![]() |
|
Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: EscobarStore.com (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=21) |
RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - tome3eqkks - 06.11.2022 Obiecana recka aktualnego owocu ( wiśni) 😁 Pomimo tolerki dość wysokiej ostatnio, ziomek melduje że wisienka robi robotę tą samą co zawsze. Ok godziny 16:30 - bombka 0,6 + sniff 0,3 jak bomba zaczęła eksplodować. Pierwszy sniff w dziursko do klamy bezbolesny, rzekł bym cudowny. Ziomek poczuł wisienkę spływająca do gardła i opisał to tak: -,,Jakby Pan Jezusek gołą stupką po gardełku przejechał" ![]() Kolejny sniff wjechał po jakiejś godzinie ok 0,3. Ziomek stwierdził że nie ma jakiegoś wielkiego ciśnienia po wiśni na porawkę ale że pyszna i że weekend no to tak do 1:00 średnio co 80 min wjeżdżał sniff (0,3) na przemian z bombką (0,4) . Z każdym kolejnym snifkiem zapychał mu się nosek coraz bardziej. Dorzutki działają lecz coraz słabiej. Teraz siedzi sobie na balkonie z piwkiem w ręku i czuje się bardzo dobrze ![]() Podsumowanie: -Obowiązkowa bombka na dzień dobry + sniff. -Po kilkukrotnych testach ziomek stwierdza że wiśnia jest bardzo bezpieczna. - 2-3 sniff zatkał mu dziurkę i musiał zmienić na drugą ![]() - dokładnie cały czas wiśnie z tego samego ogrodu - typowo trójkowa faza - stosunek eufo do speed 60/40 Pobierać śmiało, dopóki jest i jest takie dobre ![]() Tolerka ziomka przy testach była inna niż ma ją każdy z nas, dlatego każdy musi dostosować porcję do własnych potrzeb
RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - C84S - 13.11.2022 Sort taki jak na zdjęciu. We woreczku została tylko jedynka, z 3g które dotarło za aktywność. ![]() Produkt pierwsza klasa, tak samo jak kontakt 10/10 i szybkość dostawy 10/10. Tak jak kolega wspominała wcześniej typowo trójkowa faza - stosunek eufo do speed 60/40. Trochę nos zapycha po któreś z kolei kresce, ale bez przesady. Brało się inne rzeczy które o wiele mocniej zawalały kichol. Polecam, można śmiało zamawiać. RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Chochlik - 14.11.2022 Ja jutro będę testował sampelek 🥰🥰🥰 RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Yalasek - 15.11.2022 i jak RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Twój ziom - 15.11.2022 Jak po testach ? RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Chochlik - 16.11.2022 Właśnie testuję. To jest sort beżowy, bardzo wiśniowy. Nienachalna, przyjemna fazka. Duża ochota na rozmowę, większa towarzyskość niz 3cmc pablo. Z drugiej strony ten drugi trzyma dłużej. Ale ja wolę wiśnię. 😈 RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Leśny_koteł - 29.11.2022 Wisienka to EUFORYCZNY DZIKUS❤️ Wspaniały produkt, na cudownym podkładzie. Sort bielutki jak śnieg prawie. Dawki 350-400mg oral to jest po prostu złoto. Sniff też daje radę. Pierwszy raz to testowałem, trochę za czesto dorzucałem i w pewnym momencie euforia mnie aż przytłoczyła, wręcz 'ścisnęła' od środka😍 ![]() SZTOS sprzęt👍 Dziękuję za możliwość testów. RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Esek od Kresek - 02.12.2022 Wisienka ![]() jest i w moich skromnych progach. Testy będą jutro. Jakieś sugestie co do metody przyjmowania? Pierwszy raz będę testował. RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - C84S - 02.12.2022 Esek od Kresek twój login mówi sam przez siebie - kreseczka. Tak się rozdziewicz kot_kreskowy niby przyjmował bombeczkę - ale to on musi się wypowiedzieć, ja Wisienki nigdy tak nie przyjmowałem. Daj znać jak było po pierwszym razie
RE: Pablo Cherry Coke - Opinie o produkcie. - Yalasek - 05.12.2022 średnia ta wiśnia wczoraj zjadłem z 1,5g dopiero przy ogromnym sniffie czuć coś, taki lajtowy odczynnik nic nie widać ani po oczach ani po ruchach pograne w gry trochę jak ktoś lubi lajtową banie to bedzie idealne |