Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store (/showthread.php?tid=12)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - nonoanon - 17.10.2024

własnie, czy mmc na stronie to już zdjęcie aktualnego sortu czy wcześniejszy, bo nie kojarzę?

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Blade12 - 17.10.2024

nonoanon to jest jeszcze ten stary sort Pablo miał dać zdjęcie nowego może zapomnial

RE: Escobar.store - Temat Główny - Ezotoriusminimus - 17.10.2024

(16.10.2024, 23:06)Wissdomm napisał(a): Mam pytanie co do odbioru bo nigdzie nie widzę takiej informacji. Każdy mówi o kodzie, czy chodzi o kod QR?

Nie bój się ziombel, u Esco wszystko jest sztywniutko, miej wyjebane a będzie Ci dane. Paczka przyjdzie jak zlodziej nocą czyli w momencie, ktorego najmniej oczekujesz czy raczej przestaniesz sie napinac jak piesek przy kupci to magia cyferek nagle spadnie na Twoje ślepiaki i już będziesz wiedział że dziś jest dzien, który dał nam Pan.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - DGEloV - 17.10.2024

He he miło by gdy by cukier ketamine  na sklepie ketamine cukier nie igły

RE: Escobar.store - Temat Główny - Wissdomm - 17.10.2024

(17.10.2024, 18:58)Ezotoriusminimus napisał(a): Nie bój się ziombel, u Esco wszystko jest sztywniutko, miej wyjebane a będzie Ci dane. Paczka przyjdzie jak zlodziej nocą czyli w momencie, ktorego najmniej oczekujesz czy raczej przestaniesz sie napinac jak piesek przy kupci to magia cyferek nagle spadnie na Twoje ślepiaki i już będziesz wiedział że dziś jest dzien, który dał nam Pan.

Ciekawie opisane XD Nie no nie mam jakiegoś wielkiegho ciśnienia ciekawiło mnie to po prostu bo pierwszy raz zamawiałem przez neta

RE: Escobar.store - Temat Główny - Chochlik - 18.10.2024

Wissdomm 

Kodziki to kodziki, prosimy nie drążyć tematu publicznie, bo szczegółowe procedury wymagają pewnej dozy dyskretności.

RE: Escobar.store - Temat Główny - Wissdomm - 18.10.2024

(18.10.2024, 04:14)Chochlik napisał(a): Wissdomm 

Kodziki to kodziki, prosimy nie drążyć tematu publicznie, bo szczegółowe procedury wymagają pewnej dozy dyskretności.

Tak jest 🫡

RE: Escobar.store - Temat Główny - daro225 - 18.10.2024

Modlę się o paczkę dzis, bo wieczorem herbatki bym sie napiłbym. Herbatki z cukrem, bez cytrynki, ale z mefikiem.

RE: Escobar.store - Temat Główny - Star266 - 18.10.2024

Witam przewidywana jest jakaś zmiana asortymentu w najbliższym czasie ? Bo robi się trochę ubogo

RE: Escobar.store - Temat Główny - martio_vp - 18.10.2024

A czego Ci brakuje? 
Mnie też smutno że są braki ale mam nadzieję, że do świąt będzie wszystko Wink