Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store (/showthread.php?tid=12)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - kot_kreskowy - 02.10.2024

kurvvisko 
Nie śmierdzi chlorem, zapach jest minimalny, natomiast odnosząc się do tego:
(01.10.2024, 17:23)kurvvisko napisał(a):  "za darmo to i ocet słodki" 🙃

to nie widzę powodu, dla którego miałbyś to powiedzenie przenosić na realia.

Przypominam, że nagrody to forma poczęstunku a nagrodzony jest obowiązany napisać zdań kilka o wybranym przez siebie produkcie.
Koloryzowanie zarówno w jedną jak i drugą stronę jest nie na miejscu.
Bądźmy obiektywni w swoich subiektywnych opiniach.
Pozdrawiam 🤘

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - DGEloV - 02.10.2024

kot_kreskowy  I cyknac foto i podziekowac Big Grin

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Mirandes4 - 02.10.2024

(01.10.2024, 18:15)Zenez napisał(a): Ma ktoś zdj aktualnego sortu cherry

Nikt raczej nie zrobi zdjęcia Cherry gdyż brak na stanie. 
Pablo pisał, że skończył się aromat wiśniowy i przynajmniej ja dostałem w zamian 3cmc ICE. Ktoś też tak miał? Pablo pisał, że Cherry=3cmc ICE + aromat wiśniowy...

RE: Escobar.store - Temat Główny - Yalasek - 02.10.2024

Pablo diablo nie ma nepa więc zamówiłem cmc 3, I dobrze będzie chętnie zjem cały wór po rymuje trochę połączę hiperłącze bawcie się dobrze ~ czekam na pakę i działam pozdr zamawiajcie ino u Escobar  tylko u pablo diablo :<3

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - DarkSonia - 02.10.2024

(02.10.2024, 05:09)kot_kreskowy napisał(a): kurvvisko 
Nie śmierdzi chlorem, zapach jest minimalny, natomiast odnosząc się do tego:

to nie widzę powodu, dla którego miałbyś to powiedzenie przenosić na realia.

Przypominam, że nagrody to forma poczęstunku a nagrodzony jest obowiązany napisać zdań kilka o wybranym przez siebie produkcie.
Koloryzowanie zarówno w jedną jak i drugą stronę jest nie na miejscu.
Bądźmy obiektywni w swoich subiektywnych opiniach.
Pozdrawiam 🤘

tam kiciaku jakby były dwa sorty, albo ja dostałem parę tyg temu "świeżynke" która pachniała po reakcji jeszcze ( kurwa pachaniała, to była istna sama chemia haha chociaż ja tam lubie ten zapach), a potem w następnej turze normalnie idealny narkotyk, który prawie że nie szczypał, a zapachu byo tyle co wcale - nawet sobie wkręciłam że to 3MMC w pewnym momencie i że Pablo mnie w uja robi Big Grin

tak czy siak 3CMC od Pablo jest bardzo specyficzne ... ma swój urok / moc i klimat ... gdybym nie chciała oprzetestować nowego sortu 4CMC pewnie bym znowu zdecydowała się na 3CMC ICE.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Lifeisbrutal - 02.10.2024

DarkSonia W tym sklepie nigdy nikt nikogo w chuja nie zrobi. Pamiętaj o tym !

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - DarkSonia - 02.10.2024

To był sarkazm przecież, z nutka tajemniczości, nie mniej jednak ICE od Pablo odebrałam bardzo pozytywnie, gorąco polecam!

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Czeslawo - 02.10.2024

Piszcie piszcie recenzje, bo nagrodae to nie zapomaga z MOPS, tylko forma reklamy Escobar , rzetelna recenzja to istota sprawy.
Czekamy, nie żałować !  Smile

RE: Escobar.store - Temat Główny - kaskares - 02.10.2024

Moi drodzy jak teraz wygląda kwestia prowizji za przelew BTC? Ile nadwyżki trzeba wziąć pod uwagę?

RE: Escobar.store - Temat Główny - Kapitan - 02.10.2024

Zależy jak duże zamówienie ja daję zawsze 60-80 zl