Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
CZARNA LISTA SAMPLARZY - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: CZARNA LISTA SAMPLARZY (/showthread.php?tid=2365)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - smakosz - 06.02.2025

(04.02.2025, 00:07)Bogdan Boner napisał(a): Nie każdy wpierdala wszystko na raz w dniu odebrania paczki, zlituj się pan poza tym poprzednie sample opisane

Podejrzewam że niestety większość wpierdala wszystko jednego no może max drugiego dnia Big Grin

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - Czeslawo - 07.02.2025

smakosz 
Mów za siebie. Podobno kultowa

@"kot_kreskowy" 
Pilnujesz tej listy ?

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - smakosz - 07.02.2025

(07.02.2025, 01:11)Czeslawo napisał(a): smakosz 
Mów za siebie. Podobno kultowa

@"kot_kreskowy" 
Pilnujesz tej listy ?

Ja nie brałem sampli bo za późno zobaczyłem na forum że jest taka akcja ze strony sklepu Big Grin  oczywiście nie każdy wpierdala od razu wszystkie sample ale większa część pobierających sample

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - S-N - 07.02.2025

Oszołomy 

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - daniel776 - 08.02.2025

Moja recenzja się pojawi,testowałem wszystko w odstępach i nie korzystam aktualnie z forum
(08.02.2025, 12:20)daniel776 napisał(a): Moja recenzja się pojawi,testowałem wszystko w odstępach i nie korzystam aktualnie z forum

A takie bezmyślne wrzucanie na tą listę jest według mnie nieco bezczelne,nie kontaktował się ze mną nikt w tej sprawie żeby coś wyjaśniać.
Mówiłem że trochę czasu minie nim opublikuję recenzję i nagle pojawiam się w takim wątku.

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - LOBO - 10.02.2025

Osoby ktore wpierdalaja wszystkie sample w ciagu weekendu czy 1 tygodnia, i pisza jakże "miarodajne" recki...i osmielaja sie poganaic innych i mowic ze wykonaly robote swoja...takie swinie, winny kategorycznie i bezapelacyjnie byc pozbawione prawa do akcji samplowych, i miec bana na nie, dozywotnio ;-)

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - wwojtuss - 11.02.2025

sory, troche napatoczylo sie spraw - na dniach wleca wszystkie recki, ktorych nie lubie pisac w jednym tygodniu od otrzymania paczki, bo o kant dupy takie recki rozbic

sprawa sadowa predatora jana s krola dopalaczy toczyla sie 2.5 roku, a typ podobno chcial wykladac kilogramy klefa lub tysiace plnow za zabojstwo ministra sprawiedliwosci, to sprawy samplowe moga potaczyc sie miesiac lub wiecej, jesli chce sie osiagnac jakakolwiek miarodajnosc kosztem niewstawienia opinii kazdej nowowprowadzonej substancji na sklep w przeciagu 2 tygodni od ich dodania, wywiazalem sie z kazdej opinii samplowej procz frogbulla ktory zdazyl sie zamknac przed tym jak skontemplowalem substancje ktore od niego dostalem xD, byli ludzie ktorzy psioczyli na slabe dzialanie metamfetaminy od forumowego vendora, a jak sie okazalo wpierdalali metkata i zarli SSRI, takze zalezy jak lezy - jedni pisza adres swojego portfela do krypto z pamieci i/lub wala glowa w klawiature, drudzy pisza proper pejperłork nt. oglupiacza o smiesznym kolorze na forum internetowym entuzjastow chemii badawczej

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - Blade12 - 12.02.2025

Ja będę pisał powoli już recki

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - smakosz - 12.02.2025

(11.02.2025, 23:51)wwojtuss napisał(a): sory, troche napatoczylo sie spraw - na dniach wleca wszystkie recki, ktorych nie lubie pisac w jednym tygodniu od otrzymania paczki, bo o kant dupy takie recki rozbic

sprawa sadowa predatora jana s krola dopalaczy toczyla sie 2.5 roku, a typ podobno chcial wykladac kilogramy klefa lub tysiace plnow za zabojstwo ministra sprawiedliwosci, to sprawy samplowe moga potaczyc sie miesiac lub wiecej, jesli chce sie osiagnac jakakolwiek miarodajnosc kosztem niewstawienia opinii kazdej nowowprowadzonej substancji na sklep w przeciagu 2 tygodni od ich dodania, wywiazalem sie z kazdej opinii samplowej procz frogbulla ktory zdazyl sie zamknac przed tym jak skontemplowalem substancje ktore od niego dostalem xD, byli ludzie ktorzy psioczyli na slabe dzialanie metamfetaminy od forumowego vendora, a jak sie okazalo wpierdalali metkata i zarli SSRI, takze zalezy jak lezy - jedni pisza adres swojego portfela do krypto z pamieci i/lub wala glowa w klawiature, drudzy pisza proper pejperłork nt. oglupiacza o smiesznym kolorze na forum internetowym entuzjastow chemii badawczej

też wole poczekać na normalną recke niż typa który wpierdoli w kilka godzin 6 różnych substancji i napisze że dobra faza 11/10 Big Grin

RE: CZARNA LISTA SAMPLARZY - Lifeisbrutal - 13.02.2025

smakosz Poczytaj sobie moje myślę, że miarodajne bo byłem jakiś czas czysty zanim spróbowałem sampli od hajlajfa.