![]() |
3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Euforyki i empatogeny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon (/showthread.php?tid=68) |
RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - DarkSonia - 27.02.2024 wszystko leci sniffem. ja się tymi zabawkami bawię juz 5ty rok ja lubię grubo, ale widzę niektórzy tylko smyranko ![]() RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - LOBO - 28.02.2024 DarkSonia Okrutnie przeo-grubo;-)....5 lat tyle straty towaru 4MMC ;-) sniffem...nie dziwie sie ze tyle walisz ;-) RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - DarkSonia - 28.02.2024 dla mnie to jedyna prawilna droga podania na połyk mi niedobrze, próbowałam kilka razy z tym samym skutkiem pozatym, jak mam za mało i widzę, że ładuje się leniwie po prostu dociągam, w przypadku połyku nie ma drogi odwrotu a nie lubię się NIEKONTROLOWAĆ wiadomo, że czasami można trafić na zły sort np spidujący a to już katastrofa dla mnie na imprezie RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - Lukas1985 - 28.02.2024 (27.02.2024, 16:47)DarkSonia napisał(a): ekonomiczne, w sensie dorzutek. 3 i 4 mmc to zupełnie inne substancje. Nie ma sensu ich porównywać. 4mmc działa krócej ale i wystrzał neuroprzekaznikow jest większy. RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - DarkSonia - 28.02.2024 ja ich nie porównuję, tylko dawki wychodzą mi mniej więcej takie same w nich czuję sie najlepiej a biore regularnie co tydzień czasami lubię plusz po 3jce czasami nieogar po 4ce obie substancje są kosmiczne dla mnie RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - zwyrol_gw - 26.04.2024 (22.04.2022, 08:07)ProducentRC napisał(a): Moja druga ulubiona substancja zaraz po 4mmc, co jak co ale jednak do starego prawdziwego mefedronu 3mmc podjazdu nawet nie ma Czym się różni 4mmc od 3mmc? RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - LOBO - 09.07.2024 zwyrol_gw 4 i 3 ;-) mefisto, idzie bardziej w strone serotoniny, potem dopa i nora...natomiast jak to 3 idą w dope i nore przede wszystkim...wyjatkeim tu jest 3MMC ktory uderza rowniez w receptory serotoninowe...wiec wielu userow praktykuje Bombke i na wejsciu sniff... Dla mnie to najlepsza postac 3 dostepna...lecz i tak 4 cenie bardziej... w wychwycie wyglada to tak, im mniejsza wartosc tym lepiej ;-)... ![]() RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - Ell Ćpunek - 23.08.2024 Osobiście z ketonów to chyba najbardziej mi siada 3/4 mmc 3 mmc z posmakiem ogórków pyszne Fajnie klepie czas działania też spoko 2 godziny potem słabnie jedyny minus to z ruchaniem czasem problemy ale mam tak tylko po 3mmc najwięcej zjadłem 1 g często jadłem po 0.5 na sniff i miazga powyginany jak paragraf RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - DarkSonia - 25.08.2024 no właśnie 3Jkę cenię sobie za długość działania i tę nute dopaminki która super gra z serotoninką, której w mefku jest aż nadto każda z tych substancji ma swój urok RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - smakosz - 25.08.2024 Szkoda że tak słabo dostępne jest 3 mmc. Ciekawe dlaczego? Przecież mefka jest nawet dostępna już nie mówiąc o 3 cmc i 4 cmc |