Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store (/showthread.php?tid=12)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - ChemicznySpokuj - 14.09.2024

siema jest opcja pomarzyć że do oferty dojdzie speedek albo pastka bo kurde nigdzie nie moge tego znaleźć a fajnie by było

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - swo002 - 14.09.2024

masz NEP'a,dobra alternatywa

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - ChemicznySpokuj - 14.09.2024

właśnie zamówiłem NEP i nie wiem czego się spodziewać bo wujek google mówi że to stim ale ponoć jest euforia i nie wiem w sumie po recenzjach jaka faza jest po tym nie kumaty jestem w tych opisach , podobna do speedka??

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Chochlik - 14.09.2024

Dużo mocniejsze, więc przygotuj wagę i nie przesadzaj. Jak przewalisz to będzie zdychanko 2h.

[Obrazek: 17263065619974790124511998089702.jpg]

spoko mam ważke z dokładnością do 0,001 na początek myśle 25mg ale może lepiej zacznę od 15mg bo dawno dobrego stima nie żarłem na mieście lipa ze speedkiem a tak właśnie szukam czego podobnego do speedka i pastki więc wnioskuje że dobrze wybrałem

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - DGEloV - 14.09.2024

Speed pasta oo tak jak kiedys duch mial albo froggbull przydala bh sie

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Inferno - 15.09.2024

(14.09.2024, 10:21)ChemicznySpokuj napisał(a): właśnie zamówiłem NEP i nie wiem czego się spodziewać bo wujek google mówi że to stim ale ponoć jest euforia i nie wiem w sumie po recenzjach jaka faza jest po tym nie kumaty jestem w tych opisach , podobna do speedka??

Ja po NEP'ie zawsze miałem kołatanie serca. Kłuło strasznie (nie ważne skąd brałem, czy od wujka kiedyś w 2012, czy później tutaj na forum itd.) zawsze miałem kłucie serca więc jeśli będziesz tak miał to Ci odradzam brania. Mimo upływu 12 lat dalej mam to samo.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Chochlik - 15.09.2024

Ja to samo, identyczne kłucie nerwicowe i pierdole ten biznes.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - JureKiler - 15.09.2024

Escobar Masz już piguły na mdma to proponuję teraz mdma prawdziwe Smile

I do bólu będę pisać w propozycjach u każdego 3MMC!

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Kapitan - 15.09.2024

Jestem za żeby Escobar wprowadził 3mmc Heart