Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store (/showthread.php?tid=12)

RE: Escobar.store - Temat Główny - nonoanon - 16.10.2024

I wreszcie królewski odczynnik wrócił na salony! Dzieki wielkie padre i warto było czekać ;d

RE: Escobar.store - Temat Główny - kurvvisko - 16.10.2024

Mam nadzieję, że ta czwóreczka dotrwa do przyszłego tygodnia, bo w tym jeszcze daję sobie siana.

RE: Escobar.store - Temat Główny - 105gram - 16.10.2024

(16.10.2024, 00:12)nonoanon napisał(a): I wreszcie królewski odczynnik wrócił na salony! Dzieki wielkie padre i warto było czekać ;d
Czy chodzi o 4mmc? Jest już dostępne?

RE: Escobar.store - Temat Główny - voice.of.voiceless - 16.10.2024

(13.10.2024, 18:34)Escobar napisał(a): Witam

Wróciło 4mmc Smile  biały kryształ , jutro wstawimy foto aktualnego sortu, wysyłka od środy. Zamówienia można już składać .

4mmc                  JEST

105gram czytać potraficie?

Ja jednak wymiękłem i zamówiłem, ćpuńskie instynkty wygrały.

RE: Escobar.store - Temat Główny - Wissdomm - 16.10.2024

(16.10.2024, 07:37)kurvvisko napisał(a): Mam nadzieję, że ta czwóreczka dotrwa do przyszłego tygodnia, bo w tym jeszcze daję sobie siana.

Masz na myśli do końca przyszłego tyfodnia? Pytam bo pierwszy raz zamówiłem czwórkę a w ogóle przez neta i nie wiem czego sie spodziewać.

Wissdomm miałem na myśli złożenie zamówienie w przyszłym tygodniu, ale jednak zamówiłem dzisiaj, bo w sumie to chodliwy towar, więc może szybko się skończyć

Edit:  Epsiakos , to ostrzeżenie na pewno do mnie? Ja zawsze daję odpowiedź przez "Szybka odpowiedź", bo mi z telefonu tak łatwiej. Cytowałem może kilka razy na samym początku, ale już od dawna nie używam tego.

RE: Escobar.store - Temat Główny - Wissdomm - 16.10.2024

(16.10.2024, 11:54)kurvvisko napisał(a): Wissdomm miałem na myśli złożenie zamówienie w przyszłym tygodniu, ale jednak zamówiłem dzisiaj, bo w sumie to chodliwy towar, więc może szybko się skończyć

No ja juz zamówienie złożyłem w poniedziałek  Big Grin Ale od dzisiaj jest wysyłka wiec czeka cwiczyc cierpliwosc, wszystko co dobre w koncu przyjdzie hehe
(16.10.2024, 12:36)Martin napisał(a): Wissdomm Jak się dobrze ułoży to jeszcze w tym tygodniu będziesz miał pakiet.

No właśnie z tego co czytam gołębie Pabla bardzo szybko latają  Podobno kultowa

RE: Escobar.store - Temat Główny - Martin - 16.10.2024

Wissdomm Jak się dobrze ułoży to jeszcze w tym tygodniu będziesz miał pakiet.

RE: Escobar.store - Temat Główny - horsii - 16.10.2024

4memece już jest? No w koncu. Zobaczymy jak szybko sie rozejdzie. Ja zaklepuje Podobno kultowa