Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Nowości ze świata RC - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Ogólne dyskusje o RC (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=9)
+--- Wątek: Nowości ze świata RC (/showthread.php?tid=2930)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: Nowości ze świata RC - KoneserTanichWin - 03.10.2024

W chinach zawsze znajdą sposób na obejście, kurwy są nie do złamania

RE: Nowości ze świata RC - vuvubaobao - 04.10.2024

Bo jest ich dużo statystycznie będzie więcej się działo a statystyka nie kłamie

RE: Nowości ze świata RC - horsii - 07.10.2024

Pamiętacie adinazolam? Ja pamiętam. Upośledzony alprazolam z dawkowaniem typu 30-50 mg (czyli znając ćpunów to 100 mg + normalnie) opracowany przez tego samego goscia, który wymyślił alprazolam.

Przygotujcie się na fluadinazolam - 2'-fluoroadinazolam.

[Obrazek: image.png]

Niby powinien mieć już o wiele bardziej sensowne pierdolniecie w porównaniu do swojego protoplasty - w szczególnosci że troche zaczyna w budowie przypominać taki upośledzony flualprazolam. Chociaż chuj wie w sumie, co ta trzeciorzędowa amina mu napsuła. Zobaczymy.

RE: Nowości ze świata RC - voice.of.voiceless - 07.10.2024

horsii pamiętam altersi i wilk miał ten syf, czekam na pumazolam 

a gdzie to się pojawiło? jakiś vendor? chinol? czy tylko caymany

RE: Nowości ze świata RC - horsii - 07.10.2024

Na kajmanach to juz było dawno temu, zidentyfikowane tez pare lat temu było w jakims przechwyconym transporcie. Ostatnio mi mignął jakiś post na r/rc i mi sie przypomniało, poki co nie widzialem tego u żadnego hurtownika no ale najwyrazniej jest w obiegu, bo pare osób to żarło i pisało niedawno.

Tylidyna - sama w sobie nie jest jakimś okrutnym rozpierdalaczem (ok 1/10 mocy morfiny, 100mg tylidyny=10mg morfiny), ale jej metabolit (nortylidyna) ktory formuje sie przez demetylację w niewielkich ilościach posiada już moc mniej-więcej taką samą jak morfina.

Nortylidyna w konfiguracji (1R,2S) dodatkowo jest agonistą receptora NMDA oraz odpowiada za wychwyt zwrotny dopaminy Podobno kultowa Podobno kultowa 
Pierwszy raz poza laboratorium nortylidynę zidentyfikowano w Polsce w 2020.

A zmierzam do tego, że u niektorych chinczykow pojawila się teraz dekstronortylidyna czyli ten metabolit, prawoskretny. Prawdopodobnie ma jeszcze wieksze pierdolniecie niz nortylidyna, ale brakuje informacji. Póki co jeszcze nie zidentyfikowano tej substancji "in the wild". 

[Obrazek: image.png]

RE: Nowości ze świata RC - Inferno - 08.10.2024

Ciekawe to - jak ten rynek daje radę i nowe związki zdobywają uznanie wśród ludu. Podobno kultowa

Co by DOPAL.ORG nie zeżarł

Jest to robione w celu nowych doświadczeń na działanie samej substancji czy po prostu usunięcie skutków ubocznych które są związane z podobnymi substancjami?

Moim zdaniem to oba.
Ciekawe jak się rozwija chemia, jeszcze parę lat to myślę, że zminimalizujemy skutki uboczne narkotyków do minimum aby był popyt jak najdłużej (naszego życia ☠️)

🤔 

🐀<==°°°🔫

Pozdro 🦅

RE: Nowości ze świata RC - Yalasek - 10.10.2024

Lepiej mi. Powiedz kiedy Alfa wróci z tych nowości najbardziej to mnie interesuje

RE: Nowości ze świata RC - Bogdan Boner - 14.10.2024

(03.10.2024, 00:54)KoneserTanichWin napisał(a): W chinach zawsze znajdą sposób na obejście, kurwy są nie do złamania

Nigdy nie wyjdę z podziwu jak mądrych i zaradnych ludzi wydał naród chiński. Wszystko ugotują mając do dyspozycji google translator, patent z 1963 roku, chochlę i czysty chemiczny geniusz.

RE: Nowości ze świata RC - horsii - 20.10.2024

Nowe dyso just dropped: 3-etoksy-PCP (3-EtO-PCP) - czyli homolog 3-MeO-PCP

https://www.reddit.com/r/researchchemicals/comments/1g6sg8z/brief_summary_of_an_experience_with_new/

RE: Nowości ze świata RC - kot_kreskowy - 21.10.2024

(29.09.2024, 16:30)horsii napisał(a): o alfe-PipVP 

Ja tam czekam na benzochloroalfę-PVHiP

Będzie w pierwszej części fazy wypierdalać w kosmos, potem zalewać euforią by na koniec uśpić.
Pierdolone turbexum mobile Podobno kultowa