Duszek... - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Duszek... (/showthread.php?tid=3964) |
RE: Duszek... - Serwuseus - 23.07.2024 (26.06.2024, 12:01)AnonymityHacker napisał(a): Komunikator Duszka kilka dni po wyjebce się włączył, bo wiadomości pokazały się jako odczytane. Poli...Ten komentarz ma najwięcej prawdy w sobie! Śledzę temat od zaginięcia ducha
Nie udzielałem sie tu długo, ale wciąż bylem aktywnym czytaczem Hurtowym / biznesowym klientem ducha byłem przez ponad 5msc zamawiając co tydzien spore ilosci. Gdy potrzebowałem pomocy to nie mial problemów Gdy kupilem sete - wyslal 125 Przeczuwałem od samego początku ze buduje reputacje żeby zrobić wielkie bum (sam tez właśnie tak bym zrobił) Moja teoria:
Mordziak czuł bardzo dobrze że zbliża sie przypał i wiedział ze to dobry moment uciec z interesu - a lepiej uciec majac tysiące niż dobrą reputację Teraz mamy kolege ktory owija was wokol paluszka tak jak chce. Chodzi o żabkę! Asortyment i styl pisma jest podobny - dlaczego podobny? BO BY SIE PRZEPIZGANE ŁEBKI SKAPNELY... Nie wiem jak wy mozecie nie widziec tak prostej analogii miedzy tymi bytami? Chlop nawet tak samo posty wrzuca odnosnie swojej aktywności na session xD Korzystajcie z froga poki jeszcze was nie wymydlił - ale to tylko moja teoria spiskowa i nie ma zadnego powiazania z rzeczywistością - przynajmniej tak beda uwazać ci ktorzy zostali bez hajsu RE: Duszek... - H33R - 23.07.2024 (23.07.2024, 22:02)Serwuseus napisał(a): Korzystajcie z froga poki jeszcze was nie wymydlił Wstaw jakąś recenzję koki - zamiata czy wymiata? RE: Duszek... - kej9 - 24.07.2024 juz? zwaliles se? (23.07.2024, 22:02)Serwuseus napisał(a): Korzystajcie z froga poki jeszcze was nie wymydlił to sie ocknij i ogarnij sytuacje bo sie podnieciles wchuj RE: Duszek... - NieMaBataNaMnie - 25.07.2024 Frogg hahahahah scamer aż się rzygać chce..zero honoru.. czyste frajerstwo. RE: Duszek... - KoneserTanichWin - 01.08.2024 Z tym żabolem to poleciałeś trochę Serwuseus RE: Duszek... - Mglus808 - 02.08.2024 Mi się wydaje że frog brał od ducha, nie on jeden na tg jego siarczan osiągał jakąś kosmiczną cenę 60zl za g chyba xd Jak duch znikł to żabi spust już żadnej dostawy nie miał wyprzedał co miał parę opini nowych wpadło i wyjebka już szła. Pamiętam napisałem o nep to napisał że wyprzedane wszystko a za parę godzin że się miejsce zwolniło bo ktoś się nie odzywa to mogę brać, zrozumiał chyba chwilę wcześniej że wpizdu jego stragan już jest zamknięty więc zrobił skok na kasę. Nie tak łatwo znaleźć dostawców RE: Duszek... - RoseSun - 08.08.2024 Nie mogę za dużo powiedzieć ale tak było że Frog powstał dzięki duchowi.Stragan zwinoł bo musiał,nie dlatego że wpadł. RE: Duszek... - kej9 - 08.08.2024 a kto mowil ze frog wpadl? RE: Duszek... - RoseSun - 08.08.2024 Może zlle napisane i F i Duszek sie bawią dalej,bo też chodziły pogłoski że D zniknął po wpadł RE: Duszek... - Lukas1985 - 08.08.2024 (08.08.2024, 19:10)RoseSun napisał(a): Nie mogę za dużo powiedzieć ale tak było że Frog powstał dzięki duchowi.Stragan zwinoł bo musiał,nie dlatego że wpadł. Mhm. A na komunikatorach pisał ludizom, że ma w nich wyjebane. |