Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
High-Life.market- Temat główny - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: High-Life.market- Temat główny (/showthread.php?tid=4909)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

RE: Highlife.market - Temat główny - EmStO - 07.12.2024

Czyli zamowienia za hajs nie dostal ?

RE: Highlife.market - Temat główny - dzwudziesty - 07.12.2024

Prostuje moje warianty!
Paka wylądowała cdn...

RE: Highlife.market - Temat główny - High-LifeMarket - 07.12.2024

(05.12.2024, 19:03)Ffffbf napisał(a): 2 weeks since order has been shipped... still nothing arrived

Please check your inbox - I've sent you the details.

RE: Highlife.market - Temat główny - EmStO - 07.12.2024

dzwudziesty Ciesze sie, ze wyladowala Big Grin
Na swieta weed u mnie bedzie potrzebny Big Grin
Czekam na opinie !!!

RE: Highlife.market - Temat główny - High-LifeMarket - 07.12.2024

Moi drodzy, odpowiadamy na każdą wiadomość wysłaną wg. regulaminu. Jeżeli uważacie, że wiadomość została wysłana poprawnie a mimo to nie otrzymaliście odpowiedzi, proszę o sprawdzenie folderu spam, lub ponowny kontakt.

Odpowiadając na kilka sugestii dot. informowania o godzinach pracy - z uwagi na bezpieczeństwo nasze i wasze, nie będziemy podawać takiej informacji publicznie. Wiemy, że regularność komunikacji jest bardzo istotna i staramy się być dostępni dla was jak najczęściej, na miarę naszych aktualnych możliwości. W miarę rozwoju naszej działalności będziemy usprawniać nasze procesy aby współpraca z nami przebiegała szybko i sprawnie.

Prosimy o wyrozumiałość, w razie jakichkolwiek problemów zapraszam do kontaktu poprzez skrzynkę mailową, pozdrawiam w imieniu całej ekipy.

RE: Highlife.market - Temat główny - dzwudziesty - 08.12.2024

[Obrazek: IMG-20241208-035353.jpg]

No i się zesrałem... Big Grin
Vendor zrobił niespodziankę i przysłał koda z  fake weed skittels i piurple. 
Czas realizacji mega szybki, pakowanie bez zarzutu. Straszna szkoda, że kontakt właśnie taki słaby bo vendor pod każdą kwestia konkretny. Poprawacie to ekipa i będzie bajka.👊
Lewo skittels, prawo piurple Smile

RE: Highlife.market - Temat główny - kot_kreskowy - 08.12.2024

(07.12.2024, 16:07)dzwudziesty napisał(a): U mnie lipa paczka niby wysłana, privnotki odczytane od 4 dni brał odzewu. Generalnie lipa, szkoda. Zawiodłem się :/

Nie ma to jak na ciśnieniu napisać posta że się czeka AŻ cztery dni, po czym napisać że czas realizacji MEGA SZYBKI  Podobno kultowa

Ja pierdole, z wami to się człowiek nie nudzi.
Istny rollercoaster 😎

RE: Highlife.market - Temat główny - LOBO - 08.12.2024

kot_kreskowy W punkt punktacja...a ponoc czesto-zmiennosc to domena kobiet ;-)...i to info typu jak nie jestem zacapny i czerkam to wszystko bee, a jak juz doszlo to wszyscy sa pinkni a V to w ogole slodziak ;-)

RE: Highlife.market - Temat główny - dzwudziesty - 08.12.2024

Sama akcja paka nadanie-odbior zamknięta w 3 dniach, kontakt był jaki był.

RE: Highlife.market - Temat główny - kot_kreskowy - 08.12.2024

dzwudziesty 
Ty cały na ciśnieniu napisałeś posta-marudę po 4 dniach;
A teraz wyobraź sobie,  że ja nadal oczekuję na paczkę konkursową od szefa, z listy opublikowanej 3 listopada  Podobno kultowa
Ty byś się kurwa obsrał po pachy i to dwa razy skoro tu zrobiłeś lament po kilku dniach😎