Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com (/showthread.php?tid=5901)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - JureKiler - 20.08.2025

Czysty kokon, mdma I amfa

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Lifeisbrutal - 20.08.2025

Ooo amfetamina też by mogła wpaść do oferty.

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - włodzimierz - 20.08.2025

Mistycznej jakości amfetamina

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Daolar - 20.08.2025

jestem za tym aby pojawiło się THC oraz LSD Escobar jeżeli dodasz będę regularnie zamawiał Smile

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - qwerty - 20.08.2025

(19.08.2025, 21:29)Blade12 napisał(a): qwerty dobry koks to są drogie rzeczy przynajmniej 350-400zl za gieta wątpię że Pablo to sprowadzi

Spokojnie, znam ceny. Na biednego nie trafiło. Popyt =  podaż taka jest generalna zasada. Wszystko sprowadza się do możliwej do uzyskania marży.

(19.08.2025, 21:31)Metykatykot napisał(a): Nie wiem jakby działał legit koks na turbo stimiarza - klefiarza - spermiarza, ale myślę, że bez szałuPodobno kultowa więc klientów nie za wielu by tu było

na turbo nie wiem, ale na rekreacyjnego, a takich raczej jest większość, jest zupełnie spoko jak jest dobry sort nie pomieszany po drodze 5 razy z jakimś chuj wie czym.

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Dafidov - 20.08.2025

Dobra wjechał Hex, wjedzie 3mmc. Mamy nepy alfy, piguły i bardzo dobrej jakości mefedron. 
Szefie luknij prosze w stronę THC/kannaboidy. Bylv bardzo wdzięczny.

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - inked_kawadrat - 21.08.2025

Nooo dobre zioło i jakieś legitne vapy z thc pięknie by dopełniły menu tego cudownego candyshopu

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - DZIESIĄTKA - 21.08.2025

a ja chciałbym a-pihp na pewno THC ketamina oraz kanna pablo dodaj to na pewno będzie popyt

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - qwerty - 21.08.2025

(21.08.2025, 07:59)inked_kawadrat napisał(a): Nooo dobre zioło i jakieś legitne vapy z thc pięknie by dopełniły menu tego cudownego candyshopu

Taki zestaw i to co powyżej to był by sztos.

RE: Produkty, które chciałbyś, żeby pojawiły się w sklepie EscobarStore.com - Blade12 - 21.08.2025

Może wkoncu się doczekamy Buszka jakiegoś Big Grin