Ch**ce***um.n* - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Zakupy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=23) +--- Dział: Nieuczciwe sklepy (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=19) +--- Wątek: Ch**ce***um.n* (/showthread.php?tid=364) |
RE: Ch**ce***um.n* - JokerRC - 02.01.2023 Ja na testa dostałem ice i MMC o kur sztos dosłownie RE: Ch**ce***um.n* - Szyderca - 02.01.2023 (31.12.2022, 19:09)Gekon napisał(a): Większość towaru jaki mamy u "polskich" V leci od schengenlabs aka juklislab aka 3mmc4cmc. To dobry lab i oczywiście zgadzam się, że 1 podmiot ma nieraz 3 sklepy (tutaj także tak jest). Co jest bardziej zabawne każdy podmiot ma ten sam towar w większości. Są asy, które to samo 3cmc potrafia skrytykować I pochwalić u 2 innych V.Zgadzam się selektywne scamy i to nie tylko w tym sklepie .... RE: Ch**ce***um.n* - KiszczaK - 05.01.2023 Chemiczny to lkawal kurwy i cham ponad chamy,kultury zero,je any dres,ktory kazal opisywac produkty jak 2fdck i ocp czy jakos tak,chwalic 2mmc i jego zjebane pigółki,niecwiedzac cp tam sirdzi a wjebal mniecna mine nobwyslal to scierwo bez mojej wiedzy na adres domowy kumpla ktory byl na wakacjach. kawal jebabegobcwela i nie pplecam. RE: Ch**ce***um.n* - dekadan89 - 07.01.2023 niektórzy patrza poprostu na ceny albo sprzęt ktorego na dana chwile po drodze nie ma. Sam zamawalem synthcoco od chema czu 3mmc albo od katys alfe i zadnego problemu nie było wrecz przeciwnie. ale sa lepsze sklepy głownie to z dwoch korzystam RE: Ch**ce***um.n* - Beeniepatu - 07.01.2023 Bo w tym sklepie dekadan89 problemem nie sa sorty i ich jakosc, tylko to, ze prowadzacy przedkladaja osobiste sprawy nad biznes. I 'nie umia (sic!)' w marketing. Nie rozumieja na czym polega tzw. technika polecen. Obsluzona dobrze osoba, powie o tym tylko zaufanym. Wyjebana powie kazdemu. A oni kasuja ludzi na hajs, ignorujac kazdy problem, ktory jest po ich stronie. Kazdy kto tam zamawia, musi byc swiadomy, ze w przypadku jakiegokolwiek problemu, nie bedzie zadnych szans na jego rozwiazanie. Biorac pod uwage skad i jak sla paki, trzeba sie 2x zastanowic, czy nasz apetyt na ryzyko jest tak duzy, zeby olac pewnych i 'umiejacych w to' V. RE: Ch**ce***um.n* - tome3eqkks - 07.01.2023 święta prawda. Beeniepatu RE: Ch**ce***um.n* - fiodor - 11.02.2023 Ostatnio widzę, że naganiacze tego i katy uaktywnili się na hyperku, czego wcześniej nie widziałem RE: Ch**ce***um.n* - voice.of.voiceless - 11.02.2023 na dopku juz nikt w bzdury nie wierzy, to musza sie przeniesc z propagandą na [H], ktory tez schodzi na psy only dopal only twc RE: Ch**ce***um.n* - Szyderca - 11.02.2023 Jasna sprawa ONLY AND ONE DOPAL.ORG! RE: Ch**ce***um.n* - Lifeisbrutal - 11.02.2023 Znajdą się tacy co wszędzie będą dupę lizać Sergiuszkowi za sample.Ostatnio ktoś mi wysłał screena maila ich " Sample będą wysłane,ale recenzja weryfikowana dopiero udostępniona" xDD także o czym tutaj pisać.Jak oni " weryfikują" to to recka będzie pisana pod nich niż pod potencjalnego klienta |