![]() |
|
Tusi - Opinie o produkcie - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: High-Life.market (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=77) +--- Wątek: Tusi - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=5108) |
RE: Tusi - Opinie o produkcie - rocky90 - 25.06.2025 Mix alko/benzo + Keta = przypał gwarantowany na urwanym filmie i nie mówię o jakiś kosmicznych dawkach alko bo wystarczy piwo lub dwa. RE: Tusi - Opinie o produkcie - Rweqerew333 - 25.06.2025 No kete ogólnie to warto chyba jedynie z mdma lub ziołem miksować a tak to ostrożnie raczej trzeba do tego podejść i mysle, że nie ma to sensu większego. Także z tym tusi podobnie. RE: Tusi - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 25.06.2025 (25.06.2025, 15:11)rocky90 napisał(a): Mix alko/benzo + Keta = przypał gwarantowany na urwanym filmie i nie mówię o jakiś kosmicznych dawkach alko bo wystarczy piwo lub dwa. Alko z benzo słyszałem, ale keta? No nic dziwnego, że taki mix zrywa taśmę. A do tego tusi to nawet piwa nie trzeba pić żeby czuć stan tak jakby upojenia. Wystarczy przeczytać np moją pierwszą recenzję o tym tusi. Jak dawkować Tusi? - Xeonexer - 07.07.2025 Siema, dostałem od chłopaków z high life market nagrode za bycie lojalnym klientem i dali mi sampla Tusi. Ale nigdy w życiu nie brałem nic poza MDMA, LSD i 4CMC (co mi totalnie nie siadło) Wiecie jak to dawkowac aby coś poczuć i czego ewentualnie się spodziewać? RE: Tusi - Opinie o produkcie - horsii - 08.07.2025 Xeonexer spodziewaj się bomby typu 4-cmc/mdma, przemieszane z dysocjantami - ketamina, te sprawy. RE: Tusi - Opinie o produkcie - Mirosound - 08.07.2025 Xeonexer To wychodzi na to miałeś już do czynienia z jednym ze składników (producent nie podaje jakie one są, ale myślę, że dwóch można się tam spodziewać), tzn. MDMA - można wyczuć jakieś składowe, jednak nie gra tu pierwszych skrzypiec. Motywem przewodnim jest 🍓 i Ketamina, okraszona przyprawami, które czynią ją bardziej przystępną i miła w porównaniu do jej czystej postaci. 50mg na początek powinno być w sam raz. Pozwoli Ci mniej więcej ocenić czego można się spodziewać. Z pewnością będzie to dla Ciebie coś nowego, ale wszystko w granicach przyzwoitości. Sądzę, że przypadnie Ci do gustu. Dla mnie osobiście substancja jest w czołówce z propozycji, które nam oferuje High-LifeMarket RE: Tusi - Opinie o produkcie - Fidel - 08.07.2025 Po tusi wejdzie ci faza jak po ketaminie z domieszką mdma i lekkiego stymulantu..odklejona percepcja, spowolnione myśli, euforyczne ciepełko i delikatny zastrzyk energii, przyjeb 400mg na raz to ten stan cie zniszczy bo keta rozjebie dyso, eufo to oczy ci beda latac ratatata, speed sypta mordy co tam mata a zastrzyk energii nie pozwoli Ci nawet zasnac na tej fazie wiec no ![]() (mi sie zdarzalo z euforykow zasnac z powodu pizdy takiej - ale po tym raczej nie )polecam 300mg na zwale po 4 dniach
RE: Tusi - Opinie o produkcie - Czeslawo - 08.07.2025 Xeonexer Tak jak pisał Mirosound Ketamina i MDMA wychodzi na pierwszy plan, a rolę drugoplanową lekki stim odgrywa, rekomenduje Ci dawkę mała na początek może 50-60 mg po 2-3 minutach włącza się "haj", raczej wejść sobie coś do picia (miej w zasięgu ręki, aby twoja percepcja była w stanie ogarnąć podstawowe czynności)raczej nie chodż po mieszkaniu bo koordynacja może Cie zawieść. Podejście bez uprzedzeń do takiej mieszanki to podstawa, zmiana „wymiaru” to będzie dla ciebie coś nowego – zapewniam – z brzucha będzie Ci szła euforia, a rozkminimy i „śmiech wewnętrzny” da Ci „czil”, którego nie znasz. Ważenie ! Nie dosypuj za szybko kolejnej kreski, bo kumulacja może być „gruba”, jak sumita.
RE: Tusi - Opinie o produkcie - Fidel - 08.07.2025 Czeslawo mysle ze 60mg to moze nie odczuc tej substancji wcale, zalozmy ze 0.5 by mial. to ja bym zrobil na POL pół na raz 250-270 i wtedy mozna opinie napisac
RE: Tusi - Opinie o produkcie - Czeslawo - 08.07.2025 Fidel Ketaminę raczej używam około 3 razy w roku, więc bardzo rzadko. Kiedy brałem Tusi na testach z sklepu, 100 mg zadziałało na mnie mocno. Xeonexer Wspomina, że nie brał w życiu nic poza MDMA, LSD czy 4-CMC, więc ma praktycznie zerową tolerancję i brak doświadczenia z dysocjantami. Na podstawie mojej dawki (100 mg z testów substacji od High-LifeMarket ) proponuję mu dawkę od 50 do 60% mojej, czyli 50–60 mg. Uważam, że to bezpieczniejsze i bardziej rozsądne. Nie wiem, co na to inni użytkownicy, to moja wypowiedź. Chętnie możemy tu pogadać, aby wybrać optymalną dla niego dawkę.
|