![]() |
|
4-MMC Original - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2193) Strony:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
|
RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - wwojtuss - 26.06.2025 ZOLTY OGOR WAKACJE 2023 PAMIETAMY mmc ktore mamy od paru msc, od kiedy sie zmienilo zdjecie na to takie z portfelem na stronie Escobara, to jest po prostu poezja, to jest sztuka, nie ze sztuka ze gram tylko z ang. "art", wyglad, dzialanie, zapach a raczej jego brak, jest to po prostu najlepszy b-k na rynku bezapelacyjnie, jak uslyszalem ze na chwile byl out of stock to az mi sie kurwa przykro zrobilo, ale wrocil tak samo szybko wiec git a propo, ostatnio ziomek do mnie zadzwonil i powiedzial ze wisze mu 1.5k bo wjebal tyle na kasynie po materiale, zjadl 1.5g 4mmc i powiedzial, ze to co jadl do tej pory w jego 25 letnim zyciu nigdy go tak nie wykurwilo i ze sie boi to mmc w ogole walic, a jestem pewien ze ulicznych sortow to przejadl w setkach xD RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - macurx_ - 27.06.2025 paka doleciala szybko i bez zastrzezen. Powiedzcie ludziska, jak u was wyglada wasze zdanie - czy jest sens bawienia sie w ilosci mniejsze lub wieksze po ciezkim wyczerpujacym dniu, np w robocie? czy wtedy dziala gorzej, i nie ma sensu sobie szkodzic jeszcze bardziej - zresztą jak to wygląda na tle cardio? RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Lukas1985 - 27.06.2025 (26.06.2025, 15:38)horsii napisał(a): "Bez szału" - to mowi tyle co nic. Dlatego dziś dla mnie 4-ki to karnacja towaru i tolerki. Tolerka po 4-kach leci w tempie geometrycznym i odbudowa jej do poziomu "szał baj naj" jest bardzo trudna i dlugotrwała. Jak ja kilka miesięcy i kilka lat temu pisałem, że b-k styraja to forum prędzej niż później to się wszyscy śmiali, inni bredzili o lepszych i gorszych sortach a tymczasem prawda zacznie wychodzić. I skończy się kiedyś tak, że ktoś odejdzie od 4mmc / cmc i zostaniecie na jakiś czas z 3-kami co samo w sobie przyspieszy regenerację. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - macurx_ - 27.06.2025 To jako ze nikt chwilowo nie odpowiedzial mi na komentarz wyzej, to pozwole sobie rozszerzyc tamto pytanie - czy w zwiazku z potencjalnie obecną tolerką, czy taka sama ilosc tego samego związku tyra organizm tak samo za kazdym razem, moze mniej, czy moze liniowo wzwyż coraz bardziej? a takze apropos tolerki, czy serotonine faktycznie odboduwuje sie w pełni przy zdrowej diecie miesiacami? RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - DarkSonia - 27.06.2025 weźmy pod uwagę 200mg tego "specyfiku" 1. dziś się nie wyspałeś ... inaczej działa 2. dziś się nie wyspałeś a wcześniej była libacja alko ... inaczej działa 3. wcześniej waliłeś 3cmc ... inaczej działa 4. palisz szlugi, alko wpada "często", jesz słabo parówki, chlebek i duzo mleka... inaczej działa. 5. jesteś kulturystą, suple, witaminy, odżywki, super sen i inne pierdy... ojjj inaczej działa. Ta sama substancja... wzięta w tej samej ilości, w zależności jak sie prowadzisz, zadziała tak, albo deko inaczej... ale "ogólna" SPECYFIKA DZIAŁANIA danego związku pozostaje niezmienna, pytanie w jakim stanie jest Twój organizm ![]() * i założyć trzeba też jakość specyfiku - a tutaj na rynku jest bardzo różnie RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - macurx_ - 28.06.2025 Ano No nawet drobne elemenety lifestylu typu dobór jakosciowego mięsa jajka na sniadanie itp wplywają na jakosc zycia... na odbior uczuci wszystko z tym zwiazane, nic dziwnego - nawet chleb (węglowodany, cukry) inaczej dzialają na kogos na diecie z ograniczonymi cukrami RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Lukas1985 - 28.06.2025 Najpierw musielibysmy ustalić co rozumiesz jako tolerke ? - poziom neuroprzekaźnikow / hormonów ? - stabilność emocjonalna ? - równowagę emocjonalną ? A może rozrzut odczuwania emocji ? A może stan receptorów ? Praktycznie każdy z tych aspektów ma swój tor. Zmiany czy prostowanie trwa. Najprostsze w tym wszystkim jest uzupełnienie dopaminy. Cała reszta może trwać miesiace. A niektóre (jak np regulacja działania receptorów) może trwać latami. Pół biedy jak w trakcie bomby jesz i pijesz ale wszyscy wiemy, że 90proc ludzi nie je i nie pije. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - horsii - 28.06.2025 Lukas1985 a ja myslalem, ze ty ponoc juz nie dyskutujes z sonią? chyba, ze to odpowiedź do kogoś innego, co napisał przed nią
RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - DarkSonia - 28.06.2025 RACZEJ pisał do poprzedniego typa, a subiektywne odczucia mefedronowe - to ogólnie zakładam, każdy z nas ma inne. zwł. after day ... jeden męczy zwałe, inny czuje się jak BUK. to moim zdaniem wyznacznik "jakości" ćpania, w sensie - ćpać z głową o ile można cokolwiek ćpać coś z głową. ( czyli zadbać o wszystko by było zajebiście przy minimum skutków ubocznych, a tyczy się to zarówno samych dawek mefedronu jak i tego jak żyjemy przed imprezą jak i w czasie jej trwania. ) RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - DarkSonia - 28.06.2025 Recenzja nowego sortu 4MMC Original, podejście numer dwa.
Dzięki uprzejmości firmy nabyłam okazję aby ponownie podejść do tematu. Tym razem wszystko odbyło się pod pełną kontrolą labolatoryjną, z najbardziej zaawansowanym sprzętem testowym oraz w obecności innych laborantów. Zaraz po przyjechaniu materiału badawczego do siedziby testowej zostały zrobione profesjonalne zdjęcia mikroskopem elektronowym, czego efekt macie poniżej. 1. Opis Budowy "cząsteczek" - Materiał ma postać białych kryształów, wpadających lekko w zółte-mleczko. - Materiał badawczy jest dość solidną konstrukcją, jednakże parametry techniczne są nieco gorsze ( na korzyść ) od rodziny CMC, dzięki czemu ulegają dość łatwemu skruszeniu - Po lekkim poddaniu przeciążeniu w profesjonalnej maszynie ściskającej zwanej "kartaZblatem4KULTRAHD3D5G" kryształy ulegają deformacji do postaci proszkowej, czego dowodem jest załączona fotka wykonana w technologii supermolekular4K - sprasowane już mikrokryształy łatwo ulegają kompozycjom ruchowym w zależności od projektu ... jeśli projekt ma postać prostej linii, kryształy podążają dzięki sugestii bardzo grzecznie i układają się w linii prostej bez żadnego problemu - nie lepią się do narzędzi korygujących co jest bardzo ważne podczas obróbki ... jednakże uwagę należy zwrócić na to, aby w pomieszczeniu testowym nie było zbyt przewiewnie, kryształy w postaci mikrocząsteczek są bardzo lotne, trzeba mieć to na uwadze. 2. Zapach / Smak - Materiał badawczy pachnie ( śmierdzi? ) pewną nie znaną mi wcześniej chemią - Zapach jest znośny, lekko niosący woń przypraw chemicznych użytych do produkcji oraz oczyszczania produktu - Zapach nie drażni nosa - Nie nie - zapachu nie czuć dookoła, jeśli materiał jest dobrze zamknięty, zapach wtedy jest praktycznie niewyczuwalny. - W smaku Baardzo gorzki 3. Opis działania 150mg - metoda przyjęcia - sniff - lekkie pieczenie - czas wejścia 4min - peak po 15 min - długość trwania peaku ok 30min - podwyższona pewność siebie, euforia, ładniejsze kolory, muzyki już nie kochasz to ona kocha Ciebie. - długość całkowita do momentu "chce więcej" ok 1godz. 250mg - metoda przyjęcia - sniff - mocne pieczenie - czas wejścia subiektywnie szybszy 1min?2? - peak także po około 5-7min - Bardzo duże eufo - wgniata w fotel, muzyka już Cię niesie na barach, a wszystko co Cię otacza nabiera nowego pozytywnego wymiaru. Każdy film, gra, książka, czynność jest rozpatrywana tylko i wyłącznie w formacie zajebistości. Wypad do parku to lekki przypał, bo masz ochotę gadać z każdym. - Koniec przygody także w okolicy 1 godziny, po czym ogromna chęć na dorzutkę. 4. Podsumowanie - Materiał badawczy to z całą pewnością mefedron z całym spektrum jego działania 10/10 - Nieco inny pod względem zarówno budowy / obróbki jak i zapachu od poprzedniego sortu 8/10 - Ze skutków ubocznych lekko poklejony nosek - innych brak Materiał w mojej ocenie jest książkowym Mefedronem ( jeśli chodzi o działanie ) Poprzednia recenzja ewidentnie była pomyłką, która została ze sklepem wyjaśniona W mojej ocenie przypadkiem dostałam do badań 3CMC. Sklep wykazał się niezwykłą wyrozumiałością dając mi do testów nowy materiał do badań, za co bardzo dziękuję. Sort jak i sam sklep jest BEZ ZARZUTU. Nie wiem czy na Polskim rynku jest drugi vendor który tak podchodzi do sprawy, szybko sprawnie i bezproblemowo. Jego produkty póki co to dla mnie TOPka krajowa. a sam opisywany Mefedron 3ma poziom i dostaje ode mnie odznakę SUPER-BATH. POLECAM z czystym sumieniem soniq.
|