Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=20) |
RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - fanfik - 27.07.2022 Ja liczę, że moja paczka dojdzie jeszcze w tym tygodniu. Miałem przerwę 2,5 mies od alfy. Teraz nie mogę się doczekać by spróbować tego sortu. Pierwszy raz spróbuję alfy w tak ładnym, przezroczystym krysztale. Ale będzie ogień!!! I wyzerowana tolerancja. To będzie ciąg którego nie przeżył nikt hahaha. RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - KACPER - 27.07.2022 Ja rowniez nie moge sie doczekac kiedy wpadnie i zaczna sie testy, mega wysokie oczekiwanka. Wstawie zdjecie sortu i zdam opinie RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - SztywnyMisza - 27.07.2022 nikt z was sie na pewno nie zawiedzie bo temat kosa w chuj wiec radze uwazac RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - kot_kreskowy - 28.07.2022 Może ktoś foto wrzucić aktualnego sortu? RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - Szyderca - 28.07.2022 Masz mordo zdjęcie u escobara w głównym temacie napewno i to nie jedno moje obecnego sortu RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - Pazyfea - 28.07.2022 (23.07.2022, 05:16)SztywnyMisza napisał(a): krotki opis badajacego o ja zlufeczki mniam ja sie truje folia bo allegro mi zablokowali hahah a i mordo uwazaj to uzaleznia mega vapo jezeli to twoj 1 raz pomysl o tym jak cie ciagnelo bedzie wedlug mnie zaden rc tak mocno nie wciaga ale oczywiscie tak tyllo mowie nie chce prawic bo sam sie wciagnalem mega. Alfa escobara nie ma sobie rownych zawsze mial najlepszej jakosci alfe. RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - Kajabuza - 28.07.2022 Mi się osobiście śmiać chce z Ziomeczka bo zaliczył podwójny mindfuck Pierwszy że Esco to nie scam jak uważał a drugi, że bardzo szybciutko otrzymał w zamówieniu wg wszystkich chyba opinii najlepszą Alfę dostępną na rynku 🤭 Trochę się cykam bo możliwe, że 2g będę dzierżył w dłoniach swych 😄😄😄 RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - mackbeath - 28.07.2022 Today land pigeon with Alpha-not yet tested RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - SztywnyMisza - 28.07.2022 (28.07.2022, 08:46)Pazyfea napisał(a): o ja zlufeczki mniam ja sie truje folia bo allegro mi zablokowali hahah spokojnie pazy tak vapo jest fajne nie powiem ale nie wciagnie mnie nigdy tak jak iv lub kanna bo nie daje mi tyle eufori ile bym chciał i tego szybkiego pierdolniecia jakbys dostal lopata w leb z calej pizdy i wlaczyly ci sie schizy a ja lubie miec grubo i ps to nie jest meth pipa to po prostu lufa do ziola tylko cybuch wyciagniety u mnie w auchanie jest stoisko z lufami bongami itp i tam to kupilem za 15 zł przypuszczam ze tez jest cos takiego w tych sklepach z cbd itp wiec nie musisz na zadne allegro czekac RE: Alfa-PiHP - Opinie o produkcie. - daniel776 - 28.07.2022 Piekne te kamyczki są PS:Zwykla lufa+wezyk gumowy,polecam w sytuacji awaryjnej |