Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store (/showthread.php?tid=12)

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Mirandes4 - 20.11.2024

(20.11.2024, 16:11)Szatan69 napisał(a): Bedzie powrot Godzilla mdma? 
Dało by rade może mdma w krysztale wprowadzić?

Są na stanie Supermeny, Pablo pisał, że tam MDMA własnie jest tylko w mniejszej ilości jak w Godzilli

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Szatan69 - 21.11.2024

A ja slyszalem ze na cmc czy tam mmc nawet gdzies w opiniach było. No nie ważne czytając opinie to czekam na godzilla albo inne na mdma piguły bo lubie piguły

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Mirandes4 - 21.11.2024

Powiem Ci, że ja miałem i Supki i Godzi i jaak dla mnie bratku to lepiej wspominam Supermeny niz te drugie. Te Supermenki sa chyba na MDMA na bazie olejku sasafranowego a nie wytworzone innymi metodami, czyli natura tutaj zwycięża...

RE: Escobar.store - Temat Główny - xa0s4dd1ct3d - 22.11.2024

(20.11.2024, 11:25)kot_kreskowy napisał(a): Jak wroci mef na stan i znów wszystko wykupią, że się nie załapię to przysięgam że kogoś zerżnę Podobno kultowa

z tym może być problem, ja tylko raz się zdążyłem załapać na pierwotny sort i to decyzja o zamówieniu podjęta była od razu po informacji, prześpisz przez tydzień i już nie ma

RE: Escobar.store - Temat Główny - mirakles - 23.11.2024

Mój kochany bandit wciąż w podróży ciekawe, kiedy wróci Sad

RE: Escobar.store - Temat Główny - Czeslawo - 23.11.2024

Bandyta może w pace siedzi. Podobno kultowa
Obecny ICE też jest niezły, więc nie ma co czekać na bandita, tylko zamawiać co jest.
Tu trzeba większe dawkowanie w porównaniu do wspomnianego, ale ta trójeczka też daje rade.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - Ciemnoksieznik - 23.11.2024

Mirandes4 jaki olejek, jaka natura? Chłopie - co Ty pleciesz?  Podobno kultowa To, że da się uzyskać prekursory z naturalnych źródeł, nie znaczy, że jest to jakkolwiek opłacalne i praktykowane.

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - horsii - 23.11.2024

Mamy 2024 rok... MDMA się nie robi z safrolu od 15-20 lat jeśli nie więcej. 
Raz, to nieopłacalne. Dwa, po co się trudzic, jeśli chińskie glicydaty PMK są o wiele tańsze i dostępne niemalże od ręki. Produkt końcowy to MDMA. To nieistotne czy zostało zrobione z tego, czy z tamtego, jeśli całosc jest poprawnie zsyntezowana, oczyszczna, to nie ma to żadnego znaczenia.

RE: Escobar.store - Temat Główny - Blade12 - 23.11.2024

Bandita to już niema długo szkoda bo to najlepsza trójka była chociaż ICE też nie jest zle

RE: Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store - smakosz - 24.11.2024

3 cmc ice jest zajebiste i jest bardziej czyste od bandita więc ja osobiście wole 3cmc ice