Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4-MMC Original - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2193)

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - JureKiler - 30.08.2025

DarkSonia ja myślę że czas tak działa że brunatnieją delikatnie ale mogę się mylić

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - DarkSonia - 30.08.2025

Była kiedyś dość mocna dyskusja, wielu userów w tym temacie się udzieliło, zresztą sama dodałam swoje 3 grosze haha  Big Grin kurcze nie wiem czy to nie było przypadkiem w wątku sławetnego vendora który tu wgl mefem zaczał handlować prawie 1.5 roku temu
Ja po prostu nie jestem fanką kolorowych kryształków, co nie znaczy że takowe moga nie mieć swojej mocy
Nie chcę się wypowiadać bo nie jestem kompetentna w tym temacie, a szukać na necie mi się też za wiele nie chce.
Kiedyś mi dobry znajomy powiedział tylko tyle, jak kryształ jest kolorowy nie daj boże mokry i kolorowy ( a już wgl taki który wchodzi w pomarańcz ) nie tykaj tego, szkoda zdrowia. I chyba tyle mam do powiedzenia w tym temacie...

Mam nadzieję JureKiler  że jesteś zadowolony z obecnego sortu, ja ogólnie byłam bardzo. pozdruFFka  Heart

DarkSonia zrobiłem najgorszą rzecz z możliwych po 2 miesięcznej przerwie nie przujebalem 4mmc ani pablita ani higha tylko 2cmc highs które miałem pod ręką i znowu robię przerwę ponad miesiąc i wtedy dopiero spróbuje : \

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - DarkSonia - 30.08.2025

Ja podziwiam Twoją psychiczną wolę ...  Big Grin
chcesz mi/nam powiedzieć, że masz mefa od 2 vendorów - i nie zayebuałeś sobie, zwł jak rozczarowaleś się 2MMC ?  Big Grin

SZACUN NA DZIELNI

DarkSonia tak mam stary sort higha i nowy pabla MMC i trenuje silną wolę hahah dobra nie ma co już tu spamować pozdrówki

Ps. 2cmc nie MMC

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - inked_kawadrat - 01.09.2025

Kochani towarzysze zakonu talerza wstępne wrażenia nagrody z zeszłego tygodnia. 
2.5 tyg żadnych używek, treningi, w miarę zdrowa micha witaminy i suple
sniff 160 dzień dobry zadziałal na 80-85% względem ostatniego pierwszego przyjęcia a jak było czytaliście w poprzedniej recenzji Podobno kultowa
Typowy nieogar, lekka stymulacja jest i chęć do robienia wszystkiego, zakupy w biedronce beka w chuj no i mega poprawa humoru itp itd oczywiście ruchac chce się mocno Podobno kultowa

Ale żeby znowu się nie powtarzać z wrażeniami specjalnie dla was (dla siebie też kurła) na potrzeby recenzji wjechało jakieś 250-260 oral plus 120sniff, więcej opiszę jak trochę to rozbujam i wtedy się scali post. 
Zobaczymy później jak poszło i postaram się sensownie u bez zbędnych emocji opisać co i jak ale wstępnie myślę że trochę za krótki czas na wyzerowanie tolerki bo sort wygląda na ten sam co miałem wcześniej ale ręki uciąć sobie nie dam. 

[Obrazek: IMG-3564.jpg]

[Obrazek: IMG-3563.jpg]

[Obrazek: IMG-3562.jpg]

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - kurvvisko - 01.09.2025

Paczucha z nagrodą dotarła, reckę zdam zapewne na początku przyszłego tygodnia,w weekend zabiorę się za testy. 
Póki co jeszcze korzystam z lata i spędzam czas na łonie natury 🥀

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Czeslawo - 01.09.2025

kurvvisko 
Zbieraj ostatnie promienie słońca, transmituj wit. D3, a finalnie uracz nas obszerną recenzją – to jest prawdziwy plan, powodzenia ! Wink 

inked_kawadrat 
Foty zajebiste - działanie widzę, że u Ciebie wstępnie dobre, zdaj jeszcze pełniejszy raport. Smile

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - JureKiler - 02.09.2025

inked_kawadrat hmm czyżby dwa sorty latają? Ja dostałem żółtawy a ty masz jakbyś w okładki czasopisma pod tytułem idealny mef wyciągnął te zdjęcia Big Grin

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - EmStO - 02.09.2025

Co Wy gadacie dwa różne sorty ?