Out of business 2k23 - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Hydepark (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=45) +--- Dział: Luźne tematy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=47) +--- Wątek: Out of business 2k23 (/showthread.php?tid=1375) |
RE: Out of business 2k23 - Rweqerew333 - 01.11.2024 RE: Out of business 2k23 - Chochlik - 01.11.2024 Rweqerew333 Nie będzie tak samo, za dużo już lat za mną ❤️ RE: Out of business 2k23 - Chochlik - 03.11.2024 Podsumujmy wpadki ostatniego nawrotu: wrzesień - ketamina - metkatynon październik - kokaina + crack - 2 dni na 3cmc 25g Na tym chciałbym zakończyć xD zbierało mi się na to ćpanie od wakacji, wcześniej o dziwo zero myśli o ćpaniu od zeszłego roku xD RE: Out of business 2k23 - Chochlik - 08.11.2024 (16.05.2023, 17:35)Chochlik napisał(a): Trza się pogodzić z faktem, że wpadki wpisane są w charakterystykę choroby uzaleznieniowej. Nie ma co się wydarzyło obwiniać tylko przeć do przodu. To pisałem 1,5 roku temu xD Przeanalizowałem temat i będę kontynuować ten wątek. Ostatnia wpadka trwała dwa miesiące, a teraz mam tylko tydzień. Jestem również dostępny jako blog na fb, jeśli ktoś chce to zapraszam na priv. RE: Out of business 2k23 - Nightmares - 08.11.2024 Chochlik Dawaj razem sie detoksujemy, ja mam 2 dzien dzisiaj, czuje sie jakby mi mozg w sokowirowke wjebali i trudno mi w ogole myslec po poltora miesiecznym ciagu. Ustalasz sobie cel? Bo samo „nie cpam, bo nie cpam” nie ma prawa sie udac. Jesli glowny cel to pieniadze, to tez sie nie uda, bo pieniedzy zawsze masz na tyle, zeby w ciezkim momencie sie oszukac i powiedziec - a chuj z tym, niepotrzebne mi te pieniadze w sumie, zyje mi sie i tak dobrze i wiecej mi nie trzeba, ide po rzeczy na metkata. Dobry cel to budowanie nowego mindsetu i nowych nawykow, ale ten cel musi skladac sie z wielu mniejszych celow, w zaleznosci od ciebie i tego jakim jestes czlowiekiem. Jak masz jakis lepszy cel niz same pieniadze, a mimo to nie udaje ci sie, to masz zdolnosc do autorefleksji? Przemyslasz ten okres od ostatniego cpania do ponownego, co poszlo nie tak i gdzie popelniles blad? To w chuj wazne, bo w ten sposob powoli sie uczysz wylapywac swoje triggery, zauwazasz co robisz nie tak i przy nastepnej probie jestes bardziej swiadomy i gotowy, aby rozjebac ta dziwke jebana gloda. Nie oceniam cie ani nic, ja sam po 2,5 roku trzezwosci niedawno polecialem, ale moze swoim doswiadczeniem w abstynencji i radami moglbym ci jakos pomoc. RE: Out of business 2k23 - Chochlik - 08.11.2024 Nightmares Serdecznie zapraszam do wspólnego rzucania. Ja mam masę powodów, przede wszystkim ogarnięcie normalnego życia, mocno nadszarpnietego 6 lat temu przez mega ćpanie i długi, które ciągną się do dziś. Mam również wiele marzeń, których nie uciągnę na bani - zmiana branży, założenie fundacji, budowa domu na działce niedaleko domu rodzinnego. Moje cele się nie zmieniły nic, po prostu dałem się oszukać nałogowi, bo sporzadzilem zbyt mało notatek przy ostatniej wpadce. Tym razem nie popełnię tego błędu. RE: Out of business 2k23 - Nightmares - 08.11.2024 Chochlik Jestem teraz w pracy i skonczyla mi sie juz przerwa, jak wroce do domu, to odpisze na to ostatnie, ale zanim sie rozpisze, jedno i bardzo wazne pytanie - zyjesz calkowicie na trzezwo, gdy postanawiasz z tym skonczyc? RE: Out of business 2k23 - Chochlik - 08.11.2024 Nightmares No wtedy nawet fajek nie palę, alko nie tykam 7 lat, narko zero. Ale teraz podejdę do tego wzorowo i posłucham trochę innych, a nie tak sam jak zwykle xD RE: Out of business 2k23 - Chochlik - 10.11.2024 (03.05.2023, 16:50)Chochlik napisał(a): Co wróciło pt. I Tak, to wróciło. Aż się musiałem położyć teraz że strachu. xD i dopiero mi schodzi Ale gówno, jprdl. |