Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4-MMC Original - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2193)

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - DarkSonia - 24.07.2025

ale ( na szczęście ) ja to nie Ty  Heart

swoją drogą właśnie sprzedałeś swoją "rzetelność" recek tym stwierdzeniem ale to szczegół :*

Rweqerew333  ogarnij się  Big Grin

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 24.07.2025

No teraz to serio już Cię nie rozumiem. Brawo Big Grin

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Dead Nightmares - 24.07.2025

Rweqerew333 
chodzi jej pewnie o to, ze jesli przed jakas recka kontaktujesz sie z vendorem to nie jest ona do konca twoim zdaniem

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 24.07.2025

Nie wiem jak obecny sort, ale jak ja zajebie 400-500 mg mefa to nie czuje speduu ja po prostu czuje taki plusz i wyjebanie na wszystko.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - JureKiler - 24.07.2025

DarkSonia ja znam siebie jak zły diabli ja waliłem bombki po 700 mg poprzedniego sortu MMC i miałem taką pizde zajebista że tańczyłem w pokoju sam na chacie 2 godziny nie sugeruj się moimi dawkami nowicjuszem nie jestem ;De

Mam tak samo jak Lifeisbrutal  płynę po prostu rozpływając się w zajebistej fazie a tu mnie ryło co raz bardziej ni to kurwa przyjemne ni chuj w dupe za przeproszeniem może fanatykom speeda mocnego by się ona podobała czym kolwiek jest

bongos w sumie do ciebie też ta odpowiedź skierowana dziękuję za troskę!

A im dłuższa przerwę mam tym Jescze lepiej mi wchodzi także przerwa to tylko na plus powinna być

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 24.07.2025

Nigdy nie pisałem do vendora po odebraniu jakiegokolwiek zamówienia. Chyba, że w celu reklamacji, które nie są zwykle konieczne ale jest taka możliwość. Są to jakieś kolejne insynuacje.

(24.07.2025, 15:54)JureKiler napisał(a): DarkSonia ja znam siebie jak zły diabli ja waliłem bombki po 700 mg poprzedniego sortu MMC i miałem taką pizde zajebista że tańczyłem w pokoju sam na chacie 2 godziny nie sugeruj się moimi dawkami nowicjuszem nie jestem ;De
ja już dawno przestałam się sugerować jakimikolwiek dawkami, po tym jak ludzie tu bodajże 2G na strzała już 4MMC walili? ( dobrze pamiętam?  Big Grin )

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - JureKiler - 24.07.2025

DarkSonia nie żebym był uszczypliwy ale teraz sama zaprzeczyłaś temu co napisałaś bo właśnie zasugerowałaś się moimi dawkami jak mi odpowiadałaś wcześniej Big Grin 

Halo baza jest kontakt???

Matko swinta po Twojej dawce to nie dziwne ze grupa subst jaką bierzesz czy to 4MMC/4CMC ...500mg wycurwi Ci tego magicznego speeda tak czy siak zwl jak to poleci oral. Zresztą każdy po takiej dawce miałby surprise...i w zależności od tolerki, albo byś to ogarnąl i nawet by Ci podeszło, albo nie ogarniesz i będziesz czekał aż ta pojebana faza zejdzie...

A z tymi dawkami to mi bardziej chodziło o to, że na tym forum mnie już nawet 2G mefa zapodane na raz jakoś nie dziwi już... bodajże kotełek? poprawcie mnie jak się mylę.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Chochlik - 24.07.2025

DarkSonia 

Przypominam że trzy lata temu brałem bombki około 1g 3mmc w ciągu i osleplem.