Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4-MMC Original - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2193)

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - DarkSonia - 13.11.2025

dobra,  z tego co widzę mefik wrócił na karty menu...
nie ma info czy to cuś nowego, czy ta sama piekarnia ...
więc...
Cool

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - EmStO - 16.11.2025

DarkSonia
Mój ziomek brał ostatnio tego mefa dostal chyba nowy wypiek bo z tego co pamietam poprzedni był inny .
Nawet miał okazje skosztować i dość fajnie wypadl bo było to aby jedna lajka 300mg to za wiele nie powiem .
A z tego co wiem od niego to fajnie się bawili i chwała sobie go 😎

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Lkupczyk12 - 16.11.2025

Za to moje ziomki stwierdzili że koło mefa to nawet nie leżało. Zwykły chlor pokroju trójki i nic poza tym

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - doxyou - 16.11.2025

Lkupczyk12 
Ciekawe...
Gdybyś zapytał o najlepszego zjadacza chlorów na forum, to pewnie często wymienialiby mnie.

A według mnie to koło chlora nie leżało...

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - laro - 17.11.2025

Moi powiedzieli podobnie a nawet gorzej, bo gorsze niż 3cmc z ulicy. Pozostaje pogratulować każdemu, kto pisząc w tym wątku dostał mefedron. Jak to wyjaśnić, chyba po prostu k. magia.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - doxyou - 17.11.2025

laro 

Chlory są dla delikwentów z receptorami wypalonymi do tego stopnia, że nic innego ich nie klepie.

Walisz chlory i bierzesz się za ocenę mefedronu?

Żeby to rzetelnie ocenić potrzebowałbyś dobrych 3-6 miesięcy regeneracji na wodzie z ogórków, rosole i witaminach Podobno kultowa

Nie wiem jaki jest sort od Esco, ale wiem, że mefedron osoby, które zażywają ROZSĄDNIE i nie za często klepie wybornie.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - laro - 17.11.2025

(17.11.2025, 17:04)doxyou napisał(a): laro 
Jesteś upośledzony, czy po prostu głupi?

Chlory są dla delikwentów z receptorami wypalonymi do tego stopnia, że nic innego ich nie klepie.

Walisz chlory i bierzesz się za ocenę mefedronu?

Żeby to rzetelnie ocenić potrzebowałbyś dobrych 3-6 miesięcy regeneracji na wodzie z ogórków, rosole i witaminach Podobno kultowa

Nie wiem jaki jest sort od Esco, ale wiem, że mefedron osoby, które zażywają ROZSĄDNIE i nie za często klepie wybornie.

Co Ty możesz wiedzieć co ja wale czy nie wale, zakładasz coś z góry i niestety się pomyliłeś, obrażając mnie sam o sobie wystawiasz ocenę.
Nie wiesz jaki jest sort od Esco to po co się wypowiadasz, nic nie wnosi Twoja nietrafiona wiadomość.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 18.11.2025

Sytuacja się pewnie wyklaruje wraz z przybyciem paczek z nagrodami za aktywność (raczej ktoś wziął klasyczny mefedron) i potencjalnymi kolejnymi zamówieniami. Z towarem od Escobara sporadycznie zdarzały się problemy (czasami mogło dojść do wysłania złej substancji - może to się wydarzyło) i raczej warto byłoby próbować wyjaśniać kwestię z samym Vendorem.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - laro - 18.11.2025

Powtórze się, próbowałem, miał wyjebane na to, dowiedziałem się, że taki teraz jest mefedron i to nie skep z mefedronami, gdzie wybiera się jaki ma być, dlatego wole napisać, aby ostrzec innych, że takie sytuacja miała miejsce, prawie 25g poszło do kibla bo nikt tego nie chciał, i jak widzę, nie tylko mnie spotkała taka sytuacja jak da się przeczytać w wątku.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Escobar - 18.11.2025

(16.11.2025, 19:51)Lkupczyk12 napisał(a): Za to moje ziomki stwierdzili że koło mefa to nawet nie leżało. Zwykły chlor pokroju trójki i nic poza tym

siema
Prośba o kontakt na maila w tej sprawie do mnie pablo@escobarstore.com  nie mam żadnych złych opinii na temat 4mmc, wyjaśnimy sprawe o ile kupiliście u mnie 4mmc

(17.11.2025, 16:13)laro napisał(a): Moi powiedzieli podobnie a nawet gorzej, bo gorsze niż 3cmc z ulicy. Pozostaje pogratulować każdemu, kto pisząc w tym wątku dostał mefedron. Jak to wyjaśnić, chyba po prostu k. magia.

siema

Prośba o kontakt na maila w tej sprawie do mnie pablo@escobarstore.com  nie mam żadnych złych opinii na temat 4mmc, wyjaśnimy sprawe o ile kupiliście u mnie 4mmc