4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Wersja do druku +- Dopal.org - Forum Dyskusyjne o Używkach i RC (https://dopal.org) +-- Dział: Działy partnerskie (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=24) +--- Dział: Escobar.store (https://dopal.org/forumdisplay.php?fid=36) +--- Wątek: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. (/showthread.php?tid=2193) |
RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Mfexor - 31.07.2023 Dobrze że mnie przekonaliście do tego w końcu spróbuje prawdziwego 4- MMC a nie jakiś spierdolonych analogów RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - adriannafabianska321 - 03.08.2023 4mmc bardzo bardzo dobre, pomimo ustabilizowanego życia nie byłem w stanie zrobić choćby 15min przerwy waliłem cały czas, musiałem resztę oddać kumplowi na chwilę a to świadczy o bardzo potężnej mocy środka. Dodam tylko ze tak chemicznego ketona nie pamiętam w mojej karierze, teraz miałem kilka lat przerwy, ale jebie cały dom, łóżko ręcznik po kąpieli, wszystko. Da się jakoś zniwelować zapach ten chemi? Za samo działanie daje 11/10 RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - enefzeciak - 03.08.2023 Zapach jest rzeczywiście mocno wyczuwalny,ostry ale inny niż chlor ,na szczęście u esco ostateczna jakość zawsze jest w działaniu.Kruszy się łatwo po jednym, szybkim rozstarciu kartą.Po pewnym wciągnięciu lagi nie czuć kompletnie nic w nosie, nie czuć spływu.Szybko bo nie minęło 5 minut a poczułem jak fala ciepła rozsadza mi głowę.Myslalem że eksploduje.Euforia nieziemska i taka naturalna.Po godzinie od zarzucenia faza bardzo delikatnie opuszczała moje ciało i umysł.Trzymało spokojnie 1.5h w sumie. RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - kerfus - 04.08.2023 (03.08.2023, 10:53)adriannafabianska321 napisał(a): 4mmc bardzo bardzo dobre, pomimo ustabilizowanego życia nie byłem w stanie zrobić choćby 15min przerwy waliłem cały czas, musiałem resztę oddać kumplowi na chwilę a to świadczy o bardzo potężnej mocy środka. Wedlug mnie też zapach jest bardzo intesywny a o działaniu nie wspomnę Ja robię tak że pakuje próżniowo ew kilka warstw zipa i do szafki RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Wolfdopalamyznacie:E - 05.08.2023 Kusicie diabły xD też się skusiłem ^^ RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - JureKiler - 09.08.2023 Dajcie znać jak wleci sort suchy i praktycznie bezzapachowy jak ten pierwszy 4MMC co był to wyjebie na niego całe pieniądze jakie mam a póki co się wstrzymam RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Epsiakos - 09.08.2023 JureKiler no ja zamówiłem, dam znać jak doleci RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - voice.of.voiceless - 09.08.2023 JureKiler a nie masz takiego wrażenia, że to jest ten bezzapachowy sort, tylko przez złe warunki przetrzymywania jest jaki jest? bo na logikę, to skąd Esco miałby zestockować hurtową ilośc drugiego 4mmc, jak ledwo co jedno się pojawiło i to po tylu latach? trzeba brać co jest, najpierw skończmy jedno, a wierzę, że Patron zestockuje jeszcze raz to samo, tylko tym razem nie popełni ekipa tego problemu. Na dniach odebrałem rakietę małą, to zero zsypu, dwa duże bolce. Cały czas to samo. Przecież nadal jest lepsze niż wszystkie cmc na rynku, a jak się już czymś truć, to czymś co dobrze napierdala w organizm RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - JureKiler - 09.08.2023 @"PUDZILLA" Odpowiedz jest prostsza niż myślisz po prostu to jest loteria jak dany sort uda się zsyntezować dla chemika lub gorsze/lepsze półprodukty wiadomo ze nie zawsze są dostępne te lepsze stad pewnie niektóre sorty się różnią zapachem i wyglądałem od poprzednich - tak jak gdzieś już to wcześniej w tym temacie pisałem nie ujmując tego ze to jest prawdziwe 4mmc gdzie nikt tego nie ma na rynku co jest ewenementem na skale Polski! W działaniu tez jest sztosem, ale ta intensywność zapachowa nie odrzuci tylko starych koneserów którzy wiedza z czym maja do czynienia reszta nie chce podejmować się wyzwania 😂 RE: 4-MMC Original - Opinie o produkcie. - Epsiakos - 09.08.2023 JureKiler a mnie to cieszy, więcej dla koneserów takich jak my 🤣 |