Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC
1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - Wersja do druku

+- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org)
+-- Dział: Chemicznie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=25)
+--- Dział: Pozostałe środki (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=34)
+--- Wątek: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) (/showthread.php?tid=172)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

RE: 1,4-Butanodiol (BDO) - Opinie o produkcie - daniel776 - 05.09.2024

nie sieje dezinformacji,napisalem jak kojarzę aby osoby takie jak Ty mogły to sprostowaćSmile

RE: 1,4-Butanodiol (BDO) - Opinie o produkcie - EmStO - 05.09.2024

Oj stary stary dobry GBL Big Grin
Tego nie miałem okazji próbować ale podobno dobrze wypada w mixach z jakimiś ketonami to prawda ?

RE: 1,4-Butanodiol (BDO) - Opinie o produkcie - Lifeisbrutal - 05.09.2024

EmStO Ty już lepiej tego nie próbuj bo z ręką w nocniku się obudzisz 🤣

RE: 1,4-Butanodiol (BDO) - Opinie o produkcie - GokuVegetaFist - 05.09.2024

GBL ojej no łatwo było przesadzić. Raz dojebalem z 2ml a jeszcze nie zeszło wcześniejsze. W łazience rzygalem na czarno, chuj wie co to było. Umierałem tam w chuj kilka godzin. Ale ogólnie libido mega podnosi. Zajebiste orgazmy. Więcej dobrych wspomnień mimo wszystko

RE: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - EmStO - 06.09.2024

Ja po gbl-u miałem tak, że mnie w huj jak by jaja siedziały tylko tak dziwnie bardziej przyjemniej .
Ktoś tak miał?

RE: 1,4-Butanodiol (BDO) - Opinie o produkcie - LOBO - 06.09.2024

(05.09.2024, 18:58)EmStO napisał(a): Oj stary stary dobry GBL Big Grin
Tego nie miałem okazji próbować ale podobno dobrze wypada w mixach z jakimiś ketonami to prawda ?

LAczenie depresanta i stymulanta to zdradliwa wena...latwo przedawkwoac GBL bo nie ma "dzieciola" a stymulant szybciej schodzi i wtedy zostajesz zgnieciony objawową spiączką ;-)

albo zdarzysz z wezem, albo walisz narciarza ze zwijka nad krechą Big Grin

a jak jaja po giebly "siedzą" Big Grin to oznaka wczesnego raka prostaty!

RE: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - EmStO - 06.09.2024

@LOBO przy tym przyjemnym siedzeniu jajec miałem wielką ochotę zwalić gruche w lesie Big Grin
Ale z przyczyn moralnych i religijnych tego nie zrobiłem Smile

RE: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - DissoEnjoyer - 07.09.2024

Uważajcie, żeby nie przedawkować - oprócz zerwanego filmu, po przebudzeniu pojawiają się objawy charakterystyczne do zatrucia GHB - potliwość, zawroty głowy, bradykardia, uczucie ogólnego strucia - tak ku przestrodze.

@"LOBO" ale jak to ? Big Grin Alfa i BDO to święty grall podwyższonego libido i związanego z tym zezwierzęcenia Podobno kultowa

RE: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - doxyou - 06.05.2025

Przerobiłem już prawie 150ml i mogę się wypowiedzieć.

Do gebelsa to nie ma nawet podejścia, przy większych dawkach potrafi być nawet "fajnie", ale nie jest to coś czym będę się chciał dalej truć, przynajmniej nie często.
Być może to, że działa słabiej jest częściowo powiązane z moim wypłukaniem z dopaminy, ale giebel jak pamiętam klepał zawsze i wybaczał nawet najdłuższe ciągi na ketonach.

Podsumowując: wchodzi znacznie wolniej, do 40 minut, w moim przypadku trzyma do 70 minut.
Delikatna głupawka, jak przy alkoholu, poprawiony nastrój, zawroty głowy, muzyka brzmi trochę lepiej.
Euforii nie odczułem.

Kiedy schodzi, wyraźnie czuć objawy ze strony układu histaminowego oraz irytujący ból głowy.

Dawki aktywne dopiero od 2,5-4ml

Nie trujta się tym, bo nie warto.

RE: 1,4-butanodiol (zamiennik GBL) - horsii - 07.05.2025

Jak ci wchodzi bdo 70 minut to musisz mieć coś nie tak z wątrobą i to w chuj. 

Czlowieku, to mi po wjebaniu +100g wodzianu chloralu w niecałe 2 miesiace, gdzie aż mi sie białka w oczach zaczęly robić lekko żólte, to mi wchodziło dalej w 20 góra 30 min.