Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4-MMC Original - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2193)

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 19.08.2025

W weekendzik przybyła nagroda i po ekscesach czas na recenzję.

Z wstępnych informacji - paczka była projesjonalnie zabezpieczona (ale zdziwiłym się gdyby było inaczej), ilość na wadze się zgadzała, mefuś przybył w postaci jednego dużego kryształu i jakiejś drobnicy.

Testowany był w trakcie brania hexenu, co mogło wpłynąć na doświadczenia. Do tego regularnie biorę escitalopram i bupropion (na czas badań zaprzestałem przyjmowania tych antyderpesantów). Mało się ruszam, ale uważam, że moja dieta jest w miarę różnorodna i zdrowa.

Towar kruszy się jak marzenie, po paru ruchach kartą już uzyskuję się idealny miał do wciągania. Pachnie jak należy, lekko nęcącą, ale nie na tyle, aby cały pokój jebał jakąś chemią. Po sniffnięciu delikatnie kłuje, ale znowu w przyjemny sposób, który tylko zapowiada dobrą zabawę a nie rozpierdolenie śluzówki.

Jako, że nie byłem trzeźwy podczas pierwszych lotów z 4-MMC od Escobara detale dotyczące dawkowania się zatarły... Pierwsze kreski były mniejsze ze względu na ryzyko związane z mieszanką hexa i mewy, ale nic się nie stało (co nie oznacza, że nie należy być ostrożnym).

Faktem pozostaje to, że jest to jeden z najlepszych mefedronów, jakie trafiły na mój warsztat od 2 lat. Jest silny, dobrze balansuje euforię i stymulację, zwiększa znacząco libido i po prostu w wzorowy sposób działa, jak mewa powinna działać. W pewnym momencie mój obraz lekko zaczął falować i pojawiały się plamki innych koloró (miłe wzbogacenie tripa, jakimiś nutkami alla psychodelicznymi). Był przyjmowany sniffem i bombkami i każda z tych dróg podania dawała silne doznania. Do tego mimo tego, że impreza trwałą ponad dzień i było mieszane z hexem to nie wystąpił żaden szczękościsk, ani podobne niekontrolowane działąnie mięśni.

Zdecydowanie polecam i na pewno będzie nieraz zamawiane.
[Obrazek: IMG-20250819-191308.jpg]

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - EmStO - 22.08.2025

Kozak recki mefik aż sam pcha się do kieszeni Smile

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 22.08.2025

[Obrazek: rn-image-picker-lib-temp-053f1a8a-de36-4...201739.jpg]

4-MMC to najcudowniejsza substancja na tym świecie z tą substancją odkryjesz najcudowniejsze doznania.

Sort prezentuję się tak jak na zdjęciu przedstawionym przeze mnie czyli w formie krystalicznych czystych kryształków. Naprawdę trzeba przyznać, że ten batch wygląda przepięknie. 😍

Kryształki raczej kruszą się łatwo choć momentami strzelają pod kartą. Sort suchy łatwo formuje się lajny. Działanie sortu bym określił jako lekkie pobudzenie i intensywne odczucia, euforia to coś niesamowitego idzie zanurzyć się w pochłani szczęścia.

Substancja działa zarówno sniff jak i oral, zalecam spróbować jednej jak i drugiej formy aplikacji i będziecie naprawdę pod wrażeniem.

Ten batch naprawdę dostarcza niesamowitych wrażeń i polecam serdecznie spróbować tego sortu od naszego vendora Escobar

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Blade12 - 22.08.2025

Zajebiście wygląda ten mefik widać że każdy praktycznie dostaje w 1 kamyku Podobno kultowa

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - inked_kawadrat - 22.08.2025

No kurwa wreszcie doszukałem się jakiegoś minusu tego sortu - jest tak dobry że tylko myślisz o kolejnym zamówieniu Podobno kultowa

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 22.08.2025

inked_kawadrat

Święte słowa, aż trochę szkoda mi brać, bo przybliża się moment aż ta magiczna substancja się skończy.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - DarkSonia - 23.08.2025

kurczę tak czytam te recki... i ... bym coś napisała Big Grin

ale...

jeśli chodzi o moje odczucia

[Obrazek: Clipboard-08-24-2025-01a.jpg]

1. towar w miarę czysty
2. Nie siada na organizm jak CMC
3. Kruszy się... ok
4. Pachnie... nic nie pachnie.
5. Działa... jest bardzo aktywny... uruchamia to co mef uruchamiać powinien!
6. Parcie na dorzuę... w normie... jak dla mnie... słabe..
7. Efekty eufo mefedronowe pow. 500mg... poniżej tej dawki...spoko rekreacyjny staff
8. Speeda... praktycznie zero.
9. Tak... typowy kanapowiec.
10. Tak... nadaje sie na mixa z jakimś nor/dop stimem.

POLECAM Heart

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - horsii - 24.08.2025

" Efekty eufo mefedronowe pow. 500mg... poniżej tej dawki...spoko rekreacyjny staff" 

A ponizej tej dawki... to jest jakie? Terapeutyczne? Podobno kultowa 

Mefedron kanapowy...  urwa ja nie wiem co wy tam robicie, ale jak mefedron jest kanapowy dla was, to po 4-cmc powinniście chyba tracić przytomność i spać na podlodze, leząc tam gdzie sie przewrócicie, tak jakby wam nagle propofol wstrzyknęli Podobno kultowa :

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - DarkSonia - 24.08.2025

Taki mundry jesteś... i nie zrozumiałeś... ważne, że Cie zmiutł z planszy no nie ?

Niektórych wszystko co klepie...zmiata z planszy. Zwł. W dawce powyżej wspomnianej ..

Wiesz.. ja "tego" mefa nie łaczę ani z alko, ani tym bardziej z kiełbaskami z rożna  Wink .. i tak, dla mnie to kanapowa kołderka z napisem "mam wyjebane" i za to go w sumie tofam. Heart buziaczki

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - smakosz - 24.08.2025

wy serio walicie tego mefa takie dawki powyżej 500 mg? Big Grin ja mimo dużego doświadczenia waliłem 200, max 300 mg i było zajebiście