Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Zażywasz jakieś antydepresanty? - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Zdrowie i detoks (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Zażywasz jakieś antydepresanty? (/showthread.php?tid=3328)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: Zażywasz jakieś antydepresanty? - kurvvisko - 15.10.2024

To mnie największe smutki biorą latem, ale ja to zjebany jestem (nawiązując do pytania dnia z wczoraj xd)

RE: Zażywasz jakieś antydepresanty? - Martin - 15.10.2024

Ja tam nie wiem co ludzie mają do jesieni pora roku jak każda inna i nie ma w[pływu na to jak bardzo się dobijam.

RE: Zażywasz jakieś antydepresanty? - nonoanon - 16.10.2024

(15.10.2024, 17:14)Bogdan Boner napisał(a): kot_kreskowy opowiedz tym łobuzom o witaminie D na jesienne doły.

jest mniejsza ilość światła więc to wiadomo, że jest mniejsza ilosc wit D wytwarzana, a poza depresją to wspomaga też ogólne funkcjonowanie organizmu także zalecam każdemu suplementować

RE: Zażywasz jakieś antydepresanty? - Inferno - 25.11.2024

Przerobiłem większość i nie dla mnie te tableteczki. Więcej chyba ubokow niż pozytywów.

(15.10.2024, 20:13)Martin napisał(a): Ja tam nie wiem co ludzie mają do jesieni pora roku jak każda inna i nie ma w[pływu na to jak bardzo się dobijam.

Ja mam do jesieni tyle że deprecha mi się opala bo słoneczka nie ma, jest pouro, liście opadają tak jesienne się robi i depresyjnie. Jesień to najgorszy czas właśnie.

RE: Zażywasz jakieś antydepresanty? - monio - 25.11.2024

Mój nastroju słoneczko napędza przedewszystkim jak jest jego brak lub mniej to i nastrój hujowy,  dziś mamy piękną pogodę wszystkim Milego dnia życzę  Smile

RE: Zażywasz jakieś antydepresanty? - Yalasek - 25.11.2024

Panowie depresję leczymy na dworze w lesie w krzakach w trawie nad jeziorem medytacja muzyka odpuszczenie odprężenie spojrzenie w kierunku Boga dotarcie do niego każdy odnajdzie swoją drogę nie potrBna wam do tego apteka ani filmiki erotyczne :p powodzenia narkotyki mogą pomóc albo przeszkodzić uwierzcie w siebie jak ktoś potrzebuje pomocy zapraszam na PW amen

Przeczytałem tylko kawałek Yalasek jak widzę takie rzygi to też mi się rzygać chce.
Specjaliści.

[Obrazek: panie-psychiatro-mam-mysli-samobojcze-ni...lekarz.jpg]

Ludzie nie są w stanie z łóżka wyjść a jak słyszę to kurwa idz do lasu to aż mi się gotuje.

RE: Zażywasz jakieś antydepresanty? - Blade12 - 25.11.2024

Ja zażywam czasem jak mnie smutki biorą Big Grin

RE: Zażywasz jakieś antydepresanty? - Ezotoriusminimus - 25.11.2024

Właśnie, nie użalaj się, inni mają gorzej, patrz ten jest na wozku i się cieszy a ty co?! Wez się w garść, albo tak idź pobiegaj dookoła bloku to ci przejdzie. 
No i zestresowalem się, trzeba mnie zjeść 600mg pregaby na uspokojenie i delikatne eufo. Możecie być z siebie dumni!

[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRuXaJVYv80WKlMw2_T_fA...K3maBwUw&s]

[Obrazek: main_24tak_trzeba_y_po_30tce_.jpg]