4-CMC - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 4-CMC - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=19) |
RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 14.01.2023 Aktualizacja zdjęcia sortu na stronie. Szefo pisze na stronie, że euforyczna. Chyba trzeba to stestować😋 RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - SztywnyMisza - 14.01.2023 Sympatycznie wyglądają te kamyki czekamy na pierwsze opinie nowego sortu RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 25.01.2023 Ale jaja, było i ni ma... Ktoś łyknął całe zaopatrzenie😎 hehe RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 23.02.2023 Dzień dobry, Dzięki uprzejmości El Patrona, jego świetnie zorganizowanej wysyłce, miałem niesamowitą przyjemność testować nowe 4cmc😁 Kryształ twardy jak bicepsy Pudziana a większość pojedynczych kryształków praktycznie przeźroczysta. Oczywiście nie byłbym sobą, gdybym pierwszego testu nie przeprowadził donosowo, więc poszła laga ok 100 mg Piecze w nos przeokrutnie, ale spływ do wytrzymania. Przepiłem i położyłem się na łóżku. Nie zdążyłem spalić papierosa i czuję .... TO JEST TO CZEGO PRAGNĄ TYGRYSKI😍 Moi drodzy, z przyjemnością ogłaszam, że powrócił 😁 Młodszy brat mefedronu... Ten, co nie daje spać po nocach, czyniąc je upojnymi❤️ Ten, co uściskiem euforycznym za pindla chwyta❤️ Ten, co serotoninowym językiem foczy dzyndzel muska❤️ Ten, co.. Tak, to prawilny klef, wypierdalacz sero. I zdecydowanie nie jest to kanapowiec. SZTOS😍 10/10 RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - Johny981 - 24.02.2023 Czworka testowana przez 3 osoby i kazdy wyjebany z butów . Euforyczny kocur polecam RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - mati54 - 28.02.2023 Ja pierdole ale zacnie wygladaja te kamulce juz sie nie moge doczekac az uber dojedzie z nimi !!!!!!!!!!!! RE: Escobar.store - Temat Główny - Easy Rider - 04.03.2023 Mnie ciekawi ta czwóreczka, zachęcające opinie ma, będzie trzeba zamówić na przetestowanie RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - sebekx9 - 09.03.2023 Ciekawe jak działał ten przezroczysty RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 11.03.2023 sebekx9 To jest ten sam sort, tylko mi się wtedy trafiły ładne kryształy. Sort bardzo euforyczny, szczególnie pierwsze lagi/bomby. Z czasem słabnie i walenie więcej niż 3-4 gramy to marnowanie tematu. Oprócz mnie, temat testowało 5 osób i każdy potwierdził bardzo dużą euforię, chęć na sexy, zajebiste samopoczucie. Banan na mordzie. Laga 250 mg jaką zajebałem po prostu mnie zmiażdżyła a eufo tak wyjebało, że obraz klatkował przez dobre pół godziny. Zwały nie odczułem a godzinę po zakończeniu testów już spałem. Jak dla mnie 10/10 Zajebisty materiał, choć tolerka rośnie bardzo szybko. Polecam❤️ Edit: Nie pamiętam kiedy jadłem bardziej euforyczną czwórkę. Jest naprawdę mega. 25 gieta poszło i tęsknię za więcej 😎 Edit2: @"PUDZILLA" nie wiem czemu tak chujowo to na Ciebie zadziałało. U mnie nikt się naprawdę nie skarżył. Jedna osoba miała później lekkie sranie, to fakt ale był to jej pierwszy raz z klefem, poza tym działanie bardzo jej się podobało😃 RE: 4-CMC - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 11.03.2023 Dodam jeszcze, że działanie tych przeźroczystych kryształów nie różniło się praktycznie wogule od tych beżowych. Mam wręcz poczucie, że te ciemniejsze były bardziej euforyczne😃 |