Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4-MMC Original - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2193)

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Czeslawo - 08.08.2025

JureKiler 
Ogarniasz co, kiedy było ? U Pablo było ich chyba kilkanaście, więc trudno mi określić który to który  ?Smile 

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Escobar - 09.08.2025

Tak naprawdę było dwóch producentów, teraz mamy ten stary oryginalny zbadany 4MMC

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - JureKiler - 09.08.2025

(08.08.2025, 22:22)Czeslawo napisał(a): JureKiler 
Ogarniasz co, kiedy było ? U Pablo było ich chyba kilkanaście, więc trudno mi określić który to który  ?Smile 

Tak moim zdaniem były tylko dwa różne sorty w ostatnich miesiącach może nawet w ostatnim pół roku 4mmc z tym że drugi był krótko w porównaniu do pierwszego. 4mmc zamawiałem od Papita z 10 razy i to raz tylko niedawno trafiło mi się co innego.

Na szczęście wrócił wcześniejszy  najlepszy Wink

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Czeslawo - 09.08.2025

(09.08.2025, 07:09)Escobar napisał(a): Tak naprawdę było dwóch producentów, teraz mamy ten stary oryginalny zbadany 4MMC

To ciekawe, rozumiem, że ten obecny to ten legendarny - czyli jakościowo bardzo dobry ? Smile

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - inked_kawadrat - 09.08.2025

(09.08.2025, 18:06)Czeslawo napisał(a): To ciekawe, rozumiem, że ten obecny to ten legendarny - czyli jakościowo bardzo dobry ? Smile

Dokładnie tak, Pablo wyraźnie napisał to na poprzedniej stronie że jest stary oryginał i tylko taki. 

Zresztą potwierdzi się po weekendzie Wink

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - DarkSonia - 09.08.2025

stary sort . przeźroczysty. łatwo kruszący się. lekko zajeżdżający apteką. serio SZTOS.
UWAGA
BARDZO NIEBEZPIECZNY.
ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ SILNEGO UZALEŻNIENIA ORAZ NIEKONTROLOWANYCH ZAMÓWIEŃ.
Heart

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - JureKiler - 10.08.2025

Czeslawo osobiście Jescze tego nie zweryfikowałem ale z tego co papito pisze to tak powinno być

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 11.08.2025

Krótko recenzja na temat 4-MMC z nagrody. Swoją nagrodę przekazałem oooizneb  więc to będą jej spostrzeżenia na temat tego sortu. Testerka określiła sort coś pomiędzy eufo a speed, ale raczej działanie szło w stronę eufo. Dawkowanie to 150mg sniff klasycznie mimo, że to mocna zawodniczka to wali przeciętne pasy. Dorzutki co 1-1,5 godziny bo taka była jej chęć. Podsumowując testerka nie żałuję poświęconego czasu nad tą substancją, nie ma żadnych zastrzeżeń co do działania substancji i poleca ten batch, który warto spróbować.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Blade12 - 11.08.2025

W tamtym tygodniu doleciała do mnie rakieta z 4MMC sort taki jak zawsze czyli petarda szczury zadowolone Polecam !!

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - moher - 11.08.2025

(11.08.2025, 14:59)Lifeisbrutal napisał(a): Krótko recenzja na temat 4-MMC z nagrody. Swoją nagrodę przekazałem oooizneb  więc to będą jej spostrzeżenia na temat tego sortu. Testerka określiła sort coś pomiędzy eufo a speed, ale raczej działanie szło w stronę eufo. Dawkowanie to 150mg sniff klasycznie mimo, że to mocna zawodniczka to wali przeciętne pasy. Dorzutki co 1-1,5 godziny bo taka była jej chęć. Podsumowując testerka nie żałuję poświęconego czasu nad tą substancją, nie ma żadnych zastrzeżeń co do działania substancji i poleca ten batch, który warto spróbować.

Coś pomiędzy eufo a speed? To moje ulubione proporcje. A ciężko uwierzyć że to mocno euforycznym mefedronie może wystąpić? Jak tak to biere jedną samarę .