![]() |
|
NEP - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: NEP - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=4919) |
RE: NEP - Opinie o produkcie - Czeslawo - 19.05.2025 Dobra za wiele mi nie pomogliście, wziąłem w ciemno NEP' i "takie tam". ![]() High-LifeMarket Wysłałem Ci w tej sprawie PW i mail dla pewności. RE: NEP - Opinie o produkcie - Mirosound - 20.05.2025 Osobiście mogę się wypowiedzieć - chociaż coś tam skrobłem małego - to na temat sortu z przed dwóch miesięcy. Po za zerwanym beretem raz w tygodniu, można powiedzieć bezinwazyjny tzn. żadnych ucisków czy stanów zawałowych. Co do vapo - nie mam pojęcia bo jeszcze się nie skusiłem. RE: NEP - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 30.05.2025 Mirosound raz w tygodniu to chodzi o to, że tydzień staje się dniem kiedy możesz nie spać i ogarniać rzeczy po nepie? Ja właśnie zacząłem test czy 10g smakuje lepiej niż 1g i smakuje tak samo dobrze ale więcej z worka się wysypuje. Swoją drogą, też macie gastro na NEPie? RE: NEP - Opinie o produkcie - Mirosound - 31.05.2025 Chodzi o to, że między 4-6 dni śmigam normalny (powiedzmy). W tych dniach nie ma żadnych problemów z wykonywaniem rzeczy,. Po czym nadchodzi dzień i wszystkie te malutkie objawy nierzeczywistości które napotkałem w ciągu tych relaksacyjnych dzióbków przychodzą razem i ż 50- 100 krotnie zwiększona mocą przeprowadzają atak . Na tyle precyzyjny że w ten jeden dzień, czasem dwa jestem całkowicie odcięty od rzeczywistości (oczywiście w tym czasie NEP skitrany w słoiku pod ścisłą ochroną )NEP który doleciał do mnie w tym tygodniu wydaje się być innym sortem niż ten sprzed dwóch miesięcy. Tzn. chęci co do ogólnego działania są kilkukrotnie zwielokrotnione. Jednocześnie trzeba się pilnować, bo granica pomiędzy byciem aktywnym, a wystrzelonym jest bardzo cienka. Mocne to nieziemsko. No i jak na razie na plus jest to, że w ciągu tych 5 dni nie doświadczyłem żadnych, choć by najmniejszych oznak cieni zerwanej bani. Ogólne samopoczucie na bardzo dobrym poziomie (załączony program - nie nachalny optymistą) i mam nadzieję, że tak pozostanie. Gastro to nie,, zwykła regularna szamka RE: NEP - Opinie o produkcie - TheEnd - 31.05.2025 Przeeeekozacki NEP 💥👌🏼 RE: NEP - Opinie o produkcie - Sniffiarz97 - 05.06.2025 Ostatnio aplikowany tydzień temu w piątek/sobota. Plusy: -Zero spływu, podrażnień nosa czy żołądka. -Bezbolesna aplikacja -Mocny odczynnik, dopaminowa euforia -wysokie libido -dobra cena Minusy: -zwala trochę przygniotła na dzień po. Niedziela przespana Jeżeli się zastanawiasz na kupnem to polecam. Brałem rózne NEP od różnych V i nie odbiega jakością od innych RE: NEP - Opinie o produkcie - Katapulta - 05.06.2025 NEP od Highlife jest nieprzeciętny. Jest wykurwisty. Nie będę się rozwodził. Działanie produktu pierwsza klasa. Jeśli ktoś ma wątpliwości czy brać to nie powinien mieć.
RE: NEP - Opinie o produkcie - TheEnd - 09.06.2025 NEP od tego Vendora to ścisła czołówka! 🔥 Libido auuuuu mega. A cała reszta to książkowe działanie NEPu. Bardzo dobry 9,5/10 na spokojnie 🔥 RE: NEP - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 21.06.2025 potwierdzam, jest kosior RE: NEP - Opinie o produkcie - Dafidov - 21.06.2025 Mocarne diabelstwo, a okruchów szukania nie było końca
|