Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4-MMC Original - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2193)

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Typo732nn - 03.09.2025

DarkSonia a to na pewno 4mmc a nie 4mec?pytam bo sniffujesz 250mg to jest koszmarnie duza dawka gdzie na psychonsucie podaja max 120mg no i dobry mef juz po takich 120mg robi gruby wypierdol

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - EmStO - 03.09.2025

DarkSonia jest starym wyjadaczem Smile

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - DarkSonia - 03.09.2025

Typo732nn 
moimi dawkami się nie sugeruj, ja już lecę kilka lat bez większej przerwy  Blush
Musisz dobrać dawkę pod siebie, swój staż oraz tolerkę.
pozdruFFka  Heart

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - kurvvisko - 07.09.2025

Czas wrócić do żywych i napisać reckę zeszłotygodniowej nagrody.

Pakowanie wiadomo, że klasa, więc to sobie daruję, a zresztą i tak nie można 😆

Jeśli chodzi o sam odczynnik, to klasyczny mef, choć zapach był dość łagodny. Postawiłem tym razem na przyjmowanie wyłącznie donosowe, bo chciałem sobie przetyrać nosek - wiem, że dziwny to "fetysz", ale serio to lubię. Kilka początkowych sniffów było mocno żrących, tak jak i smak, jednak już później w ogóle nie było tego czuć, ale trzeba było trochę przecierpieć.
Przyjmowałem dawki nie mniejsze niż 100mg, dokładnie nie mierzyłem, bo z tym odczynnikiem zawsze lecę na oko 
Działanie niemalże natychmiastowe, nieogar w głowie i zajebisty plusz. Z początku skupiłem się na muzyce na słuchawkach i sobie tańcowałem przez jakiś czas, jednak kiedy bania robiła się coraz większa, to już mi się nie chciało i zająłem się oglądaniem koncertów. Bardzo mi się podobało to uczucie i w łóżku sobie kontynuowałem choreografie 🤣
Oczywiście cały czas w tle było wykurwione w kosmos libido, więc w pewnym momencie trzeba było dokonać zmiany i skupić się na choreografii wyłącznie ręcznej.
Działanie trwało do mniej więcej godziny i miałem też, bodajże po raz pierwszy, ogromne chęci na dorzutkę.

Wiadomo, że leci polecajka, bo to towar z najwyższej półki!

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - JureKiler - 08.09.2025

Epsiakos taaak jest 3mmc białe tylko takie kojarzę i takie w Holandii spotykałem parę razy

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Mirandes4 - 15.09.2025

1) Fotka obecnego sortu 4-MMC:

[Obrazek: 4.jpg]
a) piękny białe igły tworzące jedność w postaci kamienia
b) Nie śmierdzi żadnym chemicznymi substancjami
c) Łatwo się kruszy choć czuć strzelanie pod kartą

2) Działanie:
Jak dla mnie najbardziej euforyczne ze wszystkich ostatnich sortów. Piękna i krytsaliczna euforia niezaburzana jakąś nachalną stymulacją.

To wstępna faza testowa.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - DiVERSE - 15.09.2025

Wszystko się zgadza 100%. Dzięki Pablo Big Grin

[Obrazek: 44.jpg]

Wegorzyk pierwszy siadła jak masełko wydzialajac serotoninkę....MEGA sort

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - JureKiler - 21.09.2025

[Obrazek: IMG-6039.jpg]

Nagroda odebrana 2 tygodnie temu przekazana dla zaznajomionego szczura z uwagi iż nie stacjonuje ostatnimi czasy w Polsce.

Szczur trochę był zawiedziony ale to pewnie. Dla tego że jest przyzwyczajony do chlorów wchodzi dużo wolniej z opóźniaczem w stosunku do chlorów. Mówi że nie uświadczył tu żadnej euforii tylko pusta stymulacje. Co odrazu zdementuje ponieważ prowadzi siedzący tryb życia jeżeli chodzi o profilaktykę(suplementy) sport to u niego równe zero więc nie ma co się dziwić. Wystąpiły u niego również po problemy gastryczne 

Z czystej ciekawości ściągnąłem te samo 4mmc dla swojego brat za granicę i obserwowałem działanie pierwsze podania per nohal wykurwily go niemiłosiernie oczy czarne całe jak szatan wystąpiło falowanie obrazu ale towarzyszyło temu rozleniwienie, brak chceci do działania z czasem co raz bardziej się pogłębiając. 

Podsumowując jest to czysty euforyk kanapowiec na imprezę raczej się nie nada na posiadówki domowe walenie gruchy czy granie myślę ze tak. 👏

Sorry za moją ogólnikową opinię ale ze względu na zapracowanie i brak umiejętności jej pisania napisałem jej najważniejsze aspekty.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - EmStO - 21.09.2025

A wiec tak Smile
4mmc wygląd jak wyzej ja dostałam jeden większy kamień.
Nie będę tu się rozpisywał bo to nikogo nie interesuje Smile
Czy produkt jest dobry i warty kupienia ?
Oczywiście ze tak !!!
Przy ponad 7 miesięcy żadnych białych nosów to taka dawka 400mg oral i 100mg na wejściu wyjebalo mnie w euforyczna podróż . Same sniff podobna dawka tez mnie zadowoliła . Czas działania dobra godzina a na następna dawka chęć jest kurewska …..
Mozna pobierać !!

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - doxyou - 21.09.2025

EmStO 
Tak z ciekawości, ile czasu Cię wiozła ta pierwsza wrzutka?

Bo jak na tak długą przerwę, to całkiem pokaźną ilość sobie zaaplikowałeś.
Obstawiam dobre kilka godzin solidnej bomby.