Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4-MMC Original - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2193)

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - DarkSonia - 24.08.2025

(16.08.2025, 20:57)horsii napisał(a):  Dezorientacja, nieogar, stanąłem w miejscu i sie zaczałem "modlić" do tego grila kurwa xD az musiałem usiąść na trawniku. Po paru minutach juz ogarnąłem, ale dalej byłem zrobiony jak sam skurwysyn, "przechodziły" po mnie fale jakieś czy inny chuj, no czapa sroga. Na początku było trudno myśli pozbierać jak się chciało podzielić jakimś bardziej wyrafinowanym konceptem niz "kuurwa ale pizda".

Jak to szanowny koleszko nie jest KANAPOWA PIZDA - to ja nie wiem do czego bijesz w mojej wypowiedzi, która skomplikowana nie jest... zwł kiedy mówimy o dawkach 500mg+ ...  sam się wyjaśniłeś. I kompletnie nie rozumiem po co komentujesz moją recke...

(24.08.2025, 05:30)horsii napisał(a): " Efekty eufo mefedronowe pow. 500mg... poniżej tej dawki...spoko rekreacyjny staff" 

A ponizej tej dawki... to jest jakie? Terapeutyczne? Podobno kultowa 

Mefedron kanapowy...  urwa ja nie wiem co wy tam robicie, ale jak mefedron jest kanapowy dla was, to po 4-cmc powinniście chyba tracić przytomność i spać na podlodze, leząc tam gdzie sie przewrócicie, tak jakby wam nagle propofol wstrzyknęli Podobno kultowa :

nie wiem po co ironizujesz w terapeutyczne dawki, które jak dla mnie ( i jak widać dla Ciebie ) ..są po prostu czysto "REKREACYJNE"! 
Tak to sobie nazwałam, bo wg. mnie idealnie ten wyraz wpasowuje się w odczucia, jakie mam ja i zapewne i TY w dawkach do 200mg...
ot taki... spoko strzał ... nic więcej.

tam nic dziwnego w tej recenzji z mojej strony nie ma i nie było. A sam towar od Escobar jest bez zarzutu, który to też od siebie gorąco POLECAM. Heart
horsii  na spokojnie... nic się nie dzieje.

(24.08.2025, 21:38)smakosz napisał(a): wy serio walicie tego mefa takie dawki powyżej 500 mg? Big Grin ja mimo dużego doświadczenia waliłem 200, max 300 mg i było zajebiście

wszystko zależy czego od mefa oczekujesz Wink czasami chcesz po prostu sobie poprawić humor, mieć "normalny dzień" a czasami jebnąć sobie porządnie i rozkoszować się przeza chwilę wspomnianą "kanapową fazą". 

Każdy musi wyczuć swoją dawkę...

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Czeslawo - 24.08.2025

horsii 
Co za opis?! "Gięta grillowa + mefedron” klucz do nieśmiertelności neuroprzekaźników.

Może Ciebie z Pablo zgłoszę do Nagrody Nobla z dziedziny chemii oraz medycyny ?
Macie większe szanse, niż na Nobla Pokojowego dla Trumpa. Podobno kultowa

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - JureKiler - 28.08.2025

DarkSonia  nie ma zapachu? Ja dostałem i mój ma podobny do cmc chyba ze przesiąkł nim w bonusie macie pinishery na fotce 

[Obrazek: 1-BC7-A971-AA20-41-DF-A2-D6-332-DB293-E73-E.jpg]

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - DarkSonia - 28.08.2025

JureKiler 
Do tego co ja dostałam ostatnio - nie mam żadnych zastrzeżeń.
Z całą pewnością sort nie woniał tym, czym wonia 3CMC obojętnie od jakiego vendora.
Coś tam może delikatnie pachniało, ale z całą pewnością było to szczątkowe z tym co daje normalny chlor w swojej przebogatej palecie zapachów.
Taka lekka chemia, nic szczególnego... o czym mogła bym powiedzieć na minus.
Heart

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Lkupczyk12 - 29.08.2025

(28.08.2025, 15:19)JureKiler napisał(a): DarkSonia  nie ma zapachu? Ja dostałem i mój ma podobny do cmc chyba ze przesiąkł nim w bonusie macie pinishery na fotce 

[Obrazek: 1-BC7-A971-AA20-41-DF-A2-D6-332-DB293-E73-E.jpg]

Przestałem z tad zamawiać bo według zdj na stronie będzie piękny przezroczysty, czyściutki sort a dostaje się właśnie takie cos. Takie samo dostałem przez pół taniej ostatnio od człowieka ze sklepów nie polecanych

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - JureKiler - 29.08.2025

Lkupczyk12 no stary sort wyglądał idealnie tak jak na stronie ten chociaż jest tensam to teraz trochę żółtawy może leży już trochę i zżółkł to możliwe?

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Lkupczyk12 - 29.08.2025

Na dobrą sprawę wszystko jest możliwe w tej branży. Nie lubie kolorowych sortów bo z reguły są zanieczyszczone a można nabyć w tej cenie idealne. Potem zwala meczy 2x dłużej bez potrzeby. Warto choć informować klienta przed wysyłką że tak to będzie wyglądać

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - inked_kawadrat - 29.08.2025

Jjak porównam duże głazy z małymi to widać różnice minimalnie w odcieniu ale to bardziej chodzi gęstość i zbicie materiału bo mniejsze są idealnie czyste a duże minimalnie mają odcień. 
Po rozbiciu to na mniejsze robi się również czyste. 
Działanie książkowe, i w moim przypadku praktycznie bez zwałowe.
Widać to na to na każdym poprzednim zdjęciu jak się przyjrzycie.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - doxyou - 30.08.2025

(29.08.2025, 19:06)JureKiler napisał(a): Lkupczyk12 no stary sort wyglądał idealnie tak jak na stronie ten chociaż jest tensam to teraz trochę żółtawy może leży już trochę i zżółkł to możliwe?

Czasami jak miałem po 5-10g, to kamienie w większości były prawie przezroczyste, ale zdarzały się wśród nich właśnie żółtawe.

Jest szansa, że ktoś pakował to z całego dużego wora i wsypały mu się same te żółte.

Z syntezy nie wszystko wychodzi identyczne wyglądowo, a jeśli zamawiane są ilości kilkudziesięciu kg, to logiczne, że przyjdzie sporo i tych w innym odcieniu.

Aczkolwiek to jest nowy sort, więc jest szansa, że wszystkie takie są - nie wiem, nie sprawdzałem.

W każdym razie jeśli Pablo dostanie feedback, który jednoznacznie będzie negatywny, to zapewne zmieni dostawcę.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - DarkSonia - 30.08.2025

Kot_kreskowy ... swego czasu pisał, chyba nawet ze mną się kłócił skąd te żółte sie zdarzają u jednych a u innych są dla przykladu same przeźroczyste.. z tej samej paki ( albo nie tej samej paki ) już kij z tym, bo sie teorie spiskowe porobią
ponoć to wychodzi z samej syntezy i cięższe związki z syntezy spadają "na dół"
nie chce tu wchodzić w szczegóły, ani też szukać mi się info o tym na necie bo znowu jebne wywiad haha Big Grin ale logiczne to nawet trochę jest
teraz pytanie - czy te żółte nie są mocniejsze czyt. dalej => mają więcej mefa w mefie ? o to jest pytanie dnia myślę  Big Grin
.. za chwilę każdy będzie polował na żółtego mefa a przeźroczysty będzie ujowy   Cool