Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
4-MMC Original - Opinie o produkcie - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24)
+--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36)
+--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie (/showthread.php?tid=2193)

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Blade12 - 18.11.2025

Pablo zawsze mial 4MMC dobre ja nigdy lipy nie dostałem

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Mirandes4 - 18.11.2025

Oczywiście, że Pablo zawsze wysyłał to co się zamówiło. Więc nie rozumiem tych, którzy twierdzą inaczej. Moja rakieta znowu na pokładzie i wszystko się zgadfza

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - TheEnd - 18.11.2025

Ludzie a zrozumcie, że pomyłki mogą się zdarzać, różnego rodzaju..dlaczego odrazu wiesza się psy na kimś kto np.dostał coś innego itp? Po to jest forum , żeby taka osoba też mogła tutaj o tym napisać i nie zostać zhejtowana bo 50 innych osób dostało super towar więc to nie możliwe.... I każdy lubi Pablo.
To po prostu dyskusja..żeby dojść do porozumienia..nikt na nikogo nie ciśnie i nikt nikomu nie chce zajebac reputacji. Ludzie trochę luzu..każdy ma prawo się wypowiedzieć.. przecież od tego jest to forum 👊🏼🤘🏼

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Konrad Curze - 18.11.2025

Mirandes4 

Była sytuacja z Dark Sonią, gdzie zapewne doszło do pomyłki i dostała chlora zamiast 4-MMC. Przy takich ilościach i zbliżonym wyglądzie kryształków do innych kryształków błąd ludzki zdarza się. Metoda badawcza oparta na Twoich doświadczeniach nie uwzględnia po prostu wielkości operacji - dobrze że wszystko się zgadzało, ale warto mieć na względzie, że innym Fortuna może już tak nie sprzyjać.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - laro - 18.11.2025

(18.11.2025, 10:11)Escobar napisał(a): siema

Prośba o kontakt na maila w tej sprawie do mnie pablo@escobarstore.com  nie mam żadnych złych opinii na temat 4mmc, wyjaśnimy sprawe o ile kupiliście u mnie 4mmc

Mail wysłany.

(18.11.2025, 13:28)TheEnd napisał(a): Ludzie a zrozumcie, że pomyłki mogą się zdarzać, różnego rodzaju..dlaczego odrazu wiesza się psy na kimś kto np.dostał coś innego itp? Po to jest forum , żeby taka osoba też mogła tutaj o tym napisać i nie zostać zhejtowana bo 50 innych osób dostało super towar więc to nie możliwe.... I każdy lubi Pablo.
To po prostu dyskusja..żeby dojść do porozumienia..nikt na nikogo nie ciśnie i nikt nikomu nie chce zajebac reputacji. Ludzie trochę luzu..każdy ma prawo się wypowiedzieć.. przecież od tego jest to forum 👊🏼🤘🏼

W 100% się zgadzam.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - DarkSonia - 18.11.2025

Pablo... jest na rynku nie od wczoraj.
Jego sorty zawsze były tym czym być powinny.

Zdarzały się wpadki, ale wiadomo - pracownik też człowiek czasami się pomylić może. Natomiast jeśli już do wpadki ( w sensie inny towar niż zamawiany ) kiedykolwiek dochodziło to - taka sprawa była załatwiana z automatu i dosłownie nast. dnia leciała już paka taka jaka lecieć powinna.

Tu trzeba też nadmienić, że Pablo to też nie idiota. Jak Ci dojdzie zły towar... zrób foto... i wyślij vendorowi - lub/i porównaj to z fotami ludzi, którzy dany towar testowali.
Już nie wspomnę o pewnych podstawowych rzeczach jak - tolerancja... i prawdą jest to, że jak człowiek leci na "chlorach" miesiąc / dwa ... kilka miesięcy a potem sobie chce skosztować mefedronu... no nie ogarnie tego spectrum działania. Chlory a mef to dwie zupełnie inne ligi... nie umniejszam żadnej substacji, ale wgl. się nie zdziwię jak ktoś po przygodach z chlorami - działania mefedronu praktycznie w ogóle nie czuje... zwł, że po chlorach człowiek potrafi ładnie wystrzelić, gdzie przy podobnej dawce mefedron człowieka po prostu kładzie w łóżko ... niektórzy tej różnicy w działaniu substancji nie rozumieją.

Podsumowując, Escobar moim zdaniem jest na tyle długo na rynku, że nie ogarnąłby od randomowego dostawcy towaru, o którym nie ma pojęcia, raczej bierze z pewnego źródła. Ja póki co nie mam możliwości przetestowania nowego sortu... więc się nie wypowiem ( oddałam nagrodę ).

Mam nadzieję, że wszystko się tutaj w temacie 4MMC wyklaruje w niedługim czasie. 
Jeśli macie możliwość ( i chęci ) wrzućcie kawałek foto, z krótkim opisem substancji, tak by ew. nabywca miał jakiekolwiek pojęcie co kupuje...
pozdruFFka  Heart

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - laro - 18.11.2025

(18.11.2025, 17:40)DarkSonia napisał(a): Już nie wspomnę o pewnych podstawowych rzeczach jak - tolerancja... i prawdą jest to, że jak człowiek leci na "chlorach" miesiąc / dwa ... kilka miesięcy a potem sobie chce skosztować mefedronu... no nie ogarnie tego spectrum działania. Chlory a mef to dwie zupełnie inne ligi... nie umniejszam żadnej substacji, ale wgl. się nie zdziwię jak ktoś po przygodach z chlorami - działania mefedronu praktycznie w ogóle nie czuje... zwł, że po chlorach człowiek potrafi ładnie wystrzelić, gdzie przy podobnej dawce mefedron człowieka po prostu kładzie w łóżko ... niektórzy tej różnicy w działaniu substancji nie rozumieją.

Dziękuję za za rady, nie sa potrzebne. Znowu mylne założenie z leceniem na chlorach. Przyczyna tej sytuacji jest bardzo prosta i zgoła inna, substancja to nie mefedron, potwierdzone przez grupe ludzi, nie ma tutaj żadnego cienia wątpliwości. Niemożliwe, a jednak. Dajmy szanse Vendorowi.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Dead Nightmares - 18.11.2025

laro 

no to mozna sie dowiedziec mniej wiecej samemu co to moglo byc patrzac na to co oferuje sklep i po wyciagnieciu paru wnioskow

jakie dawki byly brane?
mocno czy slabo zrace sluzowke?
jaki wyglad, np czy w postaci drobnych krysztalkow czy innaczej

choc ta sytuacja wydaje mi sie jakas dziwna, bo juz chyba 2 raz masz ten sam problem i tylko ty w sumie
do tego te niby 25 wyrzucone w kibel bo ''nikt tego nie chcial'' jakbys dostal cokolwiek innego ze sklepu to byloby i tak dobre
pakujacy nie mogli dostac innego towaru niz ten co jest w ofercie sklepu, wiec sorry, ale to jakies pierdolondo jest

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - laro - 19.11.2025

(18.11.2025, 23:16)Dead Nightmares napisał(a): laro 
no to mozna sie dowiedziec mniej wiecej samemu co to moglo byc patrzac na to co oferuje sklep i po wyciagnieciu paru wnioskow

jakie dawki byly brane?
mocno czy slabo zrace sluzowke?
jaki wyglad, np czy w postaci drobnych krysztalkow czy innaczej

choc ta sytuacja wydaje mi sie jakas dziwna, bo juz chyba 2 raz masz ten sam problem i tylko ty w sumie
do tego te niby 25 wyrzucone w kibel bo ''nikt tego nie chcial'' jakbys dostal cokolwiek innego ze sklepu to byloby i tak dobre
pakujacy nie mogli dostac innego towaru niz ten co jest w ofercie sklepu, wiec sorry, ale to jakies pierdolondo jest

Mowa o jednej sytuacji i jednym zamówieniu, więcej nie było, z wiadomych powodów. Recenzja jest w tym wątku. Nie tylko ja tak to oceniam, są inni, poczytaj forum. Jedno co moge dodać, to że wygląd towaru był bardzo dobry, nie wszystkie, ale były prostokątne kryształy, jak ryż lub większe. Jednak najważniejsze jest działanie, a tu już nie było dobrze. 
Cieżko zrozumieć Twoje ostatnie zdanie. Dostałem cokowiek innego ze sklepu zamiast mefedronu i nie było to dobre, stąd cała sprawa. Odnośnie pakujących, to samo, niemożliwe, a jednak. 
Jak pisałem wczesniej gratujuje jak dostałeś to co zamawiałeś, ale to nie znaczy, że wszyscy dostali to co zamawiali. Nie chce robić zamieszania w wątku, z którego wynika, że dużo osób jest zadowolona, jednak ten fakt mnie nie pociesza w żaden sposób.

RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie - Dead Nightmares - 19.11.2025

laro 

roznica miedzy tymi co dostali co innego, a toba jest taka, ze oni zazwyczaj potrafia powiedziec po dzialaniu co to moze byc, zrobia tez zdjecia i zaraz sie wyjasnia
ty twierdzisz po prostu, ze nie bylo to dobre, no spoko, tylko ze w tym sklepie nie ma czegos co jest niedobre, moze inaczej dzialac po prostu, ale moc zawsze duza
nawet jesli dostalbys 3cmc zamiast 4mmc to rozumiem, ze wyrzucilbys w kibel 25g i ze niby nikt by tego nie chcial? only 4mmc osiedle? to fajnie tam macie

nie zrobic zdjec, nie opisac dzialania w jakikolwiek sposob, spuscic w kiblu wszystko, a potem dopiero robic tutaj afere - ciekawe
 ja zamowie 50 i jak paka doleci to napisze tutaj, ze sorry panie escobar, ale paczka byla pusta co teraz? zostalem oszukany, ale trzeba mi uwierzyc na slowo jak w przypadku pana laro, bo pusty kartonik juz wyrzucilem

jesli dostaniesz tego refunda to bedzie cud, bo wyglada to jak jakas marna proba wyludzenia tematu w porownaniu do tego jak podszedles do ogarniecia tego samego przypadku u highlife xd