raz pytałem - jak traktować opinie tutaj na poważnie ? I wiem, mogę się stąd zbierać ale nie o to chodzi a o to, żeby się niektórzy wreszcie ogarnęli... RE: Highlife.market - Temat główny - DarkSonia - 01.12.2024 Temat błędu w oznaczeniu został już z vendorem wyjaśniony prywatnie. Każdemu się zdarza... zwł. na początku. Ja vendora nie skreśliłam, miał dobre intencje - zwł. kiedy nie chciałam nic więcej - tylko jeden odczynnik ( wiem ale ja głupia nie? ), a to co było błędnie oznaczone było gratisem, który miał być miłym gestem... Nie chcę go skreślać, i mocno 3mam kciuki, że pakowacz już nie walnie kolejnego babola. Bo ten ( miły gest ) gratis mógł się zakończyć nieciekawie, zwł. gdy np ta druga substancja mogła się okazać NEPem, a tego mixu nikomu nie życzę zwł w srogich dawkach. Od siebie życzę ogarniętych pakowaczy, oraz ogarniętych zamawiających... RE: Highlife.market - Temat główny - dzwudziesty - 03.12.2024 Wielkie ukłony dla @"HighlifeMarket" po opisaniu problemu "zwiniętej paczki przez (koleżkę)" napisał że prawdopodobnie puścio jeszcze raz chociażby samo jaranie. Tak więc przepraszam za wysyp epitetów na czacie i kurwienoa nad strata, ale sami rozumiecie... ![]() zajebista postawa vendora, nie musiał a jednak przemyśli i może puści gołąbka. RE: Highlife.market - Temat główny - Inferno - 04.12.2024 (23.11.2024, 12:45)Inferno napisał(a): Proponuję dodanie jakiś godzin "pracy" na email, że w tych godzinach vendor będzie na mailu i odpisywał załóżmy pon-sb od 10-18 i może jakiś SESSION zamiast tego maila później trochę? Pisałem już o tym i pisze kolejny raz. Spotkałem się dziś z "opiniami", że ktoś pisze do sklepu a dostaje odpowiedź w nocy gdzie np. w dzień jest w pracy. Także proponuje po raz kolejny wprowadzenie godzin w których sklep odpisuje klientom. To może być 2 godziny dziennie. Po prostu patrzcie na to, że jak vendor jest aktywny to będzie zbierał coraz więcej zamówień Propozycja jest w pyte. I proszę mi nie pisać że nie. Bo taka jest prawda, że sklep powinien iść na rękę klientom a szczególnie przy otwarciu. Pozdro i powodzenia! ![]() (01.12.2024, 22:14)DarkSonia napisał(a): Temat błędu w oznaczeniu został już z vendorem wyjaśniony prywatnie. Przez chwilę ogarnąłem co znaczy zwł. A to zwłaszcza? Spod płaszcza? A środa dzień KODA? ![]() Sniffiarz97 +1 RE: Highlife.market - Temat główny - Sniffiarz97 - 04.12.2024 Tym bardziej, że.to pierwsze zamówienia lecą a zrazić się łatwo,. jedni coś już dostają, jedni jeszcze nie i tak na prawdę nie wiadomo o co chodzi RE: Highlife.market - Temat główny - Blade12 - 04.12.2024 Dzisiaj do mnie palenie miało lądować też go coś nie widać ![]() RE: Highlife.market - Temat główny - kot_kreskowy - 04.12.2024 Ja pierdole... Już panika, juz strach w oczach XD (04.12.2024, 00:31)Sniffiarz97 napisał(a): i tak na prawdę nie wiadomo o co chodzi Czego nie wiesz? No czego nie rozumiesz? Że trzeba to nadać bezpiecznie i musi to jeszcze dolecieć? No kaman... RE: Highlife.market - Temat główny - DarkSonia - 04.12.2024 każdy vendor ma swój system nadawania paczek... dajcie nowemu sklepowi się wykazać, po kilku zamówieniach już każdy będzie wiedział o co kaman ![]() RE: Highlife.market - Temat główny - Blade12 - 04.12.2024 Ja tam jestem spokojny bo wiem że są obsuwy i tp rakieta pewnie doleci i tak ![]() RE: Highlife.market - Temat główny - Ffffbf - 05.12.2024 2 weeks since order has been shipped... still nothing arrived |