Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Amfetamina - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Amfetamina - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5106)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Czeslawo - 25.01.2025

Epsiakos
Dalej mnie nie rozumiesz Podobno kultowa

Opnie może każdy mieć, jaką chcę, tylko niech nie ubliża ludziom, że ten, kto ćpa amfetaminę to degenerat, 
który z nudów czyści stodołę, bo, to obraża ludzi.

Ktoś nieuważnie przeczyta opis i źle zrozumie, że temat chujowy albo tak odmóżdża – a tak nie jest, bo jakościowo dobry, ale nie każdemu profil fety odpowiada, nie ma to zależności z jakością produktu. Smile

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - DarkSonia - 25.01.2025

na wstępie tylko powiem, że nie staję po niczyjej stronie!

Ale - Czeslawo nie wydaje Ci się, że @"LOBO"  bardziej określił właśnie jakość sortu tym stwierdzeniem?...anijeżeli jakoś specjalnie nazwał ludzi smyrających fetkę "takimi czy takimi" ? Tak trochę sorry ale sama ogólnie się śmieję, jak się ktoś najebie kofeiną i mówi, że jest zajebiste/mocne i w ogóle ja pierdolę  Heart Bo jakby ktoś kiedykolwiek spróbował fety w czystej postaci wiedział by po paru symptomach, że proch sprzedawany tu czy tam nie jest do końca tym, co się nam oferuję ( a być może i właśnie jest, bo wielu lubi taki... MIX ? )

i że każdy ogarnięty będzie wiedział, że ( być może ) temat jest na tyle lipny, że właśnie "tumany" tylko się nim podjarają ( tylko żeby nie było, że kogoś obrażam chcę tylko zrozumieć po co ten cały ambaras bo chyba tu jest głębsza myśl mi się wydaje w wypowiedzi @"LOBO" - chciał to określić może w niekonwencjonalny sposób.

Nie chcę polemizować już o tym, po co się dodaje kofeinę do fety - bo taki mix ma jak najbardziej sens zwł. jesli się chce podkręcić zarówno szybkość wjazdu jak i samo naspidowanie - ale nie każdy musi lubić taki towar... ( ja np. nie lubię )

Mogę się mylić, a jeśli kogoś swoją wypowiedzią obraziłam to z góry przepraszam.  Heart

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Epsiakos - 25.01.2025

Zamykam ta dyskusje ktora odbiega mocno juz od glownego Tematu, pod moim postem kazdy kolejny wpis nie bedacy recenzja badz miescil sie w ramach glownego watku bedzie kasowany

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 29.01.2025

Warto na początku dodać, że podczas testów moje receptory były już całkiem mocno zajechane.

Amfetamina w formie małych grudek, lekko wilgotna. Warto ją trochę podsuszyć przed aplikacją.
Produkt jest aktywny ale nie wprowadza w żadną niesamowitą fazę.
Nie ma efektu wow - tylko pusta stymulacja, przy której ciężej zasnąć.

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - kinia03x - 29.01.2025

Nie ma się tu co rozpisywać. Oba rodzaje fety są bardzo aktywne od niskich dawek. Nie mam za często do czynienia z tą substancją ale jak dla mnie jest mocna. Nie wypierdala tak, że nie możesz się ogarnąć więc idealnie nadaje się do pracy. Psiapsi mówi, że pachnie jak stara dobra feta.

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - smakosz - 30.01.2025

ciężko wyciągnąć wnioski z tych opini. Jedni piszą że wypierdala bardzo mocno a inni że pusta stymulacja i ciężej zasnąć Big Grin  czy jest ktoś tutaj kto wcześniej testowal różne rodzaje amfy?

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - SkoRpion87 - 30.01.2025

A mnie właśnie zwykła feta słabo zrobiła. Czuć bylo, że się jest pobudzonym ale bez przesady. No i zero libido praktycznie u mnie. Co przy Amfie wgl jest nie do pomyślenia.
Zobaczę jak ta pasta bo niby sporo lepsza choć i tak nie wierzę, że jest na BMK
Na BMK to mogę stwierdzić śmiało, że miał pierwszy rzut pasty Ghost. Bo jak zajebałem 200mg to 8 h biegałem jak poparzony  a gadałem tyle, że już sam do siebie mówiłem żebym zamknął mordę xD

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - rocky90 - 30.01.2025

smakosz ja myślę że sample amph(i późniejsze opinię) powinny być wysyłane do ludzi którzy nie jadają kamieni bo potem mamy co mamy 😁 Ja myślę że pasta będzie mocniejsza m,sama cena o tym świadczy.Ciekawe tylko jaki % odpada przy suszeniu.

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - Firana - 30.01.2025

rocky90 pasta wchuj mocniejsza

RE: Amfetamina - Opinie o produkcie - DarkSonia - 30.01.2025

(30.01.2025, 08:58)Firana napisał(a): rocky90 pasta wchuj mocniejsza

serio?  Big Grin