![]() |
3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25) +--- Dział: Euforyki i empatogeny (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon (/showthread.php?tid=68) |
RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - kiertnik82 - 01.09.2024 Ja swego czasu jak jadłem często 3mmc to rzadko go sniffowałem, bo słabo wtedy odczuwalna była euforia, odczuwałem w dużej mierze stymulacje. Przy oralu pojawiała się piękna euforia, natomiast najlepiej to mnie robiło 250mg do picia i po około 20 min 50-100mg sniff. Pamiętam jak się w oczach pierdoliło i obraz się rozmywał jak to wchodziło ![]() RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - Chochlik - 01.09.2024 Ja przez to kiedyś osleplem jak waliłem bombki 1-2g i dopiero na drugi dzień odzyskalem wzrok jak trochę pospałem lol RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - DarkSonia - 01.09.2024 może jakieś zanieczyszczone jadłeś albo mixowałes to z czymś ( może za dużo alko? ) kurde ja nigdy nie doświadczyłam po tym problemów ze wzrokiem, a brałam srogie ilości RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - kiertnik82 - 01.09.2024 DarkSonia Myślę, że to kwestia dawki, bo on napisał, że wrzucał bomby z 1-2g. Po takiej dawce to chyba nic dziwnego :p Też wrzucałaś bombę z dwóch gietòw ![]() RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - DarkSonia - 01.09.2024 o kurwa przepraszam przecież przy dawkach rzędu 1-2g to musiał mieć takie ciśnienie, że dobrze że mu tylko oczki nawalały bo mogła np. pikawa nie mam czasami słów co do niektórych lol ja wiem że ćpanie jest fajne i tak dalej, ale chociaż próbuje to robić z głową a jak szukacie mocniejszych wrażeń czy cuś to może trzeba substancję zmienić, ( albo życie ) RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - Lukas1985 - 02.09.2024 (01.09.2024, 10:52)NieMaCiagu napisał(a): 3mmc ekonomiczne w porownaniu do 4mmc? XD porównywanie 3 do 4 to głupota porównywanie chłodów do metyli to idiotyzm. Znam takich co biorą mefedron i metafedronu nie tkną a są tacy co biorą metafedron, bo mefedron jest zbyt zwierzęcy. RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - LOBO - 02.09.2024 DarkSonia tak czule z sentymentem i nostalgią wspominasz i nawolujesz o tę 3ke MMC, a jak byla u gousta śp. topowa jakosc to nie wzielas na skosztowanie ;-)...no to jak to jest z Toba dzieuszko hmm!? ona wyzwolona, ruda i szalona...jednym spojrzeniem omiata cala sale, pułk kawalerii pada przy pierwszym strzale ![]() Edit: DarkSonia ...a tak serio serio, to jak nie wiesz co zamowic...to tak serio serio zapytaj wrozbite Macieja. On prawde Ci powie, nie sklamie, o każdej porze pomoze, ooo moj boze! ;-) RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - DarkSonia - 02.09.2024 @"LOBO" wtedy byłam na ciągu Mefedronowym, nie widziałam nic poza nim a właśnie tego stima 3MMC w tle mi ciągle brakowało, ale sam chyba dobrze wiesz jak to jest, jak lecisz i jedyne o czym myślisz - to żeby na wieczór była kolejna samarka i tylko o to dbałam, moje neurony nie rozkminiały by zarzucić coś innego niż ten pachnący, kryształek mefedronu a za trójką tęsknie strasznie, bo ona jest jakby dopełnieniem Mefa na trzeźwo zupełnie inaczej o tym wszystkim myślę, i sama nie wiem co zamówić tak serio serio RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - EmStO - 02.09.2024 DarkSonia nie tylko Tobie brakuje 3MMC mówię o tych sortach jeszcze za legalu. Ahhh marzenia ![]() Pierwszy raz od kolka brałem RE: 3-MMC - Metafedron, 3-metylometkatynon - kiertnik82 - 02.09.2024 EmStO Także pamiętam to 3mmc od kołka. Robiło robotę. Od ducha było dobre 3mmc, ale to od kołka kiedyś było dużo lepsze. Niestety to co było minęło... |