Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store (/showthread.php?tid=12)

RE: Escobar.store - Temat Główny - Szczurek - 19.10.2024

Czy jeśli w ************* zamówienie zamówione to na dzisiaj dotrze? Jak tak do której mniej więcej ktoś wie?

RE: Escobar.store - Temat Główny - Lifeisbrutal - 19.10.2024

Szczurek Jest szansa, że dotrze, ale o której to nikt takich informacji z użytkowników nie wie.

RE: Escobar.store - Temat Główny - Wissdomm - 19.10.2024

A to gołębie lataja w weekend?

RE: Escobar.store - Temat Główny - Rweqerew333 - 19.10.2024

Ja ostatnio dostałem kod w sobotę po 21.

RE: Escobar.store - Temat Główny - kot_kreskowy - 19.10.2024

(19.10.2024, 12:42)Szczurek napisał(a): Czy jeśli w czwartek zamówienie zamówione to na dzisiaj dotrze? Jak tak do której mniej więcej ktoś wie?

Ja pierdole, ludzie!

Oduczcie się używania dat do kurwy nędzy.
Zamiast tego można napisac: 
JAKI JEST TERMIN REALIZACJI ZAMÓWIENIA 

Czy to naprawdę jest takie trudne???
Tak samo z pakowaniem, 
NIE PISZEMY NIC
NIC KURWA!!!
Chuj mnie to obchodzi w czym to przyleciało.
Robisz zdjęcie tematu, dziękujesz za bezpieczną dostawę, piszesz opinię i astalavista!
CZEGO KURWA TU NIE ROZUMIEĆ???

Do pięciu dni roboczych, nikt ci nie wskaże dokładnej daty.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Mirosound - 19.10.2024

A ja dodam , że nawet podawanie konkretnie w dniach terminu realizacji zamówienia też nie jest do końca w porządku, bo dla węszących może to zawężać krąg poszukiwań. 
A na pytania w stylu "W jakim czasie do leci lub po jaki czasie doleciała ?"
Odpowiedz powinna brzmieć: 
REGULAMINOWO

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Sniffiarz97 - 19.10.2024

Jest szansa, że NEP POWRÓCI? Oraz banditos

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Ezotoriusminimus - 19.10.2024

Ja pyerdole tego Nepa bo mi fiut od jego prawie odpad i miałem papkę z moooozgu jak ta małpa co ja wpiyerdalali w Galileo.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Czeslawo - 19.10.2024

Ezotoriusminimus 
Co do pierwszej części zdania to znam ten ból. Podobno kultowa

Sniffiarz97 
Można założyc, że tak, sam jestem wielkim koneserem NEP'a, też czekam, może jest już "za rogiem", może bliżej może dalej, wiem jedno jak będzie 
to Escobar  napiszę "NEP - JEST "  - czego Tobie i sobie życzę. Wink

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - kot_kreskowy - 19.10.2024

Fiut odpadnie od nadmiernego masowania, ale w sumie o to tu chodzi.
Czekamy na NEPa potwora masturbatora, oby tylko ten sam co był, to było mistrzostwo świata.