![]() |
|
Tusi - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Tusi - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5108) |
RE: Tusi - Opinie o produkcie - Czeslawo - 13.03.2025 DarkSonia Trochę humoru nikomu nie zaszkodzi, a kontekst każdy zna… że ketamina to dla niektórych coś "więcej niż drag", żeby nie było dla mnie też. Podobnie jak Barcelona -."Més que un club" (pol. Więcej niż klub) .
RE: Tusi - Opinie o produkcie - Niesmiertelny - 13.03.2025 Tusi kozak pamiętam położyłem się już spać posypalemz120 czuć odraU że dyso i trochę MDMA Głównie wchodzi dyso zabiera w piękny świat zamykasz oczy i myśli tworzą Ci fillm polecam cena mogłaby być decyzji niżej Ocena 8/10 Czas lotu express Kontakt lipa ale do kilku dni na miejscu RE: Tusi - Opinie o produkcie - DarkSonia - 13.03.2025 Faktycznie - do TUSI trzeba mieć podejście, zajebiście się nadaje do tego aby spożyć odp. dawkę położyć sie zamknąć oczy i ogarnąć w głowie swój szum wszechświata. Ja z początku potraktowałam Tusi jak Mefedron, sniff w nos, i to dość spory spodziewając się mimo wszystko ketnowego rozpierdolu, a upoiło mnie to jak po litrze wódki ![]() wyczuć swoją dawkę, odpowiednio potraktować, i myślę, że ta substancja powinna być tu na dłużej w ofercie. RE: Tusi - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 17.05.2025 Kilka razy do tego podchodziłem oczekując pierdolnięcia jak po ketaminie - czyli, że po kilku minutach odlecę w nieważkość. Tutaj dyscocjacji było praktycznie brak (jakaś tam była, ale bardzo deilkatna - bez porównania z tym co daje ketamina) - chociaż brałem małe lajny - jak na ketaminę przystało. Czułem luz - nagle zero spiny, wyraźnie polepszony nastrój - uczucie szczęścia oraz wyjebkę na wszystko. W końcu stwierdziłem, że trzeba spróbować oral - w końcu podobno w tym wynalazku jest MDMA - no i tak zrobiłem. Ten test miał miejsce po solidnym, wielodniowym narkotykowym maratonie - 3-CMC, jaranie, w chuj nepa - czego doświadczyłem?
Podczas tego lotu zjadłem w sumie około pół grama i wydaje mi się, że to trochę za dużo - faza trwała dość długo, była mocna i w pewnym momencie byłem już nią zmęczony. Myślę, że taka pół gramowa fiolka jest wystarczającą ilością dla dwóch osób na jeden ciekawy wieczór - dla wszystkich amatorów MDMA i ketaminy. Tusi nada się z pewnością na wiele okazji - ale gdy byłem w stanie upojenia i słuchałem sobie psytrance'u - uznałem, że ten produkt jest wręcz wybitnie pasujący do tego typu muzyki - gdybym szedł na jakąś imprezę psytrance'ową - na pewno zaopatrzyłbym się w tą zajebistą truskaweczkę. Ocena: 10/10 - każdy kto wie czego oczekuje od tego typu towaru zgodzi się z tą oceną. RE: Tusi - Opinie o produkcie - aleksander37 - 19.05.2025 Tak się prezentuje TUSI
RE: Tusi - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 12.06.2025 Substancja TUSI 🍓 Dawkowanie 100mg sposób przyjęcia sniff. Wchodzi gładko jak masełko. Powoduje szczęście, lekkie zaburzanie koordynacji, ale to standard dla ketaminy a w tusi jest ketamina. ~Całe szczęście rozlewa się na całe ciało jak okruszki szczęścia. Tusi pokazuje pazura i dodaje ogromnych doznań. Zażywając tą substancje polecam otulić się w ciepły kocyk i cieszyć się dziecięca radością i doznaniami, które nam dostarcza. ~ Na tej substancji spokojnie można się odprężyć i zatroszczyć o samego siebie. Jeśli chodzi o k-hole to przy większej wrzucie tak 150-200mg wystąpiły nie były jakoś mocno silne ani słabe takie raczej umiarkowane. Ocena mocne 💯 RE: Tusi - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 24.06.2025 Mnie tam sniff ostatnio w ogóle nie ruszał (szczególnie w tak małych dawkach). Polecam raczej jak już walić orał - ja waliłem jakieś 250mg. Ogólnie to zajebiście się kompiluje z ziółkiem od Hajlajfa - tak to w sumie bez szału - mocno emkowe efekty. Po ziole jakoś tak zabawnie jest z truskaweczkom. RE: Tusi - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 25.06.2025 Emkowe efekty? W tusi to ja raczej czuje przewagę ketaminy. RE: Tusi - Opinie o produkcie - Dafidov - 25.06.2025 To jak to jest jedni pisza, że śladowe ilości kety i samo dzialanie emki, a Ty że na odwrót...
RE: Tusi - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 25.06.2025 Wątpię, że tak jest ale może sklad jest zmienny... Kiedyś rzeczywiście czułem bardziej kete ale to było po kilku nockach i w akompaniamencie wiadra skittles. |