![]() |
✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16) +--- Wątek: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ (/showthread.php?tid=4536) |
RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Inferno - 23.03.2025 Rowerek, szopę uratowałem bo to opona i palącą się wzialem i wyjebałem ![]() To na trzeźwo ![]() RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - DarkSonia - 23.03.2025 a już myślałam, że wpadniesz na to by zrobić ognisko życia ![]() RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Inferno - 23.03.2025 DarkSonia a później w kozie oponami i gazem będę palić ![]() Jak by więcej osób przyszło to rozumiem rozpalić szopkę żeby wszyscy ciepło mieli ![]() RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - M7G9O - 24.03.2025 To rozpalaj tą szopkę powoli, a ja biorę ekipę i jadę na ognisko. ![]() RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Inferno - 24.03.2025 Mnie 2 razy namawiać nie trzeba ale to bliżej majóweczki haha ![]() RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Inferno - 26.03.2025 ![]() Pierwsza wleciała już po wyjściu z przychodni
![]() Wyglądają podobnie do XANÓW ![]() Mogłem dostać 3 opakowania, mogłem wziąć Clonazepam też 2-3 ale zdecydowałem się na Bromka. Dlaczego? Już wyjaśniam Od jakiegoś czasu stosuje dietę, brak używek oprócz papierosów, ćwiczenia w formie pracy w lesie i innych fiszek, że tak powiem. Branie Bromka codziennie jednego o wiele lepiej mi pomoże niż miałbym to ćpać. Właśnie dlatego wziąłem 1 opakowanie bo jeszcze nie ufam swojej silnej woli a nie chce spierdolić relacji i swojej 'transformacji' (XD) nie wiem jak to nazwać. Zaczynałem od Clonazepamu i piecyków a wyjdzie stąd święty 🎅 @Inferno na głowę jebniety i tak ale mniej ![]() Pozdrawiam,
Infuś
![]() RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Rweqerew333 - 26.03.2025 Na co to dostałeś? W sensie jakie objawy? RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Inferno - 26.03.2025 Zaświadczenia mam na stany lękowe uogólnione, po za tym lekarz sprawdza mi puls i widzi że 110-120 w spoczynku bo zawsze mi mówi. A jak wezmę tabletke np. ten Sedam to puls nagle 60-65-75 a nawet spadł mi raz do 59 to już za mało nawet ale tym właśnie mu udowodniłem że mam te stany. Dodam jeszcze, że znam tego lekarza od dzieciaka a on jest akurat taki, że jest lekarzem i wie, że może wypisać to benzo. Większość lekarzy tego nie robi aby nie uzależnić pacjenta a doktor wie prawdopodobnie że jestem bo nie raz już Choroszcz to też wie że od narkotyków uzależniony. Wiec wniosek jest taki, że trzeba znaleźć dobrego lekarza. Ja z tym bromkiem miałem teraz mega + zrobiłem sobie bo nie chciałem tego konia Clonazepamu tylko mówię a poproszę lexotan. O wiele mniej inwazyjne benzo więc pewnie pomyślał, że jednak stosuje to normalnie. Tak to u mnie wygląda, nic więcej nie powiem na temat tego, a o innych lekarzach nie mam co się wypowiadać. Dostawałem na e-recepty z pokazaniem zaświadczenia bądź poprzedniej ale to przed zakazem. Pozdro RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - M7G9O - 26.03.2025 (26.03.2025, 11:15)Inferno napisał(a): " - Mam ostatnio strasznie podwyższone libido, co zrobić? - A brom brałeś? - No właśnie dawno nie brombrałem, bo żona wyjechała" ![]() RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Inferno - 26.03.2025 HaHa ![]() - Proszę Księdza moja żona przychodzi do spowiedzi proszę mi powiedzieć czy mnie zdradza? - Synu nie mogę Ci nic powiedzieć ale jak będziesz wychodził z zachrystii nie zachacz rogami ![]() Niby w więzieniu też bromki są ale chyba nie takie ![]() Więźniowie nie piją herbaty ani tych ich kaw czy czegoś bo mówią że z bromem ![]() |