Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market (/showthread.php?tid=4910)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DarkSonia - 02.06.2026

Bo to jest czasami loteria... i też jest uwarunkowane gdzie mieszkasz
( No i samo to czy paka nie została przejęta, albo czy przypadkkiem pakowacz nie wpadł albo ... inne przypadki )

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DrakoMalfoy - 02.06.2026

bigpick1212 najlepiej zamawiać na początku tygodnia poniedziałek wtorek max jak chcesz mieć w tym samym tygodniu, czasem i się w środę uda ale to już 50/50

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - bigpick1212 - 02.06.2026

DrakoMalfoy dzięki.
A jak wygląda sytuacja z potwierdzeniem zamówienia? Jeżeli zamówienie jest normalne opłacone, a nie dostałem potwierdzenia to mam się niepokoić?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - daniel776 - 02.06.2026

Możesz dostać z obsuwą,spokojna głowa

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - DrakoMalfoy - 02.06.2026

bigpick1212 zazwyczaj jak potwierdzenie dostaniesz to lada moment masz paczkę z 2 dni max. Bynajmniej ja tak miałem

A potwierdzenie dostaniesz jak przygotują paczkę Smile to jest mocna ekipa nie masz co się obawiać bywały czasem obsuwki ale zawsze dolatywało.

Oczywiście potwierdenia nie dostaniesz odrazu po opłaceniu tylko dzień dwa później max a może tego samego dnia w nocy jak zazwyczaj Smile

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - kiertnik83 - 08.06.2026

Czy odpisywał ostatnimi czasy komuś haj na maila? Ten mail na stronie jest aktualny? Zadałem wczoraj pytanie z zachowaniem wszelkich zasad, ale nie otrzymałem odpowiedzi. 

Sory za tak banalne pytania, ale dawno mnie tu nie było.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Blade12 - 08.06.2026

kiertnik83 ziomek pisał ostatnio i też właśnie nie dostał odpowiedzi a hajlajfa też długo na forum nie ma

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - TYTUS - 08.06.2026

Ja pisałem na maila z tydzień temu i też nie otrzymałem odpowiedzi. 
Ostatnia aktualizacja że  ktoś otrzymał pakę to 29 maj - tak tylko wspominam.
Jak do końca tygodnia nie będzie żadnej aktywności to chyba można zacząć się martwić bo dziwnie to wygląda, on zawsze odpisywał na maile.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - kiertnik83 - 08.06.2026

Po tym 29 maja nikt z zamawiających nie otrzymał paki? czy po prostu nie było aktywności na forum, a paczki latały normalnie?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market - Blade12 - 08.06.2026

kiertnik84 nie wiadomo bo nikt nie napisał że dostał po 29 maja