Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Na temat używek (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Dział: Dyskusje na luzie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=16)
+--- Wątek: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ (/showthread.php?tid=4536)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Inferno - 23.03.2025

Rowerek, szopę uratowałem bo to opona i palącą się wzialem i wyjebałem Big Grin jebana jak ładnie się tam wturlała

To na trzeźwo Podobno kultowa

RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - DarkSonia - 23.03.2025

a już myślałam, że wpadniesz na to by zrobić ognisko życia   Big Grin

RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Inferno - 23.03.2025

DarkSonia a później w kozie oponami i gazem będę palić Podobno kultowa
Jak by więcej osób przyszło to rozumiem rozpalić szopkę żeby wszyscy ciepło mieli Podobno kultowa

RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - M7G9O - 24.03.2025

To rozpalaj tą szopkę powoli, a ja biorę ekipę i jadę na ognisko. Podobno kultowa

RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Inferno - 24.03.2025

Mnie 2 razy namawiać nie trzeba ale to bliżej majóweczki haha Big Grin

RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Inferno - 26.03.2025

[Obrazek: 367e319c4d4313016228e2de211944d6.jpg]
Wleciał właśnie do mnie Sedam 6mg (Bromazepam)

Pierwsza wleciała już po wyjściu z przychodni Podobno kultowa

Wyglądają podobnie do XANÓW Big Grin

Mogłem dostać 3 opakowania, mogłem wziąć Clonazepam też 2-3 ale zdecydowałem się na Bromka.

Dlaczego?
Już wyjaśniam 

Od jakiegoś czasu stosuje dietę, brak używek oprócz papierosów, ćwiczenia w formie pracy w lesie i innych fiszek, że tak powiem.

Branie Bromka codziennie jednego o wiele lepiej mi pomoże niż miałbym to ćpać.

Właśnie dlatego wziąłem 1 opakowanie bo jeszcze nie ufam swojej silnej woli a nie chce spierdolić relacji i swojej 'transformacji' (XD) nie wiem jak to nazwać.

Zaczynałem od Clonazepamu i piecyków a wyjdzie stąd święty 🎅 @Inferno na głowę jebniety i tak ale mniej Big Grin

Pozdrawiam,
Infuś Tongue

RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - Rweqerew333 - 26.03.2025

Na co to dostałeś? 

W sensie jakie objawy?

Zaświadczenia mam na stany lękowe uogólnione, po za tym lekarz sprawdza mi puls i widzi że 110-120 w spoczynku bo zawsze mi mówi.

A jak wezmę tabletke np. ten Sedam to puls nagle 60-65-75 a nawet spadł mi raz do 59 to już za mało nawet ale tym właśnie mu udowodniłem że mam te stany. 

Dodam jeszcze, że znam tego lekarza od dzieciaka a on jest akurat taki, że jest lekarzem i wie, że może wypisać to benzo.

Większość lekarzy tego nie robi aby nie uzależnić pacjenta a doktor wie prawdopodobnie że jestem bo nie raz już Choroszcz to też wie że od narkotyków uzależniony.

Wiec wniosek jest taki, że trzeba znaleźć dobrego lekarza.

Ja z tym bromkiem miałem teraz mega + zrobiłem sobie bo nie chciałem tego konia Clonazepamu tylko mówię a poproszę lexotan. O wiele mniej inwazyjne benzo więc pewnie pomyślał, że jednak stosuje to normalnie.

Tak to u mnie wygląda, nic więcej nie powiem na temat tego, a o innych lekarzach nie mam co się wypowiadać.

Dostawałem na e-recepty z pokazaniem zaświadczenia bądź poprzedniej ale to przed zakazem.

Pozdro

RE: ✓ Kolekcja Inferno ¥¥ - M7G9O - 26.03.2025

(26.03.2025, 11:15)Inferno napisał(a):
Branie Bromka codziennie jednego o wiele lepiej mi pomoże niż miałbym to ćpać.

" - Mam ostatnio strasznie podwyższone libido, co zrobić?

- A brom brałeś?

- No właśnie dawno nie brombrałem, bo żona wyjechała" 

Podobno kultowa

HaHa Big Grin
- Proszę Księdza moja żona przychodzi do spowiedzi proszę mi powiedzieć czy mnie zdradza?
- Synu nie mogę Ci nic powiedzieć ale jak będziesz wychodził z zachrystii nie zachacz rogami 

Big Grin

Niby w więzieniu też bromki są ale chyba nie takie Podobno kultowa
Więźniowie nie piją herbaty ani tych ich kaw czy czegoś bo mówią że z bromem Big Grin