Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Tusi - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77)
+--- Wątek: Tusi - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5108)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: Tusi - Opinie o produkcie - rocky90 - 25.06.2025

Mix alko/benzo + Keta = przypał gwarantowany na urwanym filmie i nie mówię o jakiś kosmicznych dawkach alko bo wystarczy piwo lub dwa.

RE: Tusi - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 25.06.2025

No kete ogólnie to warto chyba jedynie z mdma lub ziołem miksować a tak to ostrożnie raczej trzeba do tego podejść i mysle, że nie ma to sensu większego. Także z tym tusi podobnie.

RE: Tusi - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 25.06.2025

(25.06.2025, 15:11)rocky90 napisał(a): Mix alko/benzo + Keta = przypał gwarantowany na urwanym filmie i nie mówię o jakiś kosmicznych dawkach alko bo wystarczy piwo lub dwa.

Alko z benzo słyszałem, ale keta? No nic dziwnego, że taki mix zrywa taśmę. A do tego tusi to nawet piwa nie trzeba pić żeby czuć stan tak jakby upojenia. Wystarczy przeczytać np moją pierwszą recenzję o tym tusi.

Jak dawkować Tusi? - Xeonexer - 07.07.2025

Siema, dostałem od chłopaków z high life market nagrode za bycie lojalnym klientem i dali mi sampla Tusi.
Ale nigdy w życiu nie brałem nic poza MDMA, LSD i 4CMC (co mi totalnie nie siadło)
Wiecie jak to dawkowac aby coś poczuć i czego ewentualnie się spodziewać?

RE: Tusi - Opinie o produkcie - horsii - 08.07.2025

Xeonexer  spodziewaj się bomby typu 4-cmc/mdma, przemieszane z dysocjantami - ketamina, te sprawy.

RE: Tusi - Opinie o produkcie - Mirosound - 08.07.2025

Xeonexer
To wychodzi na to miałeś już do czynienia z jednym ze składników (producent nie podaje jakie one są, ale myślę, że dwóch można się tam spodziewać), tzn. MDMA - można wyczuć jakieś składowe, jednak nie gra tu pierwszych skrzypiec. Motywem przewodnim jest 🍓 i Ketamina, okraszona przyprawami, które czynią ją bardziej przystępną i miła w porównaniu do jej czystej postaci.
50mg na początek powinno być w sam raz. Pozwoli Ci mniej więcej ocenić czego można się spodziewać. Z pewnością będzie to dla Ciebie coś nowego, ale wszystko w granicach przyzwoitości. 
Sądzę, że przypadnie Ci do gustu.
Dla mnie osobiście substancja jest w czołówce z propozycji, które nam oferuje High-LifeMarket

RE: Tusi - Opinie o produkcie - Fidel - 08.07.2025

Po tusi wejdzie ci faza jak po ketaminie z domieszką mdma i lekkiego stymulantu..odklejona percepcja, spowolnione myśli, euforyczne ciepełko i delikatny zastrzyk energii, przyjeb 400mg na raz to ten stan cie zniszczy bo keta rozjebie dyso, eufo to oczy ci beda latac ratatata, speed sypta mordy co tam mata a zastrzyk energii nie pozwoli Ci nawet zasnac na tej fazie wiec no Podobno kultowa

(mi sie zdarzalo z euforykow zasnac z powodu pizdy takiej - ale po tym raczej nie Tongue)

polecam 300mg na zwale po 4 dniach Podobno kultowa

RE: Tusi - Opinie o produkcie - Czeslawo - 08.07.2025

Xeonexer 
Tak jak pisał Mirosound  Ketamina i MDMA wychodzi na pierwszy plan, a rolę drugoplanową lekki stim odgrywa, rekomenduje Ci dawkę mała na początek może 50-60 mg po 2-3 minutach włącza się "haj", raczej wejść sobie coś do picia (miej w zasięgu ręki, aby twoja percepcja była w stanie ogarnąć podstawowe czynności)raczej nie chodż po mieszkaniu bo koordynacja może Cie zawieść. Podobno kultowa

Podejście bez uprzedzeń do takiej mieszanki to podstawa, zmiana „wymiaru” to będzie dla ciebie coś nowego – zapewniam – z brzucha będzie Ci szła euforia, a rozkminimy i „śmiech wewnętrzny” da Ci „czil”, którego nie znasz.

Ważenie ! Nie dosypuj za szybko kolejnej kreski, bo kumulacja może być „gruba”, jak sumita.Podobno kultowa

RE: Tusi - Opinie o produkcie - Fidel - 08.07.2025

Czeslawo mysle ze 60mg to moze nie odczuc tej substancji wcale, zalozmy ze 0.5 by mial. to ja bym zrobil na POL pół
na raz 250-270 i wtedy mozna opinie napisac  Arrow My

RE: Tusi - Opinie o produkcie - Czeslawo - 08.07.2025

Fidel 
Ketaminę raczej używam około 3 razy w roku, więc bardzo rzadko. Kiedy brałem Tusi na testach z sklepu, 100 mg zadziałało na mnie mocno. 

Xeonexer
Wspomina, że nie brał w życiu nic poza MDMA, LSD czy 4-CMC, więc ma praktycznie zerową tolerancję i brak doświadczenia z dysocjantami. 
Na podstawie mojej dawki (100 mg z testów substacji od High-LifeMarket ) proponuję mu dawkę od 50 do 60% mojej, czyli 50–60 mg. 

Uważam, że to bezpieczniejsze i bardziej rozsądne. Nie wiem, co na to inni użytkownicy, to moja wypowiedź. 
Chętnie możemy tu pogadać, aby wybrać optymalną dla niego dawkę. Wink